Alla inlägg den 10 april 2013

Av Heidi Månsson - 10 april 2013 23:45

Ja tankarna snurrar rätt bra i skallen. Jag måste bestämma mig för om jag ska läsa vidare och vad jag i så fall ska söka in till. Eller så kan jag ju bara söka allt som går och se vad jag kommer in på och sedan bestämma mig. Gaaaaaaah! Varför längtade jag efter att bli vuxen när jag var barn?? Det är ju bara en massa jobbiga saker man ska göra och en himmla massa beslut som ska tas hela tiden. Bara massa ansvar. Vem dumpade det på mig utan förvarning liksom? Sjysst! :)


Nu vill jag ha mitt schema inför sommaren. Jag är en planerande människa. Jag har ett rätt så stort (okej då - enormt...) kontrollbehov och jag vill kunna planera sommaren. Dessutom vill ju Linneas dagis veta hur mycket hon ska vara där i sommar. Känn ingen press, nej ooo nej ingen alls. Alla vill veta men själv står jag som ett frågetecken och behöver veta. Att vara vikarie är inte alltid så lätt. Jag längtar VERKLIGEN till den dagen jag har en fast tjänst eller åtminstone ett längre vikariat för en och samma person där man då får ett schema. Schema är A och O för att kunna planera - så är det ju bara. Jag har ju trots allt en familj som också blir påverkad av mina tider hit å dit. 


Nä nu ska jag gå och sova tror jag bestämt. Mycket tankar som snurrar så frågan är om jag kommer somna snabbt eller om jag blir liggandes med massa grubblerier. Återstår att se. Natti natti! 

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards