Alla inlägg under maj 2017

Av Heidi Månsson - 10 maj 2017 08:45

Jag är sjukt glad för vet ni vad?? Hunden är piggare igen!! Jag är så jäkla glad så jag vet knappt vart jag ska ta vägen :=) Nu på morgonen efter att jag hade lämnat Linnea på skolan så la jag mig bredvid vovvsingen i sängen och så låg vi och myste en lång stund. Jag klappade om henne ordentligt och bara njöt över att veta att hon stannar hos oss en stund till. Hur lång den stunden är vet ingen men hon ska inte lämna oss nu iaf. Glädjetårarna rann nerför min kinder och jag hoppas och tror att Izzie känner sig älskad <3

Nu vet vi ju inte vad det var som orsakade all denna viktnedgång och vi får ju helt klart ha koll på henne men jag ser det som ett väldigt gott tecken att hon kan äta och får behålla maten. Hon är säkert snart uppe på sina 37 kilo igen. Hoppas jag!


Jag har fått en beställning på ett kort till babyshower och ett kort till bröllop så här är det kortverkstad. Jag har redan kommit en bit på vägen på kortet till den lille grabben som ska komma till världen så just nu ser vårt matsalsbord ut ungefär så här:

Jag tycker det är kul att jag får beställningar men som vanligt så får jag lite prestationsångest och undrar om jag överhuvudtaget vet vad jag pysslar med...hehe. Nåja. Jag har satt på Spotify, laddat upp med alla tänkbara pysselgrejjer och satt mig på den skönaste stolen. Så där ja - då fattas bara "stör-ej-skylten" på dörren ;)


Ha en suverän onsdag och håll gärna tummarna för att min rygg håller någorlunda idag så att korten kan bli klara. Puss på er

Av Heidi Månsson - 8 maj 2017 22:49

Man brukar ju säga att en olycka kommer sällan ensam. Nä det verkar inte bättre. I dag har jag varit med Izzie på besök hos veterinären. Vi vet inte vad som är fel på henne. Inte kul alls...
Hon började löpa ett tag innan Valborgshelgen och hon brukar ha rätt så långa löp och bli lite mensbitchig så där som man kan bli. Hon började kräkas lite då och då men det var inte regelbundet. Sen började hon kräkas mer och mer trots skonkost. I fredags var hon så pass pigg så att hon fångade en frisbee när man kastade den till henne men sen gick det snabbt utför under helgen. Igår eftermiddag var Fredrik iväg och handlade och när han kom hem (med matkassar då ju) så lyfte hon knappt på huvudet. Hon som brukar höra när någon utav våra bilar kommer långt innan de syns och då flyga upp, springa till fönstret och ställa sig där på bakbenen och spana efter oss, fullkomligt kasta sig över oss när vi kommer in genom dörren och typ slicka ihjäl oss. Har man matkassar så är man ju ännu mera poppis. Nä nu låg hon kvar i fåtöljen och lyfte inte på huvudet.
Jag ringde till veterinären i morse och vi fick en tid kl 10 idag. De tog en röntgenbild på buken, klämde och kände lite och då morrade hon (hon morrar typ aldrig annars), tog tempen men den var på 38 grader som den ska vara. De misstänkte först livmoderinflammation men det var det ju inte. Izzie fick en spruta mot illamåendet och sen fick vi åka hem igen. Kul...
Jag fick i henne lite lite kokt fisk idag efter det att vi hade kommit hem och Izzie drack faktiskt rätt så bra idag. Får se hur det blir i morgon när den där sprutan mot illamående har avtagit.
Det jag blir mest orolig för är ju det med vikten. Att gå från 37-38 kilo till 31 på så pass kort tid är INTE okej. Jag hoppas verkligen att hon får behålla all mat de närmsta dagarna så att hon kan gå upp de där kilona igen. Fortsättning följer!

Ja jag skrev ju att en olycka sällan kommer ensam. Ja nu räknas kanske detta med Izzie inte som en olycka och det gör väl kanske inte mitt elände heller men jag har gjort illa ryggen igen. Jag var på jobbet och bäddade en säng när det small till långt ner i ryggen på höger sida. Aj aj aj. Under dagens gång så gick det sakta men säkert mer och mer utför. Tillslut kunde jag knappt räta på ryggen och jag haltade fram. Jag fick ge upp och åka hem.
Jag har ont när jag går, sitter, ligger, står. Det gör ont när jag kör bil och ska flytta höger ben mellan gaspedal och bromspedal. Jag knaprar smärtstillande som lösgodis men inte fasen hjälper det. Gaaaaaah! Lång väntetid till sjukgymnasterna. Gaaaah! Hatar att behöva vara sjukskriven. Trippelgaaaaaah!

I övrigt har det väl inte hänt supermycket sedan sist. Det är början på maj, vädret åker bergochdalbana så ena dagen tar man på sig för mycket och nästa för lite. Jag längtar tills sommaren är här!!

Nu ska jag glutta lite på dumburken innan det är dax att krypa ner under täcket. Sussa sött inatt. Over and out. <3

Av Heidi Månsson - 3 maj 2017 15:53

Jag låter bilden tala för sig själv! :)

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards