Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Heidi Månsson - 6 maj 2012 23:04

Ligger i sängen och kan inte sova. Frustrerande. Speciellt när man vet att man ska upp tidigt dan därpå. Bläää.Linnea har ett spel med massor med kort (av typen memory) och på varje kort är det en bild på ett djur. Linnea älskar att berätta för mig vad de olika djuren har och inte har. Typ kossan har klövar, björnen har ramar och hästen har hovar :) Hon är för söt våran go-fia. Det är extra sött när hon ska förklara vad björnen har för hon säger att den har ramar men samtidigt så visar hon med armarna hur man kramas. Ja men ramar och kramar låter likt. Inte alltid så lätt att veta skillnad... :))Nu mååååste jag försöka sova. Natti natti!!

Av Heidi Månsson - 6 maj 2012 14:45

Ja rubriken är en beskrivning på hur Linnea beter sig emellanåt. Vissa stunder så vråååååååååålar hon av ilska och vissa stunder är hon så artig, mysig och härlig. Det värsta är nog att det svänger så snabbt och det kan räcka med en liten pytte pytte-grejj för att hon ska bli på det sämsta humöret någonsin. När det är som värst så har jag god lust att låsa in henne i ett förråd och slänga bort nyckeln... Det är så frustrerande med det där skithumöret för när hon sätter igång att vråla så går det ju inte att prata med henne heller. I många fall kan man ju sätta sig ner och prata med henne även om hon är lite arg för då är hon iaf tyst och lyssnar när man pratar. När hon vrålar - och då menar jag verkligen VRÅLAR - ja då hör man ju inte vad man själv tänker. Frustrerande var bara förnamnet! Det är dessutom svårt att behålla lugnet själv. Det vore lite roligt att se hur Linnea beter sig på dagis faktiskt. Jag har inte hört att hon beter sig likadant där så förmodligen gör hon ju inte det och skulle jag vara med en dag på dagis så skulle hon ju inte bete sig likadant som om jag inte vore där. Man kanske skulle be dagis filma henne? Hehe.


Om en månad är det skolavslutning och jag hoppas verkligen att det blir en fin sommar i år. Även om jag och Fredrik kommer att jobba nästan hela sommaren så underlättar det ju för barnen om det är fint väder. Jag har ingen aning om vad jag kommer få för schema ännu men visst kommer det vara lediga dagar lite då och då och eftersom att jag har körkort nu så kan vi åka och bada då. Jag var ju mera låst förra sommaren eftersom jag var tvungen att ha en chafför då. Körkort och bil ger ju en aningens mer frihet :))


I morgon är det skola igen så idag ska det göras lite läxa. Bäst att fortsätta röjja lite här hemma så att jag hinner med allt som ska göras. Ses! Kram.

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards