Alla inlägg den 7 april 2015

Av Heidi Månsson - 7 april 2015 10:53

Trött tröttare & tröttast - bättre beskrivning på mig finns väl knappt när det gäller dagens status. Har haft journatt på jobbet och inte sovit så gott men nu är jag hemma igen och ledig i några dagar så det finns tid för återhämtning :=)


I går var jag och Linnea på Skånes djurpark, årets första besök, och det var skoj! Vi hade dock alldeles för lite tid på oss för vi han inte med riktigt allt och det var lite synd men vi har ju årskort så vi kan ränna där hur mycket vi vill :) Jag är faktiskt nöjd med hur Skånes djurpark kompenserade alla som hade köpt årskort förra året när parken sedan skulle stängas för ägarbyte/renovering helt plötsligt. Jag var lite rädd för att vi skulle gå miste om nått men icke. I höstas så avslöjade parken att de som hade köpt årskort och inte kunde utnyttja det till fullo skulle få ett halvår extra så igår bytte vi ut våra kort och får gå ända tills 1/11 i år. Nice. Har ju hellre årskort över denna våren/sommaren/hösten än att vi kunde utnyttjat kortet vi hade under vintern som gått. Tycker vi gjorde ett riktigt kap!

Trots att det var lite småstressigt på slutet pga tidsbristen för att jag skulle till jobbet så hade vi en underbar dag i djurparken så det blir helt klart fler besök och det inom snar framtid :o)


Idag är det grått & mulet ute och det känns som en riktigt grå och trist söndag som bara kommer "slösas" bort på att göra så lite som möjligt. Är det ok? Känner mig inte motiverad för att göra ett dugg idag. Eller jo jag är rastlös så nånting måste jag hitta på för annars kommer jag krevera. Kluven? Nääääää då ;) Jag är trött. Skulle behöva sova. Men det gör Fredrik just nu för han fick inte heller sova nått i natt och Linnea är ledig från dagis så nån får väl ändå ta hand om henne. Så fort han har fått några timmars sömn så ska jag byta med honom och sova ikapp lite förlorad sömn jag med. Men jag är rastlöst så nu vill jag hitta på nått. Men jag orkar inte. Suck. Jobbiga bekymmer...


Nä jag ska nog gå och roa mig med att ta hand om lite tvätt. Simma lugnt så hörs vi. Hoppas att ni får en bättre tisdag än vad jag har :)  Puss & Kram!!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards