Direktlänk till inlägg 4 augusti 2015

Taaaadaaaaaa :)

Av Heidi Månsson - 4 augusti 2015 23:45

Eeeehmm ja jag förstår om det var nån som tvivlade på att jag skulle blogga igen men jodå. Det blev bara en ofrivillig paus. En rätt lång sådan. Det hela började med att jag tänkte flytta bloggen så jag spenderade ganska mycket tid på att spana in andra bloggar. Sen hade jag bestämt mig men när jag skulle skapa mitt första inlägg så var allt så krångligt så jag ångrade mig. Jag behåller denna bloggen ett tag till :)  Allt detta trassel i kombo med tidsbrist och energibrist gjorde att jag hamnade efter ett tag men nu är jag förhoppningsvis på banan igen :o)


Vad har då hänt sedan sist? Jo lite allt möjligt faktiskt. Jag har mest jobbat och det är inte så spännande att läsa om men gobitarna från min lediga tid kommer här:


29/7 - En ledig dag som först spenderades på Väla med Nettan och sen avslutades med ett mycket efterlängtat frisörbesök :)) Håret blev både lite kortare och lite ljusare. Äntligen!!


31/7 - I fredags packade vi in barn och hundar plus en del kläder/saker som behövs för en helg på annan ort och så körde vi till de småländska skogarna. Sonens farmor och farfar har firat guldbröllop och nu när sonens faster har kommit hem från Luxemburg så tänkte vi samlas och fira det hela :=)  Det blev många goa kramar när vi äntligen fick träffa våran Lena. Naturligtivs så blev det många goa kramar med värdparet men de har vi chansen att krama fler än två gånger per år så det är ju inte riktigt samma sak.


1/8 - Dagen D var här. Lena hade planerat lite aktiviteter för dagen förutom överraskningen på kvällen som vi båda hade varit med på. Först så hade vi en typ av tipspromenad där man skulle vandra runt i stan och svara på frågor men det var ju bara för oss så vi hade frågorna och svaren fanns lite här å lite där. Tex så var det en fråga om en staty och då skulle man söka upp den statyn och ta reda på svaret. Det var skoj!

Sen tog vi oss till nästa ställe och det var vid Store Mossen. Där åt vi först medhavd matsäck och sen skulle vi ägna oss åt geocaching. Jag hittade det gömda föremålet trots att jag var den enda som aldrig hade testat det där förr :o)  Sen var det bokstavssång och pictionary. Sist men inte minst så skulle Carin & Bengt visa hur väl de egentligen kände varandra och svara på frågor om varandra. Klurigt!

Lena hade gjort någon slags poängräkning och när det hela sammanställdes så visade det sig att Team Carin vann (Carin, jag och Linnea var i det laget och i Team Bengt var det ju då Bengt, Fredrik och Robin. Lena var dommare). Vinnande laget vann en middag kl 19:00 och förlorande laget fick ett tröstpris i form av en middag kl 19:00. Vi for hem till C och B för en snabb energipåfyllning i form av lite fika och sen svidade vi om till lite elegantare kläder. Restaurangen vi skulle till heter Bambu och det är ett bra ställe tycker jag. Vi åt smarrigt och hade trevligt och var mycket nöjda med dagen & kvällen.

Eftersom att jag inte har hunnit sy klart korsstygnstavlan som dom skulle få i guldbröllopspresent så slog jag in endast ramen och så fick dom öppna ett paket iaf. Dom blev glada när jag berättade vad som komma skulle så vi får väl se om det blir någon tavla...hehe.


2/8 - jag stack till ett hett efterlängtat ställe tillsammans med kompisen Tuija. Vi klev upp tidigt som bara den och styrde kosan ut mot falkenberg men stannade lite innan. Kan det vara byn som börjar på U? Jaaaaaaaa det kan det!! Det stora gula varuhuset vars namn börjar på GEK och slutar på ÅS och som jag har lääääängtat!!! Jag har ju inte varit där sedan börjar på året...

Det blev en del shoppat till Linnea, lite till Robin och så lite till mig + saker som är till hela familjen. Vill redan tillbaka så jag hoppas på att en ny tripp dit ska bli av snart igen tack! :)


3/8 - Linnea och jag stack till Luhrsjön för lite baaaaaaaad. Äntligen var det sol och så pass varmt så man kan bada i sjöarna. Repis på detta tack! :=)


4/8 - Idag jobbade jag först mellan 9-14:30 och sen när jag kom hem så klippte jag gräset. Att klippa när gräset är alldeles för högt och det är 26 grader och gassande sol tar på krafterna. Jisses!


Nä nu måste jag gå och sova. Jag hoppas på bad i morgon men det åskar och regnar rätt bra just nu så jag vågar inte hoppas för mycket.

Sov gott! Over and out!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards