Direktlänk till inlägg 8 juni 2013

Totalt manglad

Av Heidi Månsson - 8 juni 2013 16:02

Klockan säger 16:03 just nu men en del av mig och min kropp önskar att den vore lite mera. Jag vill sova men kan inte och nu är klockan så mycket så nu ska jag inte för då kan jag ju inte sova i natt. Japp - jag har jobbat vaken-natt igen och sen lyckades jag bara sova mellan 8:30-12. Det är lite för lite men vad ska jag ta mig till när sömnen inte vill infinna sig? Försökte räkna får och alla de där gamla tricksen men det funkade inte så bra. 


I tisdags var jag på bredvidgång igen i hemvården. Det var lite dåligt bara att jag hade fått information om att jag skulle på utbildning då så jag trodde att det kanske var för Procapita (där man skriver om sånt som händer med vårdtagare på datorn) eller nått men tji fick jag. Tur att jag hade bekväma skor på mig för jäklarns vad jag fick springa omkring. 7-14 är ju ett rätt bra pass när man inte är beredd på det också. Trodde jag skulle sitta still och anteckna, hade klätt mig lite fel för det blev ju rätt så varmt i tisdags men det fick gå ändå.

Efter den brevidgången fick jag en liten paus och sen tog jag mig till Plommonstigen där det var dax för nästa pass som var 16-21. Nice :=)


I onsdags var det en stor dag i mitt liv!! Det var avslutningsdax på Flexvux för alla färdiga undersköterskor :))  Dagen började med att vi var några i klassen som ville äta frukost/fika ihop så vi träffades på Lövet. Efter en stund på uteserveringen där så drog vi vidare till skolan. Där var det uppdukat i Glashuset med tre stycken långbord. Rektorn pratade lite först och sedan fick lärarna prata lite, vi blev bjudna på lunch (som tyvärr inte var så mycket att ha men tanken var ju fin) och sist men inte minst så fick vi våra betyg!! Jaaaaaaaaaaaa!! Nu är jag färdig USK och med hyffsade betyg och jag är så glad så glad så glad!!

På kvällen var det klassfest för de som ville/kunde vara med på den. Cirka halva klassen samlades på tågstationen och tog tåget ut till Sösdala där snälla Git hade ställt upp ett partytält på sin tomt så vi kunde sitta lite skyddat ifall det skulle bli regn. Vi grillade och skålade och hade high life-partajj där ute :)  Det blev lite kubbspel också och jag måste väl erkänna att jag är kass på kubbspel i vanliga fall men det blev INTE bättre med alkohol i blodet, hehe.


På torsdagen var ju barnen lediga eftersom det var röd dag. Fredrik tog med sig Linnea söderut till farfar Hasse för att hämta en stycken Ottoglassvagn och Robin sov över hos en kompis så det blev bara jag och Izzie hemma nästan hela dagen. Passade mig rätt bra eftersom jag var lite sleten efter gårdagen. Hade liiiiiite liiiiite järnkeps på mig en stund men speciellt bakfull var jag ju inte. Skönt å slippa det, hehe. Hade verkligen superkul hela onsdagen och jag tror att det beror väldigt mycket på den helt grymt suveräna klassen som vi har haft!!


I går var jag först med Linnea på stan för att jaga dop-present till lille kusinen Vilde som döps i morgon. Jag letade också efter nått vettigt att ha på mig på redan nämnda dop, midsommar, bröllopet som jag ska på i sommar och övriga festligheter som man kanske ska på i sommar. Jag har verkligen inga finkläder att ha på mig och det är lite tråkigt. Jag har mycket svarta basictoppar men dom funkar ju liksom inte till fint så jag tyckte att det var dax att köpa nått i nån lite ljusare färg. Hittade en top/tunika/blus eller vad man nu ska kalla det som kanske kan funka men jag är inte supernöjd med utbudet måste jag ju säga. Tråkigt att försöka shoppa nått i den här stan. Ska snart till Ullared men där brukar jag sällan hitta speciellt mycket kläder till mig själv så det lär väl bli en tur till Kristianstad eller Väla snart. 

Något mera trevligt var att jag skaffade mig en ny telefon igår :) ! Jag hade börjat att fundera på hur jag skulle lösa behovet av en ny telefon då jag var övertygad om att jag hade bindningstid fram till våren 2014 och det brukar ju bara gå att förnya abbonemanget typ tre månader innan. Jag var dock missnöjd med min telefon då den har börjat krångla så jag ville gärna ha fatt i en ny. Igår löste det sig, jag kunde förnya mitt abonemang och fick ett jäkligt bra erbjudande på den nyta telefonen så nu är jag nöjd!! :)) Vad det blev? Ja en Samsung S III mini :=)  Jättefin.


På kvällen jobbade jag 16-21 och sedan då vaken-natt på Plommonstigen. Väldigt trevligt att få chansen att hoppa in lite då och då tycker jag  .


Nu kommer nog snart Linnea hem igen. Hon har fått vara hos farmor Ulla idag för Fredrik hade tenta idag och jag behövde ju få sova. Fredrik åkte för ett bra tag sedan för att hämta hem henne igen men han fastnade väl kanske där ute och vad gör det ;)  Jag har fixat och donat här hemma med lite städ, disk och tvätt och nu är det väl dax att gå å få lite mera gjort. Synes.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards