Alla inlägg den 7 juli 2014

Av Heidi Månsson - 7 juli 2014 22:18

Ja man ska väl sluta när man ligger på topp va? Är det inte så det heter? Det måste jag ju säga att jag lyckades med rätt bra då :)  Mina tre sista semesterdagar blev riktigt bra med sol, bad och trevligt sällskap och det var precis vad jag behövde för att lyckas återfå max med energi och bli peppad inför fyra veckor med mycket jobb! Härligt :o)


På fredagen åkte jag och Linnea till Luhrsjön med Anna och hennes tre busfrön Alexander, Thilda och Tova. Det blev en toppenbra dag även om jag tyckte att det var lite halvkallt i vattnet.

På lördagen åkte jag och Linnea till Luhrsjön med Jennie & Mikael och deras fyra busfrön Marcus, Dennis, Nathalie och Jasmine och det blev också en toppendag med lite mera bad för då var det liiite varmare i vattnet.

På söndagen fick jag äntligen med mig min familj (de familjemedlemmarna som befann sig här hemma) så jag, Linnea, Robin och Fredrik stack till - *trumvirvel* no no surprises här inte - Luhrsjön :) Denna gången var det ännu varmare i sjön och det blev mycket bad för alla familjemedlemmarna. Linnea lärde sig att "simma" lite under vattnet och vi plaskade loss rejält. Jag fick tjata rätt mycket på Robin för att han skulle följa med men jag tror inte att han ångrade sig efteråt för han hade rätt kul där ute i vattnet när vi höll på att "misshandla" den uppblåsbara giraffen. Behöver jag säga att den uppblåsbara giraffen inte är så uppblåsbar längre? Hehe. Den hade nog inte hållt så länge till ändå för sådana leksaker brukar inte hålla så länge och den köpte jag nog när Linnea var 1½. Det gjorde väl dock inte saken bättre när Robin, Fredrik och jag fullständigt gick bananas och fick alla att undra om vi var totaly crazy... hihi - de skulle väl bara veta... ;)  Ny uppblåsbar leksak ska inhandlas till Linnea och hon ville nog ha en ny likadan giraff men vi får väl se vad vi hittar.


Idag har jag jobbat och jag ska jobba i morgon med men sen är jag ledig på onsdag och torsdag så det blir rätt gött. Tanken var från början att jag och Linnea skulle till Kristianstad på onsdagen då det är barnens dag i Tivoliparken och sen på torsdagen skulle vi till Hästveda marknad då den pågår både onsdag och torsdag. Nu ser det dock ut som att det kommer bli för fint väder för att springa på sådana aktiviteter så det blir nog Luhrsjön igen :))  Jag tänker inte gå på vare sig barnens dag eller marknad i ca 25°C och strålande sol. Varför sumpa chansen till mera sol och bad och gå och trängas med andra i värmen. Nä det kommer fler marknader i sommar och det får gärna vara liiiiiite svalare för att jag ska palla med. Vi får väl se - vädret kan hinna ändra sig men som det ser ut just nu så blir det mera bad och det tackar jag och Linnea inte nej till!! :))


Nä nu tror jag att jag ska avrunda för ikväll och kanske lyckas komma i säng i vettig tid. Notera att jag dock skrev kanske... Inga garantier finns men hoppet är väl det sista som överger människan? Haha. Sov gott alla knasbollar! Ses.

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards