Alla inlägg den 9 augusti 2015

Av Heidi Månsson - 9 augusti 2015 23:34

Men hallå där. Tillslut hittade jag lite tid för att sätta mig vid datorn och plita ihop ett inlägg :) Jag har haft så mycket tankar om vad jag ska skriva så nu när jag äntligen sitter här så kommer jag säkert glömma bort hälften ;)


I går var det en lite rörig dag men tillslut så var Linnea och jag färdiga med alla ärenden och jag kunde köra ut henne till Sösdala. I några dagars tid har hon längtat till övernattningen hos farmor men nu skulle hon het plötsligt inte dit. När vi kom dit så gick det ändå bra och hon sprang in fortare än jag han säga övernattning. Håhåjaja - dessa barn :o)


Vi var på en superrolig kräftskiva/grillfest igår. Jisses vad kvällen bjöd på många goa skratt och vilken underbar kväll! Det där gör vi gärna om :=)  Tack Anna, Torbjörn, Hanna och Johan för inbjudan!!

Jag och Fredrik skulle cykla hem och eftersom vi inte var helt utan alkohol i kroppen så var det en lite spännande tur. (Det var dock lååååååååångt ifrån så pass illa som den gången när jag skulle följa cykellyset på min kompis cykel. Shit - det var grejjer det) :o) Men vi lyckades ta oss hem igår kväll och jag lyckades med snyggaste manövern någonsin tror jag. Jag lyckades missa en igelkotte med båda cykelhjulen med minsta möjliga marginal. Den sprang mellan hjulen och hur den lyckades undvika båda däcken vet jag inte... Jag var i halvt chocktillstånd efteråt för allt gick så fort. Var övertygad om att jag skulle mosa den...

Hem kom vi tillslut. Trötta var vi. Nöjda med kvällen var vi :)


Idag fick vi sovmorgon till 10-tiden. Skööööönt. En glad och pigg Linnea kom hem från farmor och sen har dagen rusat förbi mig. Kort efter det att lillan hade kommit så åt Fredrik och jag frukost och L tittade på tv då hon redan hade ätit hos farmor. Helt plötsligt hörde jag ett konstigt ljud där det liksom lät som att alla ljud försvann. Kylskåpet slutade surra och i samma sekund så hojjtade en ledsen Linnea att tv:n hade stängt av sig. Strömavbrott. I hela byn och lite till. Rätt många som blev utan ström ett tag. Det gick dock att rätta till hyffsat snabbt tycker jag så ingen mat förstördes eller så.


Fredrik hämtade ett släp hos Jenny och Klemman och sen har vi burit och kånkat lite olika saker. Först körde vi ner en vända till ålderdomshemmet i Höör där hans farmor har bott och hämtade en soffa och lite andra grejjer som vi har fått. Jag vet inte om jag är 100% övertygad om att det är en sådan soffa som jag vill ha i vårt vardagsrum men våran håller på att gå sönder mer och mer och denna som vi hämtade idag är i fint skick. Den kan inte vara sutten i speciellt många gånger. En hel soffa är väl bättre än en trasig? Fast jag är ändå tveksam... Jag har haft våran nuvarande soffa sedan början på 2000-talet. Tror det var 2003 som den köptes. Jag är kär i den. Visst har jag haft lite tankar på att den måste bytas ut snart men då har jag inte föreställt mig en sådan som den vi hämtade idag. Det är inte det att jag inte är tacksam för att vi har fått den - det är jag. En sådan soffa går förmodligen på några kronor... Men... Nåja - det blir nog bra. Den kan bo här sålänge tills vi har råd att gå och köpa den soffan som vi vill ha. Nästa gång vi ska byta soffa. DÅ kan vi välja fritt. Kanske? :)


När vi hade kommit hem så var det urlastning och sen slänga i oss lite korv med bröd för att sen åka in till stan och hämta en bokhylla. ÄNTLIGEN har jag hittat en sådan bokhylla som jag har velat ha som filmhylla i vardagsrummet rätt länge nu. Vi fick dessutom två för samma pris som en tack vare att vi (Fredrik) hjälpte till att kånka ner en stor tung skänk från vindsförrådet. Tackar tackar!! Å du Nettan Le Hegerat - vi måste ta en dejt snart å snacka lite skit :O)


Jag måste ju bara visa er en sak. Så här fina blommor plockade min lilla tös till mig idag:




Sedan lyckades jag fånga Linnea på bild när hon hade snott pappas moppehjälm och sprang omkring och apade sig med den. Sötnöt!



Säga vad man säga vill men mina barn kan ju vara så otroligt söta!! :=)


Nä nu är klockan mycket. Dax att försöka sova. Puss på er! Tänk på att i morgon är det måndag och om det då skulle vara en "besvärlig" dag där allt går fel så ha ni ju fyra arbetsdagar till på er att rätta till allt och sen är det ju helg :)

Pöss & kräm! <3

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards