Direktlänk till inlägg 2 juli 2017

Första semesterveckans summering.

Av Heidi Månsson - 2 juli 2017 23:02

Tjillevippen. Snacka om att jag har söndagsångest idag. Det beror ju inte på att jag ska till jobbet i morgon utan det beror på det fruktansvärt trista väder som har varit denna veckan. Nu har min första semestervecka passerat och vädergudarna har ju inte riktigt gjort som jag vill om man säger så. Ja det är jättebra att alla vattenreserver fylls på eftersom det är vattenbrist (eller på väg att bli - jag vet inte hur allvarligt det är?) i typ hela landet men det kan väl regna på nätterna och vara fint väder på dagarna. Jag begär inte strålande sol och 25 grader varmt hela min semester men det är inte så roligt att göra utflykter i skitväder heller så uppehåll och ca 20 grader kan det väl åtminstonde vara? Eller är det för mycket begärt? Nåja vi får väl göra lite mera inomhussaker på semestern om det ska fortsätta såhär men det är inte sååååå kul att behöva åka till ett badhus för att få bada på sommaren. Jag vill baaaaaaaaadaaaaaaaaa. Ge mig sooooool och ca 22-25 grader :) Om mina tre kommande semesterveckor blir lika dana som denna så går jag i strejk! Pliiiiis give me a break! ;)


I tisdags var jag på möte angående ett eventuellt jobb-byte. Nu gick inte de planerna som jag och min före detta kollega ville men jag fick ialla fall reda på lite mer angående ett annat eventuellt jobb. Jag har skickat in en ansökan och så hoppas jag på det bästa nu. Håll gärna tummarna för mig :=) Det dröjjer säkerligen en månad innan jag får reda på nått mer då enhetschefen ska ha semester först men jag hoppas verkligen att hösten innebär lite annat på jobbfronten så att jag slipper journätterna. Som sagt - håll tummarna!!


I onsdags kom vi äntligen iväg till Ullared och älskade Gekås! Jag och Linnea, Jennie L och dottern Nathalie och så Jennie H. Linnea skötte sig exemplariskt men det tog ändå långt tid så jag tyckte inte att jag han med halva varuhuset ens ;) Jag skulle ha lite från varje avdelning typ och så fick jag springa lite fram och tillbaka för att det skulle pausas med jämna mellanrum. Det är ju bara så att det är lättare och smidigare att shoppa utan barn. Oavsett ålder. Oavsett affär. Nästa gång ska jag absolut åka utan barn för nästa gång lär ju bli någon gång under hösten och då ska det ju köpas födelsedagspresenter och börjas med julklappar.

Vi hittade det mesta som vi skulle ha iaf så jag är nöjd med denna trippen men längtar ju naturligtvis redan tillbaka :o) Sommaren kommer väl rusa förbi som den alltid gör så då är det ju snart höst... hehe.


I torsdags skulle det ha varit grillfest hos Louise men tack vare regn och blåst så fick vi tänka om så det blev middag på Tasty Garden istället :) Inte mig emot! Mums! Ja grillat är jättegott men det är gott att äta ute också och stekt ris med kycklig och stekta grönsaker är mums fillibabba :=)


I lördags var vi på kalas. Elsa (Fredriks systerdotter) har fyllt fem år så det var dax för kalasande med god mat, god dessert och trevligt sällskap.

På kvällen gick jag och Jennie L på bio och såg komedin Baywatch. Den var faktiskt riktigt rolig så det var en fullträff. Ibland så tar de ju med de allra roligaste grejerna i trailern och sen är det inte så mycket mer roligt kvar att visa men så var det inte nu tycker jag. Vill ni se en film där ni inte behöver tänka för mycket men ändå se en bra rulle som är rolig så se Baywatch.


Idag har jag inte fått så mycket gjort förutom att rengöra i båda marsvinsburarna och idag har den lille nykomlingen fått sällskap utav Baloo så nu är det Trassel och Baloo i en bur och så Bagheera och Mowgli i en bur. Tror det kommer bli bra så fort som rangordningen är bestämd. Just nu är det lite puffande och gruffande på varandra men det går bra ändå.


På kvällskvisten spelade jag, Linnea och Fredrik ett nytt spel som Linnea fick i onsdags. Spelen brukar vara rätt billiga på Gekås så jag brukar komma hem med ett nytt spel och vi gillar ju att spela sällskapsspel i den här familjen så de hinner inte stå och samla damm direkt. Det nya spelet hette Vampyrjakten och det har fått guldtärningen för årets barnspel 2015. Det var lagom avancerat och höll inte på så länge så man tröttnar. Det är spännande och när det går så pass snabbt att spela det så hinner man med många rundor istället så att man kan få revansch. Ett bra spel. Köp! :)


Kvällsrundan med hunden är tagen och nu ska jag ha lite kvällsmys med film och morötter och dip tänkte jag innan det är dags för nattarundan och läggdax. Sussa sött så ses vi i morgon. Kom ihåg att det är en ny vecka med nya möjligheter som börjar i morgon :o) Pöss och kräm <3 Over and out! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards