Alla inlägg under januari 2013

Av Heidi Månsson - 1 januari 2013 19:22

Ja då har snart den första dagen på 2013 susat förbi och här hemma har det verkligen inte hänt något speciellt. Det blev sovmorgon i morse och det var ju skönt. Lena påbörjade sin hemresa vid 12-tiden så nu är det tomt här hemma igen. Dessutom så åkte Felicia till sin mamma idag så då blev vi ytterligare en person mindre här hemma. Tur att hon inte är borta ett halvår i stöten iaf :)


I går åt vi krokodilkött, zebra och hjort (skrev fel häromdagen när jag skrev rådjur). Min make lagade som vanligt helt superb mat och efterrätten var inte så dum den heller. Det blev glass med choklad & lite bär. Vi drack cider till maten och "champagne" (den barnvänliga varianten från ica typ) vid tolv-slaget. Vi skulle släppa upp lanternor istället för raketer men det blåste så mycket så det gick bara inte. Lite synd. Vi han spela lite sällskapsspel med de två stora barnen också för det hör ju till på nyårsafton tycker jag. Ja under hela julen och mellandagarna med för den delen. Detta jul-lov är dock snart över känns det som och det har inte blivit mycket spelande över huvud taget så det får vi nog ändra på :=)


Det går upp och ner i min förkylning kan jag ju säga. Tycker ändå att jag är liiiite piggare nu under kvällen än vad jag varit tidigare under dagen. Håll tummarna för att detta går över snabbt!


Tror det får räcka så för idag. God fortsättning alla vänner! Kram på er :o)

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards