Direktlänk till inlägg 28 januari 2013

Gott å blandat om det senaste.

Av Heidi Månsson - 28 januari 2013 15:15

Ja men svisch och svosch så var vi där igen då. Det är då själva den vad dagarna ska springa ifrån mig hela tiden. Ja vad har jag nu att berätta denna gången? Vad har hänt sedan sist? Tar det väl från början... :)


Först jobbade jag natten mellan onsdagen och torsdagen och det gick bra. Fick till och med en hel del skolarbete gjort. Skönt att kunna kombinera skola & jobb på det sättet. Tjäna pengar på att sitta och plugga är ju inte helt fel :=)

På torsdagen åkte jag med Robin till CSK. Denna gången var det ju dax för röntgen och det var rätt många bilder som togs. Vi hade dock tur för vi fick komma in nästan direkt och var färdiga innan vi egentligen skulle ha varit där eftersom vi var ute i god tid. Det lönar sig att vara det ibland :)

Efter besöket på CSK körde vi direkt hem och jag mer eller mindre hoppade jämtfota ner i sängen, hehe. Tröttare än tröttast var jag och en natt till på jobbet skulle jag inte orka utan lite sömn emellan. Det blev några timmar under täcket iaf och sen var det dax igen. Jobbade natten mellan torsdagen och fredagen. Lyckades inte få lika mycket gjort i skolböckerna den natten kan jag ju säga... Andra natten av två är lite halvjobbig i normala fall så vi ska nog inte gå in på hur jobbigt det blev denna gången. Men jag gjorde vad jag skulle och jag lyckades hålla mig vaken hela natten och det är ju huvudsaken ;)  Fredag morgon när jag kom hem var jag trött. Riktigt trött. Lyckades ändå att hålla mig från att sova hela dagen eftersom att jag sen skulle lyckas ställa tillbaka dygnsrytmen igen. Sov några timmar och sen städade jag samtidigt som stereon gick varm på rätt hög volym. Klockan tre hämtade jag Linnea på dagis och sen var det ingen risk för att somna igen, hehe.


På fredagen och lördagen jobbade Fredrik på en mataffär i Malmö. Han stod och demade Ottoglass hela dagarna och var rätt trött när han kom hem. Är det inte jag som jobbar så är det han :o) Vi pluggar heltid båda två och jobbar så mycket vi bara kan båda två. Det är inte så konstigt att man är trött ibland va?!?


I går pluggade både Fredrik och jag så mycket som möjligt och utöver det så var vi hos Ulla & Knut och fikade. Trevligt med ett avbrott mitt i alla skoluppgifter. Jag hade ju inte sett deras nya bostad innan heller men nu vet jag iaf var dom bor och hur det ser ut där. Det var ett jättemysigt hus så jag förstår att dom ville hyra det :o) Där kommer dom nog trivas får vi hoppas. Lite bättre med ett hus med ordentligt med plats i stället för den lilla lägenheten som dom hade innan.

På kvällen tog jag en tur till gymmet med Therese och fy fasikens vad skönt det var!! Ska försöka komma iväg varannan dag nu igen. Håll tummarna bara för att jag slipper vara sjuk för det tar ju så lång tid innan återhämtningen är klar efter varje förkylningsomgång.


Nej nu ska jag snart koppla ner för det är dax för jobb. Har suttit i skolan hela dagen och pluggat och haft en stund med lite annat på slutet för att varva ner. Jobbar 16-21 idag. Kommer inte alls vara trött när jag kommer hem...hehe.

Nej ha det så bra mina vänner så får vi se när jag hinner med bloggen nästa gång. Kram kram!   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards