Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

En veckas rapport.

Av Heidi Månsson - 24 mars 2015 08:45

Nu har det hänt lite grejjer sen sist. Känner på mig att detta kommer bli ett rätt så långt inlägg så ni som inte pallar kan sluta här och nu :) Ni som inte har nått annat att göra kan ju stanna och läsa, skaka på huvudet och sedan gå och göra det där som ni egentligen borde ägna tid åt just nu ;) Nä jag skojjar bara! Här är alla läsare välkomna :=)  Läs och njut! ;)


Måndagen den 16/3: Linnea och jag stack bort till Hässleholmsgården för att ta ett varv i en av motionsslingorna. Det blev den rundan som är ca fem km lång & Linnea knatade/sprang på i hyffsat tempo (för att vara en rätt så långsam femåring så, hihi). För att få upp tempot lite så hade jag och Linnea springtävlingar mellan stolpar och träd och det tyckte Linnea var kul så det ska vi göra om :o)

På eftermiddan var det dax för simskola igen. Full fart hela dagen alltså.


Tisdagen den 17/3: Jobb. APT. Blev inte mer spännande än så.


Onsdagen den 18/3: Jobb. Fick hoppa in extra då det fattades personal pga sjukdom.


Torsdagen den 19/3: Jobb. Inte extra utan på mitt vanliga schema. Dagen började inte så jättebra då jag på förmiddan skulle skriva på anställningsavtal och fick reda på att jag med mindre än 100 dagar kvar till att bli inkvoterad/inlasad blev av med min månadsanställning och nu "bara" är timvikarie igen. Finns för och nackdelar men mest nackdelar tror jag. Får väl se vad det blir av detta. Har ringt lite samtal och dragit i lite trådar. Det hela löser sig säkert men jag är ju lite nervös och speciellt inför sommaren. Mycket kan dock hinna hända innan dess.


Fredagen den 19/3: Jobb. Hoppade in extra :)


Lördagen den 20/3: Linnea och jag kidnappade med oss Nettan och stack till badhuset i Höör. Vi hade det hur mysigt och roligt som helst så det blir ju repris på den snart tycker jag. Linnea och jag åkte massor med vattenrutchkana medans Nettan satt i vattnet och jäste med sin gravidmage ;) Vi bubblade i bubbelpoolen, vi var i poolen med höj-och-sänkbar-botten och Linnea passade på att visa några saker som dom gör på simskolan. Vilken duktig tjej!


På kvällen gick jag och Nettan på bio. ÄNTLIGEN fick jag se "Fifty shades of Grey"!! Som jag har längtat! Den var jättebra och jag vill att del två kommer NU!


Söndagen den 21/3: Linnea och jag åkte till Annelie och Feliks på förmiddan. Ungarna fick äntligen träffas för att leka och vi kunde få sitta ner i lugn och ro och snacka lite. Nå ja - så mycket lugn och ro det nu blir när barnen busar, hihi. De var även ute och åkte sparkcykel/springcykel. Det var en kall vårdag men de fick röra på sig och det behövde dom. Linnea är så nöjd nu när hon fixar att ta sig fram på en vanlig sparkcykel.

På eftermiddan var det dax för gympa med Korpen för Linnea. Nästa gång är det sista gången och uppvisning. Dessa 12 gångerna gick fort! Får se vad vi kan hitta på sen då för gympan kommer ha paus tills höst-terminen börjar. Vore bra med nån aktivitet utöver simskolan. Får se vad vi hittar.


Jag har varit hos frisören och kapat bort några centimeter plus hällt i massor med härliga kemikalier så att jag får det så där underbart ljust som jag vill ha det. Jag är mycket nöjd!


Jag har påbörjat det inte så roliga jobbet med att märka saker som ska med till en stor loppis. I helgen som kommer är det nämligen loppis i Svalöv och det är en väldigt populär sådan där allt som har med barn att göra säljs. Visst - det är en bit att köra men det är det värt. Jag har lite saker/kläder att märka så jag vet ju vad jag ska pyssla med de kommande dagarna. Hoppas att jag får mycket sålt. Skönt att bli av med prylar som står å tar plats.


Nej nu ska jag nog sätta lite fart här hemma för Linnea och jag ska till Annelie och Feliks för lite bus innan jag senare idag ska till jobbet och vara där hela eftermiddan/kvällen.


Ha en bra tisdag mina vänner! Kram kram. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards