Alla inlägg den 13 januari 2014

Av Heidi Månsson - 13 januari 2014 22:27

Jaha då har en ny vecka börjat och den började väl inte så dumt? Förut lite halvkaos i morse så har dagen varit bra. Jag råkade "försova" mig lite så jag vaknade några minuter i åtta och såg att Robins skor stod kvar i hallen. Öööö tankarna snurrade innan jag kopplade att han nog hade råkat försova sig och missa bussen. Jo då, mycket riktigt! Fredrik fick hoppa i kläderna och köra honom till skolan då det ju tyvärr inte finns nått annat sätt för barnen att ta sig ut till Sösdala nu mera då det inte går några andra bussar dit ut. Tur att bilen ville samarbeta och att vi kunde köra honom. Hädanefter så är det skärpning med att ställa larm och dubbelkolla så att han är påklädd å klar i tid för det blir dyrt om vi ska hålla på å skjutsa. Visst - nu missade han bussen en enda gång på hela förra terminen och förhoppningsvis lär det inte hända fler gånger denna terminen men vem vet.


Jag och Linnea gjorde oss klara för öppnis och kom iväg rätt så sent men vi han med att vara där ett tag iaf och hon uppskattade nog det för det var svårt att få med henne hem igen :)

Vi åt lite lunch när vi hade kommit hem och sen blev jag mer eller mindre tvungen att gå och ta en liten tupplur för jag hade kunnat somna ståendes. Sista gången som jag tittade på klockan igår kväll/natt var 02:30. Jippie! Det blev väl så eftersom jag sov middag alldeles för länge igår. Tänkte först att jag inte skulle ha sovit alls idag för att komma tillbaka till de vanliga tiderna och lyckas vända tillbaka dygnet men det gick ju som sagt inte så bra. Jag vet inte hur länge jag vilade idag men jag hade inte klarat mig utan den stunden. Får bara hoppas på att det går bättre att somna i kväll så att jag lyckas med projektet med att vrida tillbaka dygnsrytmen. Jag är ju nattuggla ändå så det räcker...


När jag hade vaknat efter middagsvilan så fixade jag in lite låtar på min playlist till gymmet och tillslut så kom jag iväg dit också :o)  Körde på rätt så hårt fastän det var smockat med folk där och det kändes riktigt gött efteråt! Jag är dock lite frustrerad över att jag inte har mer träningsvärk än vad jag har då det känns som att jag borde ha MYCKET mer träningsvärk. Vet inte om min stretchning är så pass bra så att jag klarar mig från träningsvärk pga av det? Det borde inte vara så för jag stretchar väl ok men jag är ju inte superduktig på det, slarvar väl kanske lite ibland men jag får väl med de största muskelgrupperna oftast. Tycker ju ändå att jag kör så pass hårt på maskinerna så att det borde kännas mer. Har kollat med PT så att jag gör rätt och det gör jag säger hon. Får väl öka på ännu mera motstånd och repetioner?  

 


I morgon får jag träna på morgonen/förmiddagen för på kvällen drar luftgevärsskytten igång igen och Fredrik ska nog dit så då får jag väl ha mitt gjort innan dess. Får väl se om Robin kan tänka sig att följa med på det denna terminen. Tror det hade gjort honom gott att ha nån aktivitet på fritiden.


Har hittat lite billiga träningskläder då Haléns har rea så jag ska spana lite mera på det nu. Ses i morgon. Natti natti.

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards