Alla inlägg under november 2008

Av Heidi Månsson - 12 november 2008 17:58

Yo !

Då var man juh nästan tillbaka på banan då ;) Helt feberfri är jag och idag har till och med dammsugaren fått jobba lite så energin är tillbaka. Mina luftrör känns dock fortfarande ihoptryckta så Bricanylen hjälper och hostmedicin är very nice att ha tillgång till. Idag har jag i stort sett varit sjuk i 2 veckor...blääää. Nu får det vara nog!


Vidare till något annat ämne, tjuvstarter... Jag har redan druckit glögg och ätit pepparkakor. Fyy på mig! Jag brukar tycka att den 1:a advent är lagom att börja med sådant men i år så bara kom suget över mig när vi var i mataffären å sen gick det ju inte att stoppa juh!!! Vet inte vad som flög i mig... men gott va det :)


På lördag SKA det bli en tripp till Ullared :=) Äntligen dåh! Denna gången ska inte vilda hästar kunna hålla mig borta. Någon som vill sponsra mig och min shopping lite? Inte det, nähäpp ;)


Jag har börjat pyssla lite med julkort, vet inte om jag har nämnt det innan men roligt är det att pilla å pyssla. Jag tror att jag ska gå och sätta saxen i lite papper. Ha de´gott!

Av Heidi Månsson - 9 november 2008 17:31

helsåsig i hjärnan idag...orkar ingenting, fattar ingenting, sitter mest och stirrar rakt ut i tomma luften. För trött för att sova, för pigg för att orka nått (eller va det tvärtom?) Kan någon klubba till mig med stekhjärnet så jag får sova mera. Har dödens ont i hela kroppen. Alltså detta önskar jag inte ens ska drabba min värsta fiende...


Nu har dessutom tösabiten ont i halsen, bara hoppas att det inte är halsfluss på henne åxå. 


I morgon ska vi ju skriva kontrakt på huset. Får släpa mig dit för skriva på ska vi, vill inte skjuta på det! Så imorron blir man av med 129000:- 


Drömde inatt att jag skulle vikariera för en låtproducent.. hehe.. skulle vara rätt kul tror jag. Iaf så skulle jag anteckna allt som artisten sa och hur hon ville att låten skulle ändras å så. Gissa vem artisten va? Jo ingen mindre än Christina Augiulera :)


Nej nu dyker jag ner i sängen igen. C U

Av Heidi Månsson - 8 november 2008 18:06

så vad bidde det då då? Det bidde halsfluss istället...

Igår på kvällen vid läggdax så fick jag helt plötsligt supermegaont i halsen..vaknade i morse med halsfluss. I väg till doktorn och fick penicillin... Får väl bli Ullared nästa helg eller nått.

Med massor av feberdämpande så fixar jag att sitta upp en stund, får ju snart liggsår annars, hehe.


Nej jag går å lägger mig igen, ni får ha de så bra. Skriver mer när jag är lite piggare. Bajj

Av Heidi Månsson - 7 november 2008 13:18

Idag är första friska dagen efter en rejält seg flunsa. Huvudet är dock lite tungt idag men det beror nog mera på bristen av frisk luft än något annat.

Det blir till att försöka vädra ut lite här hemma och så ska jag ge mig ut en sväng. Får väl ta en liten promenad eller nått.


Idag kommer tösabiten hem till oss :) Äntligen är det våran vecka. Sambon och sonen gick för att möta henne vid skolbussen, dom behövde också friskluft. Dom tog nog en sväng med bilen sen bort till Tormestorp för att kika på huset som vi köpt, tösen har inte sett det i dagsljus ännu. Jag har fortfarande inte fattat att det är sant... Vi har köpt huuuuuuus :)


I morgon blir det en tur till Gekås - dax att spana på julklappar m.m Hade gärna åkt idag för det är ändå så grått och trist ute. Barnen slipper vara med oss denna gången, vi hade tur, släkten ställer upp å passar våra busungar! 


Ikväll blir det myskväll med barnen. Kika på Idol, mumsa på lite gott och tända lite ljus i höstmörkret.


Igår var det lite jobbigt, det var då för 4 år sedan som jag blev änka... Tiden har gått fort. Jag tänker på honom ofta, han är ju trots allt pappa till min son och han var min man. En liten del av mitt hjärta är för alltid upptagen, det är hans plats... Dock så är mitt hjärta stort och det rymms många personer där inne. Jag har tur som har hittat någon ny att dela mitt liv med, någon som vågar älska mig. Jag är ärrad, mycket har hänt i mitt liv, jag är ingen lätt person att leva med misstänker jag. Han gör det bra! 

Vad skulle jag göra utan min älskade sambo och våra barn!!?? 


Tusen kramar till alla där ute i rymden :=)  C U

Av Heidi Månsson - 5 november 2008 23:30

Idag fick vi samtalet...det vi väntat på så länge...de underbara orden : -grattis, ni är husägare! På måndag skrivs kontrakt och jag kan knappt tänka på något annat nu. Inget annat existerar i min lilla värld, jag har fullt upp med att möblera huset i tankarna! Det dröjjer ju cirka 3 månader tills vi kan flytta in och den väntan lär ju kännas meeeeeegalååååååång.

 Jag, sambon och våra två barn ska alltså snart ha ett eget hus, en egen tomt att njuta av. Kan någon väcka mig? För detta må bara vara en dröm, eller?


Min sons blick lyser ibland, jag tror att det är kärlek. Jag älskar honom så att det gör ont i hjärtat. Jag hoppas att han vet det...


På fredag kommer tjejen våran tillbaka :) Jag hoppas att hon känner att jag älskar henne med.. det är en annan kärlek, det går inte att förneka och jag tänker inte ljuga! Ärligt talat så vet jag inte vad hon känner...men jag älskar...

Av Heidi Månsson - 4 november 2008 12:09

Nu är det väl ändå våran tur? Nytt hus, ny budgivning, nytt hopp som väcks... I huvudet har man redan börjat att möblera huset, i mitt huvud ser jag framför mig när vi firar jul, bjuder på middagar för släkt och vänner, hur vi äntligen ska få plats, hur vi äntligen ska kunna njuta av ett bra boende...

Jag är så trött på att behöva skjuta köksbordet fram och tillbaka varenda gång som vi ska sätta oss vid bordet. Jag är så trött på att leva bland flyttkartonger och röra. När vi flyttar så ska det bli ett sjudundrandes firande!!!!


Idag verkar det som att det kanske är sista dagen med flunsan i kroppen, dom sista spåren är på väg att lämna mig :) Finally!

Sonen verkar piggare idag så imorgon blir det nog skola för hans del. Sambons status går upp och ner. Han är trött och sliten men verkar piggare idag än igår iaf.


Ullared! Jag vill till Ullared! Kanske kanske kan det bli denna helgen =)

Jag har iaf tur som har en sambo som INTE protesterar utan han kan faktiskt föreslå sådana saker alldeles själv.. Det är underbart!! Visst, han kanske inte kan/vill gå i lika många timmar som jag kan på Ikea och andra stora shoppinghus men han klagar aldrig, suckar inte och hjälper till och det är sååååååååååå skönt! Jag är riktigt bortskämd ;)


Nu måste jag skryta lite om min son också. Han var hos tandläkaren igår och borrade och grejjade i en tand utan bedövning!! Han är kalasduktig :)

Nu ska jag hjälpa honom med borstningen.


C  U 

Av Heidi Månsson - 3 november 2008 00:43

Jo men tjena alla nattugglor :)

Kan inte sova. Har väl sovit för mycket tidigare idag så nu är det så dax att ångra det.. Sonen och sambon verkar ha blivit smittade, inte bra alls. Får väl se hur läget är när vi vaknar och det är måndag morgon. 


Då var höstlovet slut och det är tillbaka till allvaret igen. Ingen sovmorgon...det som är sååååååå skönt!


Sonen håller på att tappa sin sjunde tand! Den hänger i en liiiiten tråd nu så den ploppar nog snart ut. Innan har han tappat 5 av 6 tänder när vi har ätit Tacos eller något annat med köttfärs och den tanden som inte har tappats så flög ut när vi var på ICA och köpte just köttfärs... :)

Kanske är dax för att laga något med färs i morgon??


Vi var och tittade på huset som vi vill ha idag igen. Denna gången var det dagsljus så det var lite lättare att se både ute och inne hur det egentligen ser ut. Vi hade även med oss sambons mor + sambo som ett par extra ögon, det är aldrig fel. Dom är dessutom väldigt husvana. Fanns inget att anmärka på så det var ju skönt att höra :) Får se vad banken säger i morgon...


Nehe nu är det så dax att lägga huvudet på kudden. C U! 



Av Heidi Månsson - 1 november 2008 10:26

Har precis vaknat, kunde inte sova längre då hostan tog över för mycket. Jag är ju supertrött men jag får väl stå ut ett tag till, dricka lite te och pyssle en stund så kanske jag kan få sova sen igen. Jag ska ha masssssssa honung i mitt te idag!


Det var inte roligt att sitta hemma själv igår...jag hade sett fram emot Halloween-festen jättemycket... Sambon och barnen kunde iaf åka iväg och mitt inatten drösade dom in igen så jag tror att dom har haft kul :) Jag får väl spara min kostym till nästa år.


Vi har ju tittat på två nya hus och nu är det svårt att välja... Båda har för och nackdelar på sina sätt. Jag tror dock att vi båda fastnat för samma hus men det är så pass dyrt i utgångspris så då har vi inte mycket mer att ge vid en budgivning. Känns supersurt för det är så trist att bli överbjuden när man verkligen vill ha det... Tror dock att jag iaf skulle bo bra i det andra med men när man sett ett slott vill man liksom inte ha en kojja...

Fast det är iofs en överdrift det med, sååå mycket skiljer det inte på dom. Kan någon slå till mig i huvudet så jag kan sluta vara en sån velpotta!!

Vi ska prata med banken igen först så får vi väl se sen. Nog om detta.


Ja nu är alltså november här. Frosten ligger tät på marken och det är bara +2° ute. Brrr! Jag längtar på sätt å vis till vissa saker som sker under dessa ganska mysiga månader som är kvar på året men måste det vara så kallt? Nu har man ju ändå flyttat 95 mil söderut och hamnat i Skåne men jag skulle nog kunna tänka mig 95 mil till söderut... :=)  Eller nej förresten, då får nog alla mina nära och kära haka på och jag tror inte alla är villiga att byta bostadsort så lätt. Lika bra att ta på sig pälsmössan och inse faktum ! ;)


Nej nu överger jag er och intar soffläge med tekopp i handen i stället.

Ha de gott - igelkott.

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards