Alla inlägg under november 2013

Av Heidi Månsson - 6 november 2013 22:54

Jag har några vänner som står mig riktigt nära och det är jag så otroligt tacksam för! Tyvärr så är en bieffekt av att flytta mycket att vännerna blir spridda runt om i landet. Jag har haft vänner som jag har tappat längst med vägen (det händer väl de flesta) men så finns de några som stannar kvar oavsett vad som händer och oavsett hur långt avståndet är emellan oss. Jag är så evigt tacksam för att jag har er!! En positiv sak med att byta stad är att man lär känna nytt folk och här i Hässleholm har jag fått vänner som har hjälpt mig trivas i denna stad och som har visat att de verkligen står vid min sida i vått och torrt. Jag hoppas att ni vet vilka ni är och ni ska veta att utan er hade jag inte varit där jag är idag. Ert stöd betyder så mycket mer än ni någonsin kan ana! 


Idag har varit en jobbig dag. Nio år har gått och saknaden är fortfarande stor. Jag ser ju hela tiden spår i det Robin säger och gör. Robin är och förblir 50% av sin far och 50% av mig och det är jag glad för. Jag tycker inte att det är jobbigt att se spåren av Anders i min älskade Robin. Visst var jag hans fru och visst hade vi det bra och visst skulle vi väl ha levt tillsammans i resten av vårt liv om båda hade fått leva. Nu blev det inte så och det var ingens fel. Jag har gått vidare och har dessutom fått två barn till att älska tack vare min nya man. Jag hade tur som hittade en till som ville ha just mig och jag har plats för många i mitt hjärta. Sorgen jag känner och saknaden jag känner är framförallt genom min son. Min son som förlorade sin pappa när han endast var tre år gammal. Min son som inte får se sin pappa, höra hans röst, känna hans kramar och allt det där som ett barn ska få göra. Jag saknar Anders just därför att det är så grymt att en son måste förlora sin far och att den far ska ryckas bort från livet så hastigt så att han inte ens fick säga hej då... Vila i frid.


Av Heidi Månsson - 5 november 2013 22:28

Gick precis igenom sidorna med jobbannonser igen och hittade två nya jobb att söka. Det ena känner jag att jag skulle kunna tänka mig men det andra lockade egentligen inte alls. Sitter dock inte i den sitsen så att jag kan vara speciellt kräsen just nu... Jag vet ju vad jag önskar mig allra mest av tomten - ett fast jobb på hyffsad procent så att jag kan försörja familjen! 

Kom på att jag måste räkna mina las-dagar också så att jag har koll på dom. Jag lär ju inte ens vara halvvägs då jag bara har jobbat i Hässleholms kommun i ca 1½ år men det är ju ändå bra att ha koll.


Jag gick och la mig rätt sent igår och hade väl bara sovit i en timme ungefär när jag vaknade med en känsla av att huvudet höll på att sprängas i bitar. En till migränattack. Jippie. Tog mina mediciner och drack massor med vatten och sen somnade jag om igen bara för att vakna en timme senare igen av att jag hade legat konstigt så ryggen värkte. Migränen var kvar. Sov dåligt hela natten men sen på morgonen när det var dax att kliva upp så sov jag som en stock. Vaknade till när Fredrik var på väg till dagis med Linnea. Fortfarande huvudvärk men nu var det iaf inte migrän, "bara" lite eftervärk. Skulle bara vila en liten stund men somnade tydligen om och vaknade vid 12-tiden. Hoppsan. Tror dock att jag behövde sova eftersom min natt var som den var. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Skönt.


Det har visat sig att det inte alltid är så bra att vara ute i god tid som jag brukar försöka vara med vissa saker, tex barnens yttekläder. Linneas vinterskor köpte jag tidigt i höstas och nu kan hon nog inte ha det ena paret i vinter. Tur att jag köpte dom för ett vääääääldigt bra pris på tradera. Får se om jag kan fynda ett nytt par till henne någonstanns för ett par är lite snålt att klara sig med för ett dagisbarn. Alltid ska det vara nått som strular inför vintern. Som Robins vinterjacka tex. Har ff inte hittat någon vettig jacka till ett vettigt pris. Suck. Tur att snön och den riktiga kylan har hållt sig borta så pass länge som den har. Nu är vi dock inne i november månad så man vet aldrig när det slår till...


Nej nu måste jag avrunda. Dax att sova. Det blir ju trots allt en dag i morgon också. Natti natti.

Av Heidi Månsson - 4 november 2013 00:45

Det är redan november och det är så vansinnigt mörkt och trist ute så man kan ju bli deprimerad för mindre. Det är ju tur att det finns ljusglimtar i denna mörka trista månad (som i övrigt inte är min favvo-månad...) Nästa helg är det dax att fira Linnea för på söndagen fyller hon 4 år!! Kalas med släktingarna kommer dröjja ytterligare en vecka men nu på lördag ska Linnea ha kalas med lite kompisar. Våran lilla tös har planerat och längtat till sitt kalas i flera flera månader och snart så är det då äntligen dax. Tänk att fylla 4 kan vara så stort :)) Det känns ju inte riktigt lika stort att jag fyller år senare denna månad. Förstår inte hur det kan vara dax att fylla 34 år redan. Vad tusan hände där liksom?? Jag var nyss 25 och det känns som om jag inte har åldrats en enda dag. Inte psykiskt iaf. Nej det kan inte stämma att jag redan är så långt förbi 30-strecket... Eller? ;)


Sitter som vanligt uppe sent och jag har en känsla av att jag kommer ha lite svårt att somna i vettig tid då jag sov alldeles för länge tidigare idag. Jag jobbade ju vaken-natt i natt och när jag kom hem skulle jag bara sova nån timme. Det blev inte så. Jag somnade innan jag kom ihåg att ställa nått larm och sen var klockan helt plötsligt väldigt mycket innan jag blev väckt. Hade Linnea inte väckt mig då så hade jag säkert sovit några timmar till så det var för en gång skull bra att hon väckte mig :) Nu sitter jag iaf här och är inte ett dugg trött. Lite spotify i hörlurarna och slösurfar, läser mail, söker jobb, bloggar och bara njuter av lugnet.


Tror faktiskt att jag måste kika på några avsnitt till av Drop Dead Diva innan jag går och lägger mig. Vi synes. Kram.

Av Heidi Månsson - 3 november 2013 05:13

Suck suck och ännu mera suck! Jag hade skrivit ett långt inlägg och precis när jag ska avsluta så försvann sidan. Allt jag skrev är borta och nu orkar jag inte göra om allt. Bläääää.

Sitter på jobbet och det är vaken-natt som gäller. Slutar om ca två timmar och det börjar bli lite drygt nu så jag längtar faktiskt tills detta arbetspass är över. Trodde inte att jag skulle bli så trött inatt då jag sov några timmar igår på kvällen men nu hade det varit skönt att få krypa ner i sängen. Tur att jag har min surfplatta och mobil att roa mig med :-) Jag har tittat en del på Drop dead diva och jag har spelat yatzy world. Nu ska jag slösurfa lite. Synes. Kram

Av Heidi Månsson - 1 november 2013 07:45

Nähä. Det blev ingen sovmorgom idag heller. Varför ska hon  alltid väcka mig? Min man får minsann sova ut. Tror att jag får byta plats med honom på något sätt ;)  Just nu sitter Linnea och tittar på bollibompa. Jag hade gärna lagt mig på soffan för att vila lite men just det -  jag måste ju snart kliva upp för att göra mig redo för jobb... Wish me luck!

Av Heidi Månsson - 1 november 2013 01:30

Ja då är allt som vanligt igen då, semestern är slut, tågresan hem gick bra och idag är allt som vanligt igen. Det är ju ff höstlov i några dagar till och nu när vi har varit borta i en vecka så kunde jag ju inbilla mig att sonen skulle stanna hemma... Han sover över hos en kompis i natt och jag misstänker att jag inte kommer se så mycket av honom i helgen, hehe. Nåja det är ju skönt att han har polare att vara med :)


Jag har märkt att mina blogginlägg inte alltid syns på facebook även fast jag har länkat alla dit men det är när jag bloggar på surfplattan som det inte vill funka. Trodde först att det var för att jag bloggade via appen men det vill inte funka även när jag går in via en webbläsare. Inte direkt någon katastrof men jag vill ju att det ska funka. Jag förstår mig inte på den där tekniska biten så det får väl vara så som det är. Som sagt - det finns större bekymmer här i världen :=))


Lite fjärilar i magen har jag allt. I morgon ska jag jobba första gången på mitt nyaste jobbställe. Det känns rätt bra att ha tre gruppbostäder som ringer om jobb nu :o)  Idag fick jag ytterligare ett jobbtillfälle inbokat. Känns väldigt väldigt bra!


Idag har min man haft tenta så håll tummarna för att han klarade den :)  Jag själv ligger ljusår efter med mitt skolarbete (känns det som iaf) och jag vet inte när och hur jag ska kunna komma ikapp. Förlängning av kurserna kanske löser det hela, kanske inte. Det beror ju väääääldigt mycket på hur mycket jag måste jobba framöver. Hur jag än vänder mig så har jag rumpan bak...


Tidsfördriv finns det ju gott om och nu har jag fastnat i ett till spel på mobilen, nämligen Yatzy World. Så simpelt. Så roligt!!! Utöver det så älskar jag Spotify och Netflix :)) Tror faktiskt att jag ska gå å dra en kudde över huvudet nu och lite lugna låtar i högtalaren så kanske jag kan få sova inatt. Natti natti.

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards