Direktlänk till inlägg 8 mars 2015

Duktig x 2!

Av Heidi Månsson - 8 mars 2015 20:46

Oj oj oj idag har det minsann inte varit nån slappesöndag inte! För det första så borde jag nog ändra rubriken till duktig x 3 :) För det första så klev jag upp tidigt (kl 09:00) på en ledig söndag - inte klokt vad duktig jag var!! ;)  Sen vid 10 så kom Anna och hämtade mig å så gick vi ut på en promenad som blev ca 1 mil lång, det tog ca 2 timmar att gå rundan och min stegräknare summerade ihop till 12412 steg. Jag är nöjd! Tack Anna för dagens runda :)

Kom hem och vilade lite på soffan, drack massor med vatten och bara njöt. Några timmar senare så kände jag att jag hade mer energi att göra av med så jag tog en träningsrunda till på lite mer än en timme. Hehe. Varför göra nått halvhjärtat liksom?! Allt eller inget kör vi på här.

Var faktiskt lite sugen på att sticka till gymmet nu på kvällen men nån måtta får det kanske vara på en och samma dag? Eller? Haha. Blivit mer galen än normalt? Japp - thats me!

Nu när jag satt här och blev sugen på att ta en glass så gick jag å haffade ett äpple istället. Känner mig lite mera motiverad till att försöka hålla igen nu när jag har varit så duktig idag :=)


I morgon blir det en sväng till öppna förskolan och vi ska träffa Annelie & Feliks. Det var ett tag sedan så det ska bli extra kul nu!

På kvällen är det dax för simskola igen och under tiden som Linnea simmar tänkte jag ta en promenad. På med spotify och ut och knata. Kan ju alltid hoppas att det är lika fint väder som idag för då blir det gött. Idag var det ju 15 plus och solen sken - riktigt fin vårdag. Fler sådana önskas!!


Jag har värsta lyxveckan denna kommande veckan också när det gäller jobbtillfällen så jag kan vara ledig med Linnea på tisdag med för jag börjar inte förräns kl 16 då. Jag blir så bortskämd för jag kommer kunna vara mycket med henne och jag kommer ha rätt mycket tillfällen till träning. Nice! Gäller att passa på att njuta av de lediga dagarna med tösabiten nu för snart börjar hon i skolan å då kan vi inte bara ta ledigt hur som helst. Shit vad jag kommer få mycket egentid sen... En stor nackdel att jobba inom vården när man har skolbarn är dock att jag kanske jobbar mycket helg och kväll å så går dom i skolan på dagen så då träffar jag inte dom så mycket... Får se om jag kan ha sådan tur så att jag jobbar mest dagtid i alla fall de första åren när Linnea fortfarande är rätt "liten". Har ju inte så höga förväntningar på det där med dagtidsjobb inom vården - finns inte så många sådana platser. Men men det löser sig väl.


Nej nu måste jag hänga lite mera tvätt - den tar visst aldrig slut...


Hoppas att ni får en grymt bra natt och en ännu bättre måndag i morgon! Kom ihåg att en bra början på veckan kan bli en trend och sätta nivån för hur resten av veckan ska bli så gör dagen till den bästa måndagen någonsin! Kram!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards