Alla inlägg den 6 april 2009

Av Heidi Månsson - 6 april 2009 17:01

Jaha så mycket för att jag skrev igår att jag inte mår illa mer…Haha! Illamåendet skrattar mig rakt upp i ansiktet. Idag mår jag riktigt illa…bläää. Någon som vill byta med mig? Jag kan byta tillbaka sen igen när detta är över och den mysiga delen av graviditeten börjar. Si så där i fjärde/femte månaden typ… Någon som offrar sig? Häpp inte det inte. Sjysst ;)

 

Idag tog sonen och jag en cykeltur. Han skulle lämnas av hos en klasskompis och det är inte så långt dit så vi rullade dit med god fart. Det var vid 11.15-tiden Dom skulle ringa när han ville hem eller när dom hade ledsnat på honom men det är ingen som har hört av sig ännu…konstigt nog J. Det är iofs ett gott tecken att dom inte vill slänga ut honom och han vill väl inte sitta hemma å häcka med sin gamla moder heller när han kan ha roligt med kompisar J. Är väl dock snart dags för hemleverans ändå för det är dags för kvällsmat snart.

  

Mmm det där med kvällsmat ja. Alltid lika kul. NOT! Man ska ha en varierande meny, det ska vara nyttigt och på skoldagar får det inte krocka med det dom får till lunch.. Man ska ha inspiration och lust till att laga laga å laga… Bläh ! Inte blir det bättre när man är illamående heller. Nåja, vi får väl se vad som hamnar på tallriken idag. Dags att ta tag i det.

 

Ha en trevlig måndagskväll.  C U !

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards