Alla inlägg den 10 september 2013

Av Heidi Månsson - 10 september 2013 22:46

När huvudet inte funkar så är det väldigt bra att man inser sina begränsningar. Det brukar jag inte göra, i regel bara kör jag på hela tiden och oftast fastnar jag då i det jag pysslar med och så kommer jag inte vidare. Idag insåg jag när jag var på jobbet att det var ingen idé att köra till skolan och försöka plugga på eftermiddan för jag var helt slut i kolan. Jag körde hem och tog tag i lite viktiga saker som skriva jobbansökningar, ringa lite samtal, planera närmsta veckorna och börja skriva på ett nytt dagisschema. Det är sånt där som man ska hitta tid till emellanåt också.


När huvudet inte funkar så finns det en sak som man kan göra för att förbättra situationen. Träna! Så idag blev det en tur till gymmet tack vare Anna. Precis när jag satt här och kände hur dåligt samvete jag hade för all utebliven träning så skrev Anna på facebook att hon skulle sticka å träna och undrade om jag skulle haka på. Jag han inte ens tänka på saken, jag han inte reflektera alls, så hade jag skrivit ja. Anna hämtade upp mig lite senare och nu sitter jag här nytränad, nyduschad och har en skön känsla i kroppen :))


I morgon är det "bara" plugg på skolan som gäller. Skönt. På torsdag blir det först en tur till Kristianstad med Robin på morgonen. Han måste till tandläkaren för att fixa tandställningen som har gått sönder lite och sen jobbar jag eftermiddag/kväll plus natten. Slutar fredag morgon kl 9 och sen blir det skola efter det. Tur man vet vad man ska pyssla med på dagarna så att de inte går så sakta...eller nått :)  


Kram på er alla goa & glada. Ses. 

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards