Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Heidi Månsson - 20 januari 2014 14:15

Jaha då har halva dagen gått och har jag fått nått vettigt gjort? Nääää. För gissa vad som hände - jo jag slockande på sängen och var tydligen väck rätt så länge. Men jag skulle ju INTE sova idag. Hopplös hopplös hopplös. Vet inte hur jag ska lyckas vända rätt på dygnet nu. Kanske löser sig av sig självt i morgon och på onsdag då jag ska jobba kväll på tisdag och sen upp tidigt på onsdag och jobba hela dagen. Förhoppningsvis så kommer jag i fas med alla andra på den här planeten då :)


Fick ett brev i fredags från läkaren som har undersökt Robins mage sedan i sommras och nu var de senaste proverna helt normala så han är helt inne på att Robin fick någon slags långvarig inflammation/infektion någonstanns i tarmsystemet och att det nu är över. Ja men äntligen! Det började i slutet på juli och har då gått över i november. En sjujäkla omgång han måste ha haft... Vi ska tillbaka på en sista undersökning/kontroll för att se så att det som han har haft i sig håller sig borta och för att kolla järnvärdena igen men är allt bra då så släpper vi det sen. Puuuuuu!


På torsdag är det dax igen för ett besök på Tandvårdshuset i Kristianstad. Förmodligen är det sista kollen inför den stundande operationen. Vi har inte fått nått op-datum inbokat ännu men det skulle ju förmodligen bli i mars/april och då skulle jag tro att detta är sista besöket innan dess men man vet ju aldrig. Får väl se vad de säger. 


På torsdag ska jag och Robin (när vi ändå passerar Vinslöv) hämta upp en tv-bänk som vi har köpt via Blocket. Äntligen ska det bli lite ordning i vardagsrummet igen!! Sedan vi fick platt-tv:n så har vi inte haft någon tv-bänk utan lånat den som Robin har på sitt rum medans vi skulle leta upp en som vi ville ha och införskaffa den. Har sett många på IKEA som jag har gillat men de har varit för dyra och jag ville inte skaffa en bara för att skaffa en "sålänge" heller utan det ska bli bra på en gång. Har vetat vad jag vill ha på ett ungefär men när jag har hittat nån som jag kan tänka mig så har den antingen varit för dyr eller så har det inte varit läge alls i plånboken att prioritera sådana inköp. Nu har vi hittat en på Blocket som sagt och jag tror det kommer bli hur bra som helst :=)  I går råkade jag dessutom av en ren slump få syn på en som sålde två lösa hyllor att sätta på väggen så då kan vi ha de ovanför tv:n så de var min man och hämtade hem igår kväll. Sen fattas det bara en bokhylla eller nån annan typ av förvaring för lite filmer och tv-spel och diverse prylar som hör till. Vet inte riktigt vad jag vill ha men ska klura på det ett tag. Vill att tv-hörnan ska bli riktigt bra nu. Less på halvdana lösningar nu men det ska nog bli bra denna gången :=)


Nä nu ska jag kasta i mig lite "lunch" eller nått och sen ska jag hämta hem min tös från dagis. Ha en bra måndag (det som är kvar av den) :). Kram!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards