Alla inlägg under april 2013

Av Heidi Månsson - 5 april 2013 01:00

Hej och hå vad dagarna har sprungit ifrån mig nu igen. Det känns som om det var ett år sedan jag bloggade men riktigt såååå lång tid har det ju inte gått, hehe. Det har ju gått typ 10 dagar och det är väl knappast nått rekord på att missköta bloggen. Jag är rätt så duktig på att "glömma bort" att jag har den och det trots att jag har såååååå enormt mycket som jag skulle vilja skriva varje dag. Det finns så mycket frustrationer i denna 33-åring men det är så mycket så skulle jag blogga om allt det så skulle det väl bli en si så där 40 inlägg om dagen eller nått. Nåja - en liten uppdatering är det ju dax för så här kommer den:

 

26/3. Studiebesöket i Malmö gick bra och även resan dit och hem :)  Tack vare en klasskompis (tack Agneta!) så överlevde alla och körningen gick bra. Utan Agneta och hennes guidning så vet jag inte riktigt hur det hade gått för våran lärare kunde INTE köra bil på ett sätt som gjorde att det var lätt att följa efter och inte var hon bra på att hitta heller. Kartan som hon hade skrivit ut var inte heller den bästa så jag är glad över mitt sällskap i bilen som sagt :o)

 

27/3. Jag och Robin tog bilen till Kristianstad då det var dax för tandläkarbesök igen. Vi åkte dit utan att veta så himla mycket mer än att det inte skulle bli någon operation just den dagen iaf. Vi fick nog en liten chock var ändå för helt plötsligt kläcker tandläkaren ur sig att tandställningen skulle sättas in nu på en gång... Ja Robin han gapade ju snällt som han hade alltid gör och tur är ju det. Han är duktig och det känns bra att följa med R för det är aldrig nått gnäll eller tjafs. Nu har Robin fått tandställning i ovankäken och nästa besök är i slutet på maj månad så vi får se vad som sker då.

 

28/3. Skärtorsdagen. Felicia kom till min praktikplats efter skolan och var där en stund med mig och sen fick jag sluta lite tidigare så att vi kunde åka hem och fira att det var påsk. Skönt att vara ledig i fyra dagar (nästan iaf då jag jobbade lite på måndagen men det var bara i ca 3 timmar.

 

29/3. Städa städa och städa lite mera. En vårstädning tog större delen av dagen men sen var det rent & fint i typ 10 min i alla fall... Hunden fäller så det syns inte att man har dammsugit. Suck.

 

30/3. Det blev en tripp ner till Hasse & Lotta. Det serverades påskmiddag - mycket trevligt! Tre av fyra av Hasses barn var där så alla barnbarn var iaf samlade.

 

31/3. Vi var bjudna till Hélène, Dan, Pascal och Amelie på påskmiddag. Trevligt som vanligt :)  Och god mat som vanligt :)

 

1/4. "Jobbade" i ca 3 timmar då det var påskdans för funktionshindrade på Vannaröds slott. Jag var där i uppdrag som kontaktperson. Bra initiativ av den som nu ordnar detta!

 

Resterande dagar har mest fyllts av praktik. Jag hinner inte med så mycket annat de dagar som jag är där så ni får ha lite överseende ett tag till med att bloggen missköts. Sorry.

 

Jag har i alla fall två saker jag bara MÅSTE skriva om (smått ironisk där men här kommer det ändå:)

Tre filmer som ej är värda att betala för att se:

* Bitchkram

Såg den med tonårstösen som verkade tycka om den, jag kanske bara är förgammal för att förstå det geniala med filmen. Visst är den unik - det är den men det betyder ju inte att den är värd att hyra. Enligt mig.

* The Cold Light Of Day

Med Bruce Willis & Sigourney Weaver men suger ändå. Satt bara och väntade på att filmen skulle lyfta. Visst fanns det bra bitar och visst var det action men det blir ett svagt G på betygskalan.

* Grannpatrullen

Trodde det skulle vara en ROLIG komedi men ICKE... Bara tramsig.

 

Låtar som spelas mycket i lurarna just nu:

* Bruno Mars - When I Was Your Man

* Justin Timberlake - Mirrors

* Pitbull - Feel This Moment

* Bruno Mars - Locked Out Of Heaven

* Rihanna - Diamonds

* Zara Larsson - Uncover

* Maroon 5 - One More Night

 

Det spelas rätt mycket mer än så men det är några av mina favoriter och den översta är nummer ett!! Sjukt bra låt!! Är man en sådan person som lyssnar mycket på texter och tycker att texten har betydelse för hur bra låten är och kanske dessutom gillar lite "heartbreak"-låtar så gillar man den låten.

 

Nej nu måste jag nog avsluta. Bitchkram ;) 

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards