Alla inlägg under oktober 2009

Av Heidi Månsson - 1 oktober 2009 09:32

Då börjar man tydligen den nya månaden med en förkylning. Tack tack... Vaknade i morse med halsont och snuva. Det kliar och sticker i hals och näsa, bihålorna känns svullna och ögonen rinner lite emellanåt. Mindre roligt men det är ju bara till att vila så går detta nog över snart. Bara hoppas och hålla tummarna för att sambon och sonen inte är sjuka på söndag. Robin ska ju få sin första födelsedagspresent på söndag och den går liksom inte att slå in och ge en annan dag... Sambon mår lite sådär idag men Robin är ju än så länge frisk. Håll tummarna för att detta går vägen nu ! Tror sonen blir väääääldigt besviken om han inte kan åka iväg på söndag, han vet ju inte vad han ska göra men han längtar ändå :)


I morse regnade det men nu är det rätt så fint väder ute. Inte så varmt, bara 8 grader. Felicias klass ska cykla från skolan till badhuset och bada och sen cykla tillbaka till skolan igen. Håller tummarna för att det inte regnar då. Fredrik skjutsade in henne med cykeln och han jobbar hemifrån idag så han kan hämta hem henne och cykeln sen. Då slapp hon iaf att cykla till och från skolan :)


Igår var hon ju på ridskolan och hon fortsätter att göra framsteg :=) Hon verkade nöjd när hon kom hem. Känns bra.


Ska se om jag orkar scrappa lite nu. Är pysselsugen. Känns som en lagom aktivitet idag.

Hoppas att ni får en bra dag. Kram !

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards