Alla inlägg den 18 april 2014

Av Heidi Månsson - 18 april 2014 00:15

Ja så var det då Skärtorsdag och påsken är här. Idag kom påskharen på besök och han/hon hade gömt påskägg som Linnea och Robin fick leta efter och sedan mumsade dom i sig godis i 180 knyck :)  Är det påsk så är det.


Vi har haft en lugn och skön dag här hemma. Jag har förberett lite till inför resan. Rätt skönt att ta lite nu och lite då så blir det inte så stressigt sista dagen. Finns ju ändå mycket som man inte kan packa ner för tidigt så det finns lite som jag får lägga ner i sista minuten men så är det ju. 

Jag längtar så enormt mycket tills på lördag kväll. Nej jag längtar inte efter den ca åtta timmar långa tågresan. Inte ett dugg! Men jag längtar tills vi kommer fram hos den goa familjen Lind/Sandström :=) Sist vi var i Sundsvall så var Hannes fyra månader gammal ungefär och kunde inte mycket. Nu kan han sitta, krypa och har tänder (och är liksom en liten människa på ett helt annat sätt om ni förstår vad jag menar) och i sommar fyller han ett år. ETT ÅR! Men hallå - vad hände?? Ja jisses vad våra barn blir stora fort... Hannes börjar skolan till hösten och Linnea börjar nästa höst. Det känns som en evighet just nu men det är det ju inte inser jag mer och mer. Man ska nog försöka njuta mer av småbarnstiden än vad man ibland gör. Jag är iaf expert på att längta tills dom blir större, jag är expert på att gnälla om hur jobbig småbarnstiden är med allt vad den innebär. Faktum är ju att varje ålder har sin charm och de blir så stora så fort ändå så varför inte njuta?

Hehe - märkte ni hur jag började skriva om resan och kom in på hur stora barnen är ist?! Snyggt jobbat Heidi - kan aldrig hålla mig till ämnet. Hopplös. Här gäller det att hänga med i svängarna ;)


Väl uppe i Sundsvall så kommer det ju bli ett besök på Himlabadet, säkerligen ett besök på Drakborgen i kombo med en tur till Birsta för lite shopping kanske? Biteline ska ju få sig ett besök så att jag får äta min favvo av alla pizzor som jag någonsin har smakat - The American Way. OMG vad den är god! Ja det blir väl ett och annat besök till lite lekparker kan jag tänka mig och en vecka går fort så vi får se vad vi hinner med men en sak är säker - trevligt kommer vi ha!! :=)


Nä nu blev klockan så där mycket igen. Jag börjar jobba klockan 8 så det är väl bara till å gilla läget - bums i säng.

Sov gott så hoppas jag att vi hinner "ses" i morgon kväll. Natti natti. 

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards