Alla inlägg den 28 maj 2013

Av Heidi Månsson - 28 maj 2013 19:41

Hehe livet är jobbigt nu... Oj oj oj så hemskt det är att vara efterfrågad :) Idag ringde det en kvinna från hemvården i  Hästveda och undrade om jag hade något jobb i sommar. När jag sa att jag hade två jobb, ett på en gruppbostad och sedan ett timvik inom hemvården i Hässleholm område Centrum så sa hon att då fick jag nöja mig med det, hehe. Just nu i alla fall :=)  Hon sa att dom brukar göra så att när man jobbar i hemvården så får man hålla sig till ett ställe först och sen efter ett tag så kan man få utöka men det är bra om man får kläm på det ena först. Hehe - det kan jag ju faktiskt förstå. Men det känns rätt gött att bli erbjuden mera jobb. Då finns det ju hopp om att kanske kunna få nått jobb till hösten också :)


Idag hade jag betygssamtal i Hälsopedagogiken och jag fick ett B i den kursen!! Yes! :=)  Då är det bara provet kvar i morgon i Etik och människans livsvillkor och sedan har jag en komplettering på en insu att färdigställa innan fredag. Sen är jag klar! Det ska bli skönt men samtidigt kommer det att kännas tomt när skolan är klar. Vad ska man göra sen då? "Bara" jobba? Men vadå - nu har jag ju vant mig vid att ha full rulle heeeeela tiden och alltid tänka på insändningsuppgifter, vara nervös inför prov osv. Jag får väl se till så att jag jobbar 150% till hösten - då har jag inte tid att sakna skolan  .


Idag har jag varit på Tandvårdshuset med Robin. De gjorde så att tandställningen i överkäken blev komplett nu och sedan så ska vi dit i slutet på juni för att sätta dit den i nederkäken. Nu börjar det ju hända saker!


Nehe nu har jag inte tid med bloggen mera idag. C U.  

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards