Alla inlägg under maj 2009

Av Heidi Månsson - 3 maj 2009 14:54

Tjolahopp så här mitt på söndagen. Här hemma är det en lugn dag med lite städ, lite tvätt och lite plock. Sonen är på simskolan just nu men det är väl det mest avancerade som händer här idag.


Igår klev vi upp tidigt och åkte till Tjörnarp för att där hoppa in i Hannah och Andreas bil och dra vidare söderut. Vi åkte till Hasse o Lottas nya hus, spanade in det lite och sen for vi vidare till Ystads djurpark. Där mötte vi upp Cissi och Felicia som också ville spana på djur. Vi hade väldigt trevligt allihopa :) 

Djurparken var inte stor så den gick vi igenom väldigt fort. Vi hade tagit med oss mat som vi tänkte grilla där men eftersom vi var klara och det inte var så långt hem till Hasse o Lotta så åkte vi dit och grillade där istället.

Sen blev vi bjudna på kvällsmat också så klockan var mycket innan vi började rulla hemåt. Vid 23-tiden hoppade vi in i bilen och drog norrut igen. Det är som vanligt hos Hasse o Lotta, man har trevligt och glömmer bort vad klockan är. Man vill liksom inte att det trevliga ska ta slut :=)

Vi blev förresten bjudna på hemrökt lax och det gick ju inte av för hackor det. Det var riktigt smaskigt !!


Idag gäller det att se över deklarationen så att allt är klart, i morron är ju sista dagen för att lämna in den... Uscha, tänk att det ska ge sådan ågren varje år... 


Dax att kasta in lite mer tvätt i maskinen och röjja lite mer. Finns alltid nått att plocka med här hemma och det tar verkligen aldrig slut...

Någon som vill komma hit och hjälpa till ? Nähäpp...taskigt... ;)

C U later alligator. 

Av Heidi Månsson - 1 maj 2009 22:19

Idag tog Fredrik, Robin, Felicia, Cissi och jag med oss fiskegrejjerna och burnade ner till Helsingborg. Ute i hamnen där stannade vi till. Käkade lite lunch först i en mysig hamnrestaurang och sen gick vi ut på en pir och kastade i lite spön. Felicia fick napp på andra kastet :) Sedan gick det inte långt mellan gångerna då någon ropade -napp! Felicia, Cissi och Fredrik turades om och totalt blev det någonstans mellan 10-15 fiskar. Fredrik håller på att rensa och sortera upp nu så det faktiska antalet kan nog bli lite mer specificerat strax :=)

Robin ville inte hålla i ett spö idag. Han var inte ett dugg intresserad av själva fiskandet men han hade trevligt ändå. Det är ju alltid kul att klättra på lite stenar och så :)

Jag fiskade lite i början men sen tyckte jag att det var rätt mysigt att bara vara. Det är så avkopplande.

Massor med sol och frisk havsluft har vi fått. Alla är aströtta och nu ska snart Fredrik och jag slänga oss ner i sängen med.


I morron ska vi upp rätt så tidigt. Vi ska till Ystads djurpark och det blir full rulle. Det är jag, Robin, Fredrik, Felicia, Cissi, Hannah, Andreas, Elise, Engla och Ludde som ska med tror jag. Det blir en hel dag till med utomhusaktiviteter... jösses... kanon juh men ut-tröttande. ZzzZZzZzzz :)


Nej nu får jag ta och ge mig, måste komma i säng. Ha de gott - igelkott !

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards