Direktlänk till inlägg 10 juli 2013

Som sig bör...

Av Heidi Månsson - 10 juli 2013 23:30

...så kommer här även en uppdatering och det blir med lite bilder denna gången :)


28/6  Jobbade som ledsagare i ca tre timmar på eftermidan. Det blev inte jättemycket gjort varken före eller efter.


29/6  Jobbade delad tur på Plommonstigen och när jag hade mina håltimmar mellan 13-17 så var jag och Linnea på ettårskalas hos familjen Kendrup. Det var Elsa som skulle firas och det var trevligt som alltid :=)  Linnea och Nils lekte och Elsa tittade på, ibland förtjust och ibland lite mera undrande :o)

Eftersom att både jag och Fredrik jobbade så ryckte Jennie Håkansson in som barnvakt några timmar. Tack världens bästa Jennie!


5/7  Patrik, Jossan och lille Bastian var här på besök. Long time no see får jag ju säga! Bastian har jag inte träffat överhuvudtaget och han är två år fyllda. Jossan träffade jag senast när Robin skulle fylla 6 år. Patrik var med då men han var ju även här på en oplanerad snabbvisit när Linnea var liten. Om jag inte minns helt fel så var det vinter så Linnea kan inte ens ha varit 4 månader... I alla fall så var det ett bra tag sedan vi träffades så det var ju kul att de kunde komma på visit  .


6/7  Den förlorade sonen kom hem!! ;)  Robin hade varit borta alldeles föööööör länge så det var ett kärt återseende! :)  Carin & Bengt kom hit för att leverera hem sonen och för att vara med och äta tårta. Vi hade ju bokat in ett kalas för att fira Fredriks födelsedag och min "examen" men då blev vi ju sjuka. Bokade om kalaset men då var det bara C & B som kunde vara med och fira. Ja ja, en jordgubbstårta blev det iaf och den var Linnea med och bakade bottnarna till.

   



Jag hade gjort i ordning poolen till Linnea och hon tog inte många sekunder på sig för att komma i vattnet :=)

 


8/7  Jobbade fram till kl ett ungefär. När jag kom hem så packade jag ihop badkläderna plus övrigt nödvändigt för en tur till stranden. Det blev bara Linnea och jag som stack iväg och vi hade det supermysigt. Vi var bara vid Finjasjön och jag är ju inte jättekär i den sjön men det är helt ok för en kortare tur. Fredrik kom och hämtade oss och var med där nere en stund då men han badade inte nått. På vägen hem skulle tokfia bara åka lite kana och leka lite. Sötnöt! :)



9/7  Konstaterade att min baddräkt hade sett sina bästa dagar för länge sedan och stack in till stan för att se om det kunde finnas en ny där. Hade inte jättestora förhoppningar om att hitta nått men läget var verkligen akut så jag kastade mig in i djungeln. Till min förvåning så hittade jag en superbra på Kappahl och jag är så nöjd så nöjd :)

Snabbt hem och packa ihop grejjerna. Slängde in Robin och Linnea i bilen och styrde kosan mot Luhrsjön. Mitt favvoställe av de fyra som jag har testat på här i närheten. Det blev en hel del plaskande, glassätande och lek i lekparken innan hemfärd. Mys på hög nivå!



Idag var det inte riktigt badväder så jag och Linnea stack till Hästveda där det var marknad. Det blev lite karusellåkning och glassätande. Som sig bör.

      



Nej nu börjar jag bli lite trött. Ska försöka sova lite. Ses!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards