Alla inlägg den 23 april 2011

Av Heidi Månsson - 23 april 2011 13:00

Tjaba. Läget är rätt bra här måste jag ju säga. Har haft besök av Robins farmor och farfar i ett par dagar och det har varit supertrevligt. Dom kidnappade ju med sig Robin till Värnamo för en vecka sedan och sen så kom dom tillbaka med honom i onsdags. På onsdagen kom dom så pass sent så då han vi han bara äta kvällsmat och spela lite spel sen var det läggdax.


Torsdagen tillbringade vi ute i Vedema och jag förstår nu varför Fredrik och Felicia har talat så varmt om det stället :=)  Det är supermysigt där ute ju. Vi hade med oss korv + alla tänkbara tillbehör så vi grillade och fikade där ute. Sen gick vi på en liten promenad och en del av gänget stannade kvar med Izzie och Linnea medans den andra delen av gänget klättrade i berg. Typ. Det var en stig som ledde upp till Vedema Hallar som det hette men stigen var så brant så man hade rep till hjälp för att klättra... Det var läskigt när vi skulle ner igen för då såg man ju hur brant det var. Det var helt klart värt besväret att ta sig upp för det var ju jättefint där uppe! Vilken utsikt!

På kvällen var det dax för Felicia att rida och eftersom Carin och Bengt aldrig hade varit med och tittat så följde dom med dit. Jag stannade hemma med Linnea eftersom hon inte har så jättemycket ut av att följa med dit. Efter det att alla kommit hem igen så var det dax för kvällsmat och då hade C o B med sig en rätt som var förbered och klar, bara att värma på + slänga in potatiskroketter i ugnen. Supergott var det!


Fredagen blev även den en toppendag. Vi tog en promenix på förmiddan. Lagom till eftermiddagskaffet bakade jag och Carin en sockerkaka och så satt vi ute och njöt av den :) På kvällen grillade vi och satt även då ute på altanen och njööööt i fulla drag! Ca 20°C och strålande solsken på dagarna gör ju inte livet sämre direkt...  Som på beställning kom glassbilen igår så vi fick efterrätt åxå och så passade jag på att köpa lite xtra glass så vi ska nog kunna mysa till det resten av påskhelgen med :=)


Dax att gå ut och njuta av solen. Ha de så gott. Pöss på er!!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards