Alla inlägg under augusti 2012

Av Heidi Månsson - 13 augusti 2012 09:45

Hallojs. Idag börjar allvaret igen - skolan är igång! Våran första lektion är på onsdag men det gäller ju att vara lite förberedd inför den för redan innan veckan är slut ska vi göra vårt första test och våran första insu ska även den lämnas in innan veckans slut. Jiiiihaaa håll i hängslan för nu kör vi i 180 knyck!! Jag tycker att det är väldigt skönt att jag har fått tag på alla skolböcker redan och idag har jag läst igenom de fyra första kapitlena. Peppad? Japp! Let´s do this :))


Sist så skrev jag ju att jag skulle ha min sista jobbedag men så blev det ju inte . Jag jobbade igår kväll och har en helg inbokad redan och något säger mig att det inte kommer vara slut där heller... :)) Jag hoppar gärna in och jobbar rätt mycket för det gör ju inte ont i plånboken med lite x-tra moneys.


I fredags hämtade jag Linnea på dagis och sen for vi till Värnamo för att hämta hem Robin igen. Han har ju varit hos sin farmor och farfar ett tag men nu fick han minsann komma hem eftersom det närmar sig skolstart för honom också. På måndag drar det igång för barnen också. Lite smått orättvist bara att vi vuxna ska behöva börja en vecka innan dom - eller hur? ;)

Under våran Värnamovistelse han jag och Linnea med att besöka Tuija & Amanda en liten sväng. Amanda fyllde ju fem år igår så när vi var där i lördags fick hon ett litet  med smycken och bling bling. Tror att det blev uppskattat.


Från och med idag kommer Linnea bara gå 15 timmar/vecka på dagis igen eftersom att Fredrik är hemma och är arbetssökande/pappaledig. Rätt skönt att kunna få lägga all tid jag behöver på skolan utan att Linnea ska behöva gå så mycket på dagis. Väldigt negativt dock att Fredrik ska behöva vara arbetslös så jag hoppas naturligtvis att han får det jobb han vill ha så fort som möjligt. Man mår ju inte bra av att vara utan sysselsättning för länge i sträck heller. Tror och hoppas att det löser sig snart!


Nej nu är pausen slut. Måste jobba på lite till. Puss & kram.

Av Heidi Månsson - 9 augusti 2012 01:24

Testar att blogga via mobilen igen. Måste ju testa den nya appen :) Jaha vad har jag på hjärtat idag då? Tjaaa det är väl inte så mycket egentligen... Har fått lite egentid idag och den spenderade jag med bästa Annelie. Sååå nice att få prata utan små barn som hela tiden ska göra tvärtemot eller springa iväg eller tjura för att dom inte får jaga fåglarna på torget osv... :) Mellanlandade en pytteliten stund hemma innan det var dax att sticka till jobbet. Kom hem strax efter 21 och då tittade vi på film. Han inte klart med den idag så vi får väl se när fortsättning följer. Ja det var väl min dag i allmänhet :)

Det känns lite jobbigt just nu för på fredag är det min sista jobbdag. Skolan tar vid på måndag och jag har sagt till på jobbet att jag gärna hoppar in & jobbar om det behövs vikarier - bara det inte går ut över mitt skolarbete så ställer jag gärna upp! Vi får väl se hur det funkar. Jag har haft tur som har haft ett toppenjobb under denna sommar. Misstänker att långt ifrån alla trivs lika bra på sina jobb som jag gör!! :) Det ska dock bli roligt att börja skolan igen samtidigt som jag vet att nu väntar ett halvår av pluggstress, betygsjakt och nerver som får frispel inför proven...

Nä nu är klockan vansinnigt mycket. Måste sova. Puss & kram.

Av Heidi Månsson - 7 augusti 2012 19:45

Det har gått några veckor sedan jag skrev sist och nu har jag en del att skriva om. Ni som inte orkar med att läsa en hel bok kan sluta nu... ;)


Helgen 21-22/7 så jobbade jag väldigt mycket så det blev inte mycket annat gjort.

Rätt så sent på kvällen den 22/7 så kom Jenny, Mogge & Hannes hit :)) Mogge jobbar för Google denna sommar också så dom bodde här i två veckor. Dom lyckades ju pricka in min semester från jobbet så bättre tajming än så kunde det ju inte bli! Dessutom så tog dom med sig det finfina vädret för innan dom kom så hade det varit lite sådär mittemellan-väder men så fort dom kom hit så blev det 25-30 grader varmt och strålande solsken i en hel vecka och sen var det helt ok väder efter det med även om det inte var riktigt lika varmt och ett & annat moln fanns på himlen. Den första veckan som dom var här så var det bad, bad och ännu mera bad som gällde. Vi var på Ugglebadet första dagen och sedan for vi till Tydingesjön i ett par dagar och efter det testade vi Luhrsjön. Sist men inte minst så blev det ett par dopp i Finjasjön med. Vi har även hunnit med några besök i lite olika lekparker, cykelutflykter, ett besök på Andys, grillning, en hel del glassätande, besök på badhus och lite annat smått & gott :)

Den lilla goa familjen åkte härifrån igår och huset kändes helt plötsligt väldigt tomt... Jag önskar att dom kunde komma tillbaka till mig men vi har iaf bestämt oss för att denna gång SKA det INTE dröjja ett helt år innan vi ses igen. Det är alldeles på tok förlänge och så står vi inte ut att ha det!


Även om jag hade begärt semester vecka 30 och 31 så blev det lite jobb iaf. De ringde ett par gånger från mitt jobb och undrade om jag kunde ställa upp & vad gör man inte för kollegor och boende :)  Jag fick till och med prova på att jobba natt och det var helt ok så det kan jag absolut tänka mig att göra igen!! Den mesta tiden av min semester var jag ju dock ledig så att jag hoppade in lite här å där gjorde ingenting.


Nu har nästan ett helt sommarlov svischat förbi igen och återigen konstaterar jag för mig själv att tiden rusar förbi förbaskat snabbt. Denna veckan jobbar jag och nästa vecka börjar skolan för min del. Våra två skolbarn får vara lediga ytterligare en vecka och det tror jag att dom tycker är skönt :o)  Robin börjar nu i femman och Felicia börjar i sjuan. Jisses...

Jag är superkluven för å ena sidan längtar jag jättemycket till skolan och det ska bli jätteroligt att börja plugga igen. Å andra sidan tycker jag att det har varit jätteroligt att jobba också och jag är ju helt klart en stor erfarenhet rikare!! Tänk om man kunde både äta kakan och ha den kvar...   


Nej nu får det räcka för den här gången. Puss & kram! Synes.

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards