Alla inlägg den 15 januari 2018

Av Heidi Månsson - 15 januari 2018 22:31

Svosch sa det så var denna dagen förbi. Vad tusan hände? Tiden går fort/fortare när man har roligt sägs det ju men det gäller nog inte bara när man har roligt utan även när man har nått att göra och då oavsett om det är nått roligt eller bara nödvändigt ont.


I dag när Linnea skulle gå till skolan så gjorde jag och vovvarna henne sällskap. Behöver jag säga att Linnea var lycklig?!? När jag och hundarna hade gått en liten runda så fick de klara sig själva här hemma en stund. Jag och Jennie åt frukost och snackade massa skit. Det var trevligt (som alltid!).

Innan det var dax att åka till jobbet så fick jag (mot min vilja!!!) åka till Ida och lämna tillbaka 2 stycken väldigt goa hundar. Det är sååååå tomt här hemma nu... Nått fattas mig/oss <3. Texas och Kivvo - kom tillbaka till oss snart!


Jag har jobbat eftermiddag/kväll och timmarna på jobbet flög förbi idag. Det är skönt när det är så och jag har det tusen gånger hellre så än att timmarna släpar sig fram och man inte har något att göra.

I morgon jobbar jag natt och det är jag dock inte lika förtjust i men det får ju gå det med. Sen på onsdag så hinner jag hem och vila lite efter jourpasset för sen kl 13-16 ska vi i personalstyrkan på föreläsning/utbildning. Jag hoppas att det är nått intressant så jag inte somnar... Hehe. Lätt hänt efter en journatt...


Idag har jag läst på Facebook och Instagram plus även hört på radion att det pratas om att i dag skulle det vara den deppigaste dagen på hela året. Tydligen skulle det bero på många anledningar men tex det att julen och julmyset och den ledigheten är slut. Det är mitten på januari och dagarna innan det kommer in nya pengar på kontot för alla de som har något slags bidrag som barnbidrag tillexempel. Det är mörkt, blåsigt, kallt och alla längtar efter våren. Ja men vänta lite här - klart som fan att hela Sverige deppar när det står i tidningarna om det, det pratas om det på alla radiokanaler och sociala medier hakar på ocj skriver om det. Hur tänkte ni som är ansvariga för att denna "nyheten" sprids när ni skrev detta?? Läser du i tidningen att det är deppigt så inte fasiken blir du på bättre humör... Det säger väl sig självt?? :o)


Jag tyckte att det var mycket bättre och upplyftande nyhet som Chris Kläfford la ut på sin Instagramsida :=) Detta blev jag sugen på att härma och detta är något som borde finnas lite här och där. Spana in:

 Visst blir man glad? :) Fram för fler Kramrutor!! <3


Nu ska jag sörpla lite mera te och njuta av en lugn kväll vid tv:n. Sussa sött! C ya another day <3

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards