Alla inlägg den 9 september 2013

Av Heidi Månsson - 9 september 2013 12:52

så får man inte mycket gjort. Det är bara att konstatera att det kan bli lite förmycket med både jobb och skola ibland. Nu behöver jag väl inte ha någon jättepanik över skolarbetet eftersom att jag ändå ligger rätt så bra till men eftersom jag är timvikarie så vet jag ju heller aldrig när planerna kastas om. Jag kan ju planera mitt skolarbete hur mycket jag vill men jag vet ju att det inte alls blir som jag har tänkt alltid pga jobb som dyker upp. Jag vill absolut inte hamna efter heller så jag får panik långt innan jag behöver ha det. Så typiskt mig! Jag är ju expert på att stressa upp mig själv och inte verkar det bli bättre trots att jag blir äldre och klokare ;)

Som ni kanske har listat ut redan så har jag alltså jobbat rätt så mycket på sista tiden och det är väldigt trevligt att få alla dessa extra timmar. Jag jobbar MYCKET hellre än pluggar känner jag men jag får ju ta mig i kragen och fixa detta nu. Jag vet ju att jag kan. Jag fixade tre terminer så en till ska väl inte vara så svårt. Spark i baken skulle jag behöva.


Nej nu är det snart dax att åka tillbaka till jobbet igen så jag får väl sparka mig själv i baken eller ta mig i kragen och allt vad det heter. Pöss på er gott folk! Over & out. 

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards