Alla inlägg den 1 maj 2015

Av Heidi Månsson - 1 maj 2015 23:07

Swisch och swosch så var det en ny månad igen. Vi välkomnar Maj med öppna famnen och ser fram emot en månad som brukar kunna bjuda på försommarväder. Jag håller tummarna för sol och värme! :=)


I går var det Valborgsmässoafton och den fick jag fira med jobbet (mitt sista arbetspass på det stället). Nästa år ska jag nog försöka vara ledig på Valborg så att Linnea får vara med och titta på majbrasan och allt som hör till. Hon påpekade ganska många gånger idag att hon var besviken för att hon hade missat det. Jag har inte sagt nått om det men ungen har koll!!

På onsdag börjar jag på mitt nya jobb och det känns väldigt bra! Brevidgång är bokat för onsdag och torsdag och sen hoppas jag att jag får hoppa in rätt mycket så att jag kommer in i rutinerna på stället snabbt.

De ringde i går från ett av de ställen jag varit på förr och kollade om jag kunde hoppa in lite nästa helg så det ser jag fram emot :o) Nu är jag ju timvikarie igen så nu börjar återigen racet efter så många timmar som möjligt och friheten är slut. Tacka nej till arbetspass är svårt då man aldrig vet hur mycket man ska få jobba. Som tur är gäller det en månad nu och sen är iaf sommaren schemalagd så där vet jag ju procenten. Maj månad blir dock tuff så det är bara att hoppas att man behövs...


I morgon ska jag äntligen köpa en ny cykel (nåja - bättre begagnad). Jag hittade en på Blocket och den ser fin ut på bilden och det finns kvitto på den. Bra pris. Hoppas att det inte är nått fuffens. Jag behöver verkligen en cykel. Håll tummarna för att det blir ett cykelköp i morgon.


Nä jag tror att jag måste gå och lägga mig nu. Hoppas att ni får sova gott i natt. Pöss & kräm ;)

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards