Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Heidi Månsson - 12 juni 2009 16:38

Snälla någon kom hit och rädda min dator innan jag slänger den i väggen eller så kan någon få komma hit och hjälpa mig slänga den i väggen... Jag orkar inte med den här skitburken någe mer! Fredrik har gjort allt han kan för att uppdatera den så att jag ska kunna spela mitt efterlängtade Sims3.. men tror ni att fanskapet vill fungera?? Fredrik beställde nytt RAM-minne och nytt grafikkort, installerade detta igår och sen ändrade vi en massa inställningar i datorn. Så äntligen idag så gick spelet igång, jag kunde installera det och starta det men där var det STOPP !


Spelet startar som det ska och sen bara lägger det av men datorn hänger liksom inte sig utan det är bara själva spelet som slutar visas på skärmen. Jag testar att starta det igen men samma sak... om o om igen tusen gånger. Vi har försökt med det mest men inget vill funka. Ååååååå jag blir galen !!!!


Hade ju varit perfekt att få spela lite idag då vi verkligen inte har nånting att göra här hemma. Suck. Det bara regnar ute och det är verkligen en sån där dag då man sitter å latar sig heeeeeeeeeeela dagen...


Ja ja, det var ett lite irriterat inlägg från lilla mig. Känns lite bättre nu då jag har fått skriva av mig. Kram på er !

Av Heidi Månsson - 12 juni 2009 11:43

sommarlovet alltså :) Med regn å rusk, det är ju mindre kul förståss. Förhoppningsvis så vänder det snart.


I onsdags var det ju skolavslutning. Våra finklädda barn skulle ge sig ut i det ostadiga vädret för att stå å sjunga på skolgården och sedan promenera mellan skolan och kyrkan för att där ha finalen på avslutningen. Dom hade tur, det regnade inte precis just då. Men jag kan ju inte påstå att dom hade speciellt fint väder. Trist. 

På eftermiddan kom sonens farmor och farfar hit. Vi fikade jordgubbstårta med dom och firade att nu hade sommarlovet börjat :)


Igår morse tog dom med sig min son på semestern till Danmark och Legoland. Dom kommer hem i morron kväll igen men det är allt lite tomt utan en Robin här hemma. Skönt och roligt för honom att få göra något med bara farmor och farfar. Han älskar ju verkligen dom och jag såg ju glädjen i hans ögon när dom skulle åka :=)


Igår var jag och Felicia på stan, vi skulle hitta födelsedax-present åt Fredrik... mmm jo eller hur... det är ju ett lätt uppdrag. Karln säger ju inte vad han vill ha å någon speciell hobby har han ju inte heller. Svårt att hitta något som liksom känns så där rätt som en present ska göra. Tösen hittade ju en liten söt sak som hon ska ge iaf. Alltid något. I morron fyller han år... och jag ska ge vadå i paktetet?? Ja det lär väl bli att ge sig ut på stan idag igen för att söka igenom alla butiker en gång till....


Om en vecka är det midsommar... Det är ju inte klokt vad tiden går fort :)

Snart har jag gått halva tiden i min graviditet med !! :=)  Härligt.


Nehepp nu kanske man ska äta frukost, det har vi inte fått ändan ur att göra ännu, hehe. Kram på er ! Ha en bra dag ! 

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards