Direktlänk till inlägg 28 februari 2016

Allt jag glömde...

Av Heidi Månsson - 28 februari 2016 21:43

Ja man brukar väl säga att det man inte har i huvudet får man ha i benen men ibland är det inte riktigt så enkelt... Inte när det är si så där 15 mil till det man har glömt. Det är tur att man inte tillhör en av de där brudarna som har ALLT i sin handväska. Fast iofs så kanske jag inte skulle glömma den hemma då när jag åker bort över helgen. Hehe. Ja jag upptäckte ju i lördags att min handväska var borta. I LÖRDAGS. Och då åkte jag hemifrån i fredags! Do I need to tell u that I´m a little bit confused sometimes?  


Jag hade mest lite blandat skit i handväskan men en sak som jag saknade lite var ju min kära kalender. Can´t live without it! Jag bloggade ju och när jag gör mina summeringar om vad som har hänt den senaste tiden så brukar jag alltid ha kalendern till hjälp, den är lite som en dagbok ibland med alla mina minnesanteckningar och lappar. Nu låg den ju så fint i handväskan här hemma och jag var ca 15 mil norrut så det gick ju inte så bra. Jag glömde därför att få med en hel del. Ni som orkar läsa - här kommer en till summering:


Jag var med Nettan och Elias på Ikea i Älmhult en liten sväng förra veckan. Jag hade ett presentkort med en liten summa kvar att använda och det blev bara lite småplock som följde med hem så det var inga stora köp. På fyndet stod det massa sängar till riktigt bra priser och jag blev inte alls sugen... Nej nej. Våra sängar är så sjukt dåliga så vi skulle VERKLIGEN behöva nya men det får väl bli nån gång framöver.


Mitt efterlängtade frisörbesök blev ju äntligen av och det är så fruktansvärt skönt att vara korthårig igen!! Det var även hög tid att fixa ljusa slingor så nu är jag ljushårig igen. <3


I söndags kom ÄNTLIGEN den förlorade dottern hem på besök och med sig hade hon såklart pojkvännen :=)  Vi åt tacos och sedan spelade vi lite spel och gluttade på tv. Felicia tjatade om Kalaha (ni vet det där spelet med kulor som man ska flytta runt så det får vi väl skaffa för det var kul! Haha där fick jag till ett skämt också ;) )


I måndags började sportlovet eller februarilovet som det "ska" heta. Ja alla sportar ju inte på lovet så det är väl ett lite missvisande namn med sportlovet men gamla vanor sitter väl i ibland. I alla fall så spenderades måndagen mest här hemma för mig och Linnea. Skönt med en dag utan krav :)

På kvällen var jag, Felicia och Nico på bio. Vi såg "The 5th Wave" och den var bra så den tycker jag att ni ska se om ni funderar på det :)  (Jag älskar biocheckar och presentkort så keep them coming ;) )

Eftersom vi var på bio i Kristianstad så passade ju tyvärr Felicia och Nico på att åka "hem" igen och så ser vi väl inte röken av dom på några veckor igen...suck. Kom tillbaka! Innan jag lämnade av dom vid lägenheten som dom passar så skulle Nico dock hämta vovven (som dom också passar) hos Nicos mamma Jennifer för hon passade hunden under biobesöket. Jag blev uppbjuden på en snackstund och ja vad ska jag säga...Jennifer och jag på snackstund - då blir det ingen liten stund ;=) Vi satt dock inte lika länge som förra gången men två tjattrande fruntimmer och några koppar te - ja där har vi två det bra! 

Nu börjar man se en liten babybula på Felicia och det är ju så mysigt <3


På tisdagen passade bästa Jennie L och hennes familj Linnea då jag började jobba innan Fredrik kom hem från jobbet. Tack för hjälpen Jennie!!

Jag hade ju sett till så att Linnea skulle få hela sportlovet ledigt och inte behöva vara på fritids nått men tji fick vi. Fastän Jennie med familj var så snälla och hjälpte oss så räckte det inte för vi fick flytta vår APT på jobbet till onsdagen istället så det blev ändå en dag på fritids. Tror dock inte att Linnea blev så ledsen då det blev ett rätt så spontaninbokat besök på skridskobanan. Jag fick reda på det på tisdag kväll och lyckades ragga fatt på både ett par skridskor till Linnea och ett par till Jasmine i rena bonusen då de som vi först lånade inte passade Linnea men passade Jasmine istället. Sen kom underbara Hanna Quist till vår räddning och hon hade hjälm också som vi kunde låna :o) Underbart!

Linnea var mycket nöjd med dagen och ville gärna åka skridskor igen så nu har jag faktiskt hittat ett par till Linnea på en av alla köp&säljgrupper på facebook så nu ska vi åka skridskor minsann. Det är dessutom sånna som är ställbara i storleken och det är ju såååååå smart! Underbar uppfinning! Synd att man själv absolut inte kan stå på ett par...


På torsdagen passade jag Jasmine så då tog jag med töserna till Tropikariet i Helsingborg. Nått blev vi tvungna att hitta på då rastlösheten kom krypande så då blev det en utflykt dit.

Nettan, Tindra, Elias och Nettans mamma Lena åkte också dit så vi kunde gå tillsammans och det var kul. Ju fler dessto roligare you know :o)


I fredags stack ju jag och två av våra barn till Värnamo som ni ju redan vet och i lördags tog jag, Linnea och farmor Carin en promenad ner till stadens bibliotek för att se och uppleva Alfons Åberg-utställningen. De hade en glasskiosk som man kunde leka i och den tyckte Linnea var det allra roligaste av allt ihopa så den ville hon inte gå ifrån. Jag tycker att det är jätteroligt när de ordnar nått för barnen så applåder och visslingar för det initiativet!


I dag var jag, Linnea, Tuija och Amanda på Gekås. Det blev rätt så spontant sådär och jag var lite nervös för att jag skulle "behöva" ta med mig Linnea dit. Hon har ju inte direkt varit mitt förstahandsval när det gäller sällskap i butiker innan och hon har gärna varit hemma innan. Nu hade vi dock pratat lite löst om att hon kanske skulle följa med snart och så blev det ju nu då. Det gick huuuuuuur bra som helst och jag är helt chockad!! Visst - det fick inte bli någon stress i onödan och vi fick ju anpassa oss lite efter vad töserna ville och orkade men oj så bra det gick! På frågan om Linnea ville dit igen så blev svaret -Japp! (Härligt - en till Gekåsälskare är född <3)


Efter trippen dit blev det hemfärd. När vi satt i bilen på väg hem från Värnamo så började jag känna mig alldeles varm och frusen på en och samma gång. Jag ökade tempen i bilen och stängde täckjackan. Rosorna på kinderna blev större och tillslut hettade det rätt så rejält om kinderna men jag frös... Inga bra tecken... Håll tummarna för att jag slipper bli sjuk igen. Jag ska faktiskt ta och krypa ner i sängen strax för jag tror att jag behöver sova bort detta. Håll tummarna för att det är så enkelt. Först ska jag ta en kopp te och lite C-vitamin. Man får göra vad man kan.


Sov gott och hoppas att ni får en bra start på den nya veckan som kommer i morgon vare sig vi vill det eller inte ;)  <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards