Alla inlägg under juli 2018

Av Heidi Månsson - 4 juli 2018 09:55

God morgon! Idag önskar jag att jag kunde få åka och bada... Klockan är bara 10 på morgonen och det är redan varmt och skönt. Det är bara det att det blir inget bad idag. Jag har ju redan superont i axlarna/nacken och en del av ryggen. Igår blev jag dessutom stucken av någonting på baksidan precis där armen sitter ihop med ryggen vid armhålan typ. Det brände och sved rejält och idag gör det jätteont i vänster arm och uppåt mot nacken. Jag vet inte om det hör ihop men det känns så. Bäst att vila eller åtminstonde ta det lugnt.

Linnea har (trots mycket insmörjning av solcreme) brännt sig i ansiktet så hon får ha en vilodag från solen idag. Det är ju inte så himla roligt om hon inte kan vara ute när vi campar på Ivö...


Idag blir förmodligen våran Toyota färdig och det ska bli skönt att få tillbaka sin gamla bil :) Den hyrbilen jag har nu är iofs heeeeeelt okej att köra men det kostar ju. Nu får vi ju hjälp via Folksam men det täcker ju inte hela kostnaden.


Jag ska se om jag kan tvätta lite idag när vi ändå är hemma. Problemet blir ju att hänga tvätten med en arm som inte funkar som den ska. Jag måste även ge mig iväg och shoppa badshorts till Robin då hans har blvit för små. Det var ju några år sedan han badade sist så det var ju bra att han provade dom inför trippen till Ivö.


Nä nu är det dax för frukost. Simma lugnt! Puss & kräm <3

Av Heidi Månsson - 2 juli 2018 23:26

Jag överlevde denna dagen trots att jag inte hade någon sittring :) Jag behövde ta mina starka tabletter ikväll pga smärtan i ryggen, nacken och axlarna och det är ju inte roligt men jag kommer iaf kunna sova i natt. Smärtan har ingenting med ridningen att göra utan nu är det ett sånt där skov som tränger sig fram och tar över mitt liv igen. Kul. Smärtan ska dock inte få däcka mig helt utan nu ska jag försöka fokusera på det positiva som sker framöver. Förhoppningsvis blir vår bil klar innan helgen, Zacko kommer på torsdag kväll och helgen har vi ju bokad på Ivö Camping så det kan ju inte bli bättre! Vädret lovar sol och varma temperaturer och det gör ju inte tillvaron sämre direkt!


Nej nu börjar jag bli lite groggy av pillrena. Vi ses i morgon <3

Av Heidi Månsson - 2 juli 2018 08:07

Tjabba. Då var det redan Juli månad och denna månad startade på ett riktigt härligt sätt igår - fast jag får sota för det lite... Det är dax för mig att ta mig till förlossningen eller BB. Typ NU! Men bara för att låna en sittring ;) Jag har så ont i rumpan så jag kan knappt sitta idag. Är man otränad så får man skylla sig själv. Ja jag (och Felicia och Elise) gav oss ut på en turridning på islandshäst igår. Turridningen skulle vara två timmar. Äh tänkte jag - det fixar jag ju utan problem. Eller hur...

Vi red i en grupp med en instruktör och det var 4 andra som också var med på turridningen. Det var utanför Degeberga rätt så nära havet så vi red ner till havet och det var ju magiskt vackert! Vi han rida en bit bort från vattnet igen men när vi skulle fortsätta resten av tillbakavägen hem så sa någonting på insidan båda mina knän att näpp det här går inte längre så jag fick hoppa av (till min stora besvikelse). Då Felicias häst inte riktigt var samarbetsvillig heller så ville hon med hoppa av och så fick gruppen ta sig hem och sen kom instruktören och hämtade oss med sin bil.

Idag har jag inte så ont i knäna men sittmusklerna säger aj aj aj! Men det var kanske tur att jag hoppade av när jag gjorde... Nästa gång ska jag nog välja ett ställe med 1-timmestur :)


Nä nu ska jag åka och bada snart så jag får skriva mer senare. Trevlig måndag! <3

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards