Alla inlägg under januari 2009

Av Heidi Månsson - 13 januari 2009 15:45

Den rubriken är riktad till min yngsta svägerska :) Hon är på väg till skolan för att hämta min son som är på fritids. Jag mår verkligen inte bra så det är väldigt skönt att slippa gå ut. Det hade jag inte orkat med...


Nu har jag ont i båda öronen, sprängande huvudvärk som kommer och går och den verkar komma mer så fort jag hostar eller rör mig. Inte roligt alls.


Nej fy vad jag bara klagar idag. Sorry att jag inte har mer positivt att skriva. Jag går iväg en stund så kanske jag har något roligare att skriva om senare. 

C U !

Av Heidi Månsson - 13 januari 2009 08:04

det blev på nya jobbet då... Det var ju min första dag på nya jobbet igår. Äntligen skulle jag få komma igång med en sysselsättning igen. Mmm jo om jag hade lyckats hålla mig frisk så... I söndags började jag känna av halsont och kanske lite känningar av feber. I går skulle vi ju ha utbildningsdag så vi skulle hålla på 09.00-21.00 Resten av tiden ska jag jobba 16.00-21.00

Jag kämpade mig upp i går morse, knaprade i mig all febersänkande jag kunde ta, medicinerade mig så gott jag kunde och gav mig iväg till jobbet. Efter ett tag sa min chef att han inte tyckte att jag såg så pigg ut. Nej det erkände jag ju att så himmlans pigg va jag inte. Jag gick på toa för att blaska lite vatten i ansiktet å så men när jag gick ut därifrån så ramlade jag ihop i en liten hög på golvet. Min kropp ville hem å sova. Chefen skickade hem mig och jag orkade inte protestera men det kändes för jäkligt att behöva åka hem igen, första dagen å allt. Nåja, jag försökte iaf...


Nu har precis sambons mamma knatat iväg med sonen min till bussen. Han måste ju till skolan men jag ville INTE gå ut. Vad det är underbart med släktingar som kan hjälpa till ! TACK :)

Själv ska jag gå å lägga mig nu. Är astrött och febern värker i kroppen. Halsen gör såååååååååå ont. Får se om jag orkar ge ifrån mig några fler livstecken senare idag. Kräm !

Av Heidi Månsson - 3 januari 2009 11:43

med resenärer till Halmstad. Barnen och jag ska åka till goda vänner och ha trevligt men sambon han är suuuuuuk så han får stanna i sängen. Skönt för honom att slippa knäppa familjen ett tag :)


I natt sov jag riktigt riktigt gott. Jag drömde en mysig dröm med, jag och familjen var utomlands på någon exotisk ö. Hur mysigt som helst. Tänk om man kunde vinna lite pengar på lotto eller nått så vi kunde resa... Ja ja nu har vi köpt hus och det är den största och bästa grejjen! :) 


Jag är hundsugen. Vill ha vovve. Vill ha vovve nu. Kanske när vi har flyttat till huset och vi  har hunnit bo in oss... Kanske kanske kanske... Längtar :)

Det är ju en bra sak med att jag har fått ett kvällsjobb. Jag kan ta hand om den på dagarna och sen har vi många hundvana människor som kanske kan tänka sig att hjälpa till. Viiiiiiiiiiiill ha hund nuuuuuuu !!


Nej nu får jag nog gå å packa eller nått. Höres!

Av Heidi Månsson - 2 januari 2009 20:34

Jo men tjena! Här kommer första livstecknet på det nya året. Familjen sitter bänkad framför tv:n och tittar på någon revy eller nått. Ska väl åxå glutta lite sen men jag tänkte passa på att sitta framför datorn en stund när den väl är ledig. En dator med internet när vi är en familj på fyra pers är inte så lätt alltid... Att få lite private moments med den andra dumburken är mycket mycket lättare :=)


Nyårsfirandet blev riktigt bra! Jag, sonen, tösabiten och sambon åkte till svägerskan med familj och firade. Tösabitens mamma och sambo kom åxå dit och vi hade riktigt trevligt. Sambon är en riktig mästerkock och han lagade till björn, hare och kängurukött. Det var smaskigt och jag hade aldrig smakat nått av de innan så det var lite spännande. Fira in de nya året med nya smaker :)


Lite sällskapsspel blev det åxå. Mycket trevligt! Innan vi åkte från firandet så var klockan 04:20, hehe. Sonen var vaken ända tills vi var hemma men sen sov vi läääääänge dagen efter. Nu är det dock dax att vända tillbaka dygnet igen men vi har kommit en bra bit på väg åt rätt håll. Igår kom vi i säng strax efter tolvslaget. 


I morgon kidnappar jag barnen och tar dom till Halmstad. Vi ska hälsa på goda vänner där. Deras barn är 3,5 år och 13,5 år så dom brukar komma väldigt bra överrens alla fyra faktiskt eftersom våra hamnar lite mittemellan som medlare i ålder. Inte för att de barnen är ovänner annars men det är ju lätt att det blir fel med så stor åldersskillnad men så är nu inte fallet. 

I alla fall så kommer vi hem på måndag igen. Sen börjar inte skolan förräns på torsdagen så det är ju flera dagar kvar att njuta av :=)


Om två månader har vi flyttat till huset!!!!! Guuuuu va jag längtar!

Ja ja så är läget. Den som väntar på något gott väntar ju alltid för länge, eller hur? Ha de så gott ! C U

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards