Alla inlägg den 19 juni 2014

Av Heidi Månsson - 19 juni 2014 16:57

Som ni kanske vet så är jag en Buzzador och får på så sätt testa produkter och tjänster som jag sedan kan rekomendera vidare till vänner och bekanta. Detta är rätt kul och emellanåt får man testa väldigt roliga grejjer men ibland är det "bara" sådant som är bra att ha men kanske inte den allra roligaste kampanjen. Denna gången var en sådan gång. Det var inte så roliga grejjer men fruktansvärt smidigt! Företaget heter Livingbox och det hela går ut på att du kan sitta hemma i lugn och ro och via nätet köpa vissa förbrukningsvaror som är ack så nödvändiga till hemmet bland annat. Det kan vara diskmedel, schampoo, tamponger, toapapper, servetter, hund & kattmat, tvättmedel med mera. Alla har ju inte bil och det är ju rätt skönt att slippa släpa på allt. En del saker blir tunga och otympliga och även om man har bil så kanske man bor många trappor upp i ett höghus eller kanske har problem med kroppen så att man inte kan bära. Oavsett vad så är detta väldigt smidigt!

Jag klickade hem lite grejjer och efter några dagar stod det ett paket utanför dörren och väntade på mig. Det verkar vara bra grejjer av det jag har testat hitentills och det fanns en del alternativ att välja på så detta kommer jag helt klart göra om :)


Så här såg det ut denna gången:


       

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards