Alla inlägg under april 2009

Av Heidi Månsson - 5 april 2009 14:28

Sitter fortfarande i pyjamasen och bara latar mig, hehe. Underbart :=)

Sambon har just skjutsat iväg sonen på simskolan och datorn är fri så då passar jag på att blogga.


I fredags började påsklovet för oss. Guuuu så skönt ! Robin tycker dock att man kan få vara vaken jättelänge på kvällarna men kliva upp innan 8 på morgonen efter ändå... mjoo... eller hur? Igår sa jag till han som så att om du ska envisas med att kliva upp så tidigt på lovet så får du minsann gå å lägga dig klockan 8 på kvällarna åxå. Helt plötsligt i morse så sov han till nio iaf :=) Alltid något.


Jag mår inte lika ila längre så det verkar som om värsta perioden snart är förbi. Jag kan fortfarande få jättesug efter nån mat och sen när den står på bordet så är den inte lockande längre så bebben ställer till det lite för mig ;) Jag är ju ändå i tredje månaden och det är ju den värsta (tycker jag iaf). Längtar tills inskrivningen på MVC och tills vecka 18 då man gör ultraljudsundersökningen. Vill se den lille/lilla krabaten. Fredrik envisas med att retas och säga att det är flera därinne men jag säger att jag har bara en enrummare med kök att hyra ut ;) Köket är under renovering och det är tillträde på förlossningsdagen, haha. Dock så är det bara mjölkservering som finnes ! Hihi.


Jag drömde inatt att vi skulle smälla upp en vägg i stora rummet på entreplan för att få ett rum till så bebben kunde sova där. Bara det att när väggen var klar och vi skulle fästa den i taket så rasade det in... Där ovanför finns vinden. Kanske inte är så bra om den rasar in... 


Igår var sonens farmor och farfar här. Vi satt ute på altanen och fikade. Dom hade med sig semlor och Robin och jag hade bakat en sockerkaka. Vi njöt av +17° och strålande solsken. Humlor och bin surrade runt i trädgården, citronfjärilarna dansade runt bland blommorna och det var såååååå underbart. Efter fikat tog vi en promenad runt i villakvarteren och Robin lekte i två lekparker som vi passerade. När vi kom hem till huset igen så fick jag hjälp av farfarn med att bygga ihop en garderobsstomme och farmorn hon hjälpte mig med att rensa lite i rabatterna här. På kvällen när dom åkte hem så gick Robin och jag ner till pizzerian. Då skrek magen av hunger. När väl pizzan kom så orkade jag bara halva... Gravid och knäpp eller ? Haha. Sambon var iväg hela dagen igår och hjälpte sin far Hasse + sambo Lotta att flytta. Dom har bytt från ett hus till ett annat. Ska bli spännande sen att se hur det ser ut. Har sett lite bilder men man får ju aldrig riktigt rätt på det hur man än vrider å vänder förräns man har sett det live lixom. Nej nu har jag annat att göra än att sitta här å uggla hela dagen :=) Höres !
Av Heidi Månsson - 2 april 2009 11:56

Jag har gömt mig ett tag nu, bitit mig i tungan för att inte försäga mig och det hjälpte inte så mycket, hehe. En del fick reda på det innan andra men nu tror jag att jag kan avslöja det öppet... Jag är gravid !! 


Även fast jag mår illa, kräks, är trött som ett as och inte vill äta nått samtidigt som jag är hungrig så mår jag braaaaaaaaaa :)  Kan man må bättre ? Det växer ju ett liv i min mage :=) Hur coolt är inte det? Jag ska bli morsa på äldre dar, hehe. Jag var ju bara 21 när sonen föddes men nu är jag ju 29 bast. Jösses. Jag orkar väl inte med vaken-nätter och blöjbyten igen?? Eller joo, det är ju myyyyysigt juh ! 


Jag tror att jag ska ut och njuta av våren nu. Verkligen njuta! Ha de gött !

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards