Direktlänk till inlägg 1 september 2017

Titta vem som lever....

Av Heidi Månsson - 1 september 2017 23:11

Tjabba. Ja jag vet att jag skrev att jag skulle bättra mig med bloggandet men tydligen så har jag problem med att hålla vad jag lovar eller nått... Om mindre än en timme så är det midnatt och därmed blir det också den 2/9 så då är det en månad sedan jag bloggade sist. Bra jobbat Heidi! Nåja - nog om det. Har jag något speciellt att förtälja nu då? Ja nått onödigt dravvel får jag väl alltid ihop men sen får ni ju skylla er själva om ni läser det ;)


När jag bloggade sist så avslutade jag med att berätta att vi hade varit på Fredriks lillebrors bröllop. Efter det hade det egentligen gått några dagar till men jag orkade inte sitta still längre plus att det redan var ett sju mil långt inlägg så jag sparade lite till ett senare tillfälle. Jag tar alltså vid där idag. Jag tänkte dock inte göra som sist att jag berättar om dag för dag utan jag kör på någon slags sammanfattning.


Jag har ju varit igång och jobbat sedan den 24/7 så det är lite mer än en månad. Visst är det lite tufft att komma in i rutinerna igen efter 4 veckors semester och hade jag kunnat fördubbla längden på semestern så hade jag gjort det men vem hade inte det?? Visst har jag varit lite seg i skallen emellanåt och det har varit lite motigt att kliva upp på morgonen ibland men det har ändå gått bra.


Carin, Bengt och Lena var här några dagar vid månadsskiftet juli/augusti och det var trevligt (som alltid).


Nettan fick äntligen klämma ut sin lille gosse. Den 7/8 på eftermiddagen föddes en liten gosse vid namn Milton. Han är så söt så söt! Elias har blivit storebror och han är så duktig så.


Jag har gått bredvidgång på ett nytt ställe och på söndag ska jag hoppa in och jobba där för första gången :=)


Jag och gubben min var på 40-årsfest och det var kul!. Det är Anna W som fyller den 1/11 men vill man ha möjlighet att kunna vara utomhus/inne i en lada med högt i tak så är det rätt smart att ha firandet nu.


Robin har börjat gymnasiet. Den lille skiten fyller alltså 16 år snart och pluggar spelutveckling på LBS-gymnasiet i Kristianstad. Han som nyss var 46 cm kort och bara vägde 2655 gram... Den lille skiten... :o)


Fredrik, Robin, Linnea och jag drog iväg till Värnamo för att hälsa på släktingarna. Det blev en kort visit från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag men vi blev väl omhändertagna (som alltid).


Jag har drabbats av en liten "fan-sommaren-är-verkligen-slut"-depression så att augusti nu är slut och september har börjat känns lite skumt. Samtidigt som jag då tycker att det är jobbigt att sommaren är slut så tycker jag ändå att det ska bli lite mysigt med hösten. Det är okej att tända stearinljus, mysa i soffan med fleecefiltar och bäst av allt - det finns nått att kolla på när man vill glo på tv:n. IDOL har börjat igen!! Wiiiiiiiiiihaaaaaaa :=) :=) :=)


Nähäpp nu är det dax att sussa sött. Ha de gott och sov sött inatt så hoppas vi på att vi vaknar utvilade och fyllda av energi. Hehe.


Klart slut. Over and out.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Månsson - 6 juli 2022 12:39


Halli hallå :) Ja då är vi hemkomna efter en fantastisk vecka i Finland och vi hann bara hem för att vända för att sedan åka på husvagnssemester :) Här har vi det också väldigt bra så jag önskar att vi kunde stanna MYCKET längre! Nå ja nu får vi ta...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 04:05

Dessa bilderna kom inte med i förra inlägget...

Av Heidi Månsson - 28 juni 2022 03:55

Hej halli hallå från Hevossalmi :) Vi har åkt tåg till Stockholm (satt med ett supertrevligt par och snackade om allt möjligt på resan så den gick fort), vi tog oss ut till båten utan bekymmer och vi fick åka med Gabriella - finare än så blir det ju...

Av Heidi Månsson - 25 juni 2022 07:34


  Nu närmar det sig verkligen. Jag och min dotter ska snart påbörja vår resa som är så efterlängtad! Jag vill bara få krama om min far, jag behöver få känna att det är verkligt, att det är på riktigt, att min far - min älskade pappa - finns och ...

Av Heidi Månsson - 24 juni 2022 15:03

Nu är nästan allt framplockat så det ska bara ner i rätt väskor. Det har varit lite bökigt att packa både till Finlandsresan och husvagnssemester samtidigt men efter lite pusslande så gick det också. Nu kan vi bara snabbt och smidigt flytta över så...

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Skapa flashcards