Alla inlägg under december 2013

Av Heidi Månsson - 3 december 2013 22:30

Lyssnar jättemycket på Rihannas och Eminems låt Monster just nu. Den är så jäkla bra så jag har totalfastnat för den. Tycker texten är störtskön också. Jag är inte vän med monstrena som gömmer sig under min säng - inte ännu iaf. De försöker ta sig in i mitt huvud men än så länge tror jag att jag lyckas mota bort dom... Skulle dock inte bli förvånad om de lyckas ta sig in utan att knacka på, hehe.


Jag måste komma igång med min träning igen. Vet bara inte hur jag ska lyckas genomföra ett helt pass utan att få ännu mera ont. Det är en ond cirkel men jag mår ju skitdåligt när jag inte kommer iväg och tränar men jag får ont när jag tränar. Det är inte det att jag gör fel för jag vet ju hur och vad jag ska göra utan det är andra orsaker till att jag har ont och det blir bara värre när jag inte kan hålla igång. Det är väl bara till att käka lite inflammationshämmande och fortsätta hålla igång men ta det lite försiktigt. Det blir nog bra. Nån gång.


På fredag är det final i Idol och jag hoppas:

1. Att Elin vinner!

2. Att Kevin koncentrerar sig på fotbollen i fortsättningen

3. Att detta inte är sista säsongen utan att de håller på måååånga år till

4. Att Alexander Bard slutar i juryn och aldrig visar sig på tv igen

5. Att jag någongång får vara i globen och se en final live - det hade varit häftigt...


Nej nu ska detta chokladsugna monster gå och lägga sig. Jag ska ändå börja jobba kl 7 i morgon så nån ordning får det ändå vara. Hoppas att ni får sova gott. Ses.

Av Heidi Månsson - 2 december 2013 23:28

Satt och tittade igenom Gekås-bloggen och suktade efter att få åka till detta magiska paradis :) Får fram diverse tips om julklappar och julpynt och blir ju inte mindre sugen på att ta en sväng dit. Får dock syn på en sak som fick mig att ryga tillbaka och titta på bilden både en och två gånger innan jag var säker på att jag hade sett & läst rätt. Det finns glögg med smak av Delicatoboll. Delicatoboll! Som smaksättning på glögg!!?? Om det är någon som har smakat den så snälla skriv och berätta om ni tyckte om den eller spottae och fräste :)  Har väääääldigt svårt för att tänka mig att det kan vara gott...

Nu blev jag ju sugen på glögg också. Typiskt. Inte läge att fixa det mitt i natten och jag är inte ens säker på att vi har grejjer hemma till det. Dubbeltypiskt. Får nog bli en sväng förbi mataffären i morgon efter kvällens mattelektion :o)


Tror att jag ska ta en titt på Netflix innan läggdax. Puss och god natt!

Av Heidi Månsson - 2 december 2013 13:35

Ja ibland spelar det ingen roll hur man planerar och planerar för det kan vända rätt så snabbt. Denna gången var det definitivt inget "allvarligt" som inte kunde fullföljas och anledningen till att våra planer inte höll var pga jobb och då gör det inte så mycket :)) Vi hade tänkt att åka till Småland och hälsa på släktingar i helgen men idag fick jag erbjudande om att jobba lördag och söndag och det nappade jag på direkt. Släktingarna finns kvar och det var ju inte direkt så att vi skulle på något stort firande eller att vi missar stora släktmiddagen eller nått. Det är en vanlig helg och jag är ju inte direkt översvämmad av jobb just nu så då får man ta det man får.


Intersport som skulle få hem Robins vinterjacka har fortfarande inte hört av sig och jackan skulle ha kommit i onsdags så jag får nog svänga inom dom i morgon och kolla läget. Idag var det -2,5°C när Robin skulle gå till skolan och då hade han t-shirt och tjocktröja och sin mellantjocka softshelljacka. Brrrr. High time att fixa jacka nu!


Idag skulle Linnea och jag åka till öppnis men vi var så sega här hemma på morgonen så vi kom aldrig iväg. Det kommer nog fler chanser innan de stänger för jullov. Det som är så synd är att det ska börja redan 9 på morgonen. Jag vet att det är drop in och man får komma senare men man måste iaf kliva upp tidigt och är man ledig så vill man väl ha sovmorgon? Det vill vi iaf :)  Ställa larm för att komma iväg till öppnis i tid var inget som jag hade så där jättelust med igår kväll för då var jag bara intresserad av en sak - sooooova lääääänge :=))


Linneas farmor är så gullig! Igår när Fredrik, Linnea och Robin var där och fikade så hade farmor Ulla gjort en varsin adventskalender till alla de små barnbarnen så Linnea, Nils, Elsa och Melker fick varsin. I dagens paket var det en tandborste och Linnea blev överlycklig och skulle använda den på en gång. Det krävs inte mycket för att glädja en 4-åring ibland, hihi. Här kommer en bild på adventskalendern:

 


Så här fint har jag pyntat på hallbyrån:


Och det här är en bild på min finaste tomte:

 


Nej nu måste jag strax sticka. Ska göra lite ärenden innan jag ska "jobba" :)  Jag ska ju vara ledsagare idag. Synes.


Av Heidi Månsson - 1 december 2013 23:16

och jag säger välkommen in :)  Idag är det första advent och jag han med att putsa fönstrena i köket och vardagsrummet, stryka och sätta upp julgardinerna, placera ut alla adventsljusstakar och stjärnor, stryka juldukar och lägga ut dom och dessutom placera ut nästan alla tomtar innan denna dagens slut. Nu har jag verkligen börjat få julkänslor och tror på en mysig decembermånad. Hoppas att det blir precis så där som jag ser framför mig med pysslande med pepparkakshuset och mysiga mornar där vi tittar på julkalendern och att hela familjen är med på bakandet av lussekatter och när vi ska klä granen och allt det där som hör december månad till :o)


Idag har jag jobbat 7-17 och jag var rätt så trött i fötterna och benen när jag kom hem men jag har haft en bra dag på jobbet trots allt kaos som var. Jag är så otroligt glad för att jag valde att läsa till undersköterska!! Jag trivs så bra att jobba med dessa människor som jag får hjälpa. Jag får vara delaktig i deras liv, se deras glädje, se deras utveckling, hjälpa & stötta när de har de svårt eller hjälpa dom att komma på lösningar på sina "problem" och se stoltheten när de faktiskt "kan själva". Jag trivs på jobbet trots allt det där som är mindre roligt för allt det positiva överväger sååååååååååååååååååååååå mycket! :=))  Hitentills i december så har jag bara fem dagar inbokade så håll tummarna för att det blir MYCKET MYCKET mer.


I morgon är Linnea ledig från dagis då de har planering och förskolorna i byn slår ihop sin verksamhet. Jag tänkte ta Linnea till öppnis i stället och passa på att mysa lite med henne på dagen. På kvällen ska jag vara ledsagare och följa med en vårdtagare på fritidsaktiviteter. Det ska bli kul :)


Avslutar med en söt bild: 

 

Natti natti. Kom ihåg att släcka alla levande ljus så att ni kan sova extra gott sedan. Puss & kram.


Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards