Alla inlägg under maj 2014

Av Heidi Månsson - 11 maj 2014 22:59

Puuu och pust. Nu är jag lite trött och sleten. Efter en helg på jobbet så ska det bli skönt med två jobbfria dagar :)


Igår var det ju Eurovision Song Contest och det gick rätt så bra för Sanna Nielsen. Hon lyckades placera sig på en tredje plats och det är bra gjort. Synd att hon inte vann så klart men jag tycker att hon ska vara stolt över sig själv! Jag tycker inte att det fanns så många andra låtar som var så jättebra men å andra sidan så ska man ju komma ihåg att det egna landets bidrag har man ju hört måååååååånga gånger medans de andra ländernas bidrag har man oftast inte hört så många gånger, om man nu har hört de alls. I bland krävs det ju några repetioner för att en låt ska fastna och för att man ska upptäcka hur bra den är. Jag tycker att det fanns några låtar som var hyffsat bra och någon var helt okej men det var ingen som svepte in som en stormvind och tog över allt (förutom Sannas låt då såklart). Det fanns dock nån låt som lär spelas som en sommarplåga så det får vi ju vara beredda på. Nu dröjjer det dock ett år tills det är dax för det stora spektaklet nästa gång så nu kan vi andas ut ett tag :=)


Det är mitten på maj månad om några dagar och i morgon är det en månad kvar tills skolavslutning. Jag vet inte vad som hände med denna vårtermin för den har bara sprungit förbi mig tror jag. Det var nyss december och så tjoff så var det vår och tjoff så är det snart sommar. Jisses amalia vad fort det kan gå!

Jag vill till Ullared. Jag måste köpa sommarkläder till Robin och jag måste köpa nån kortärmad skjorta och nått par finbyxor som han kan ha på sig på skolavslutningen. Jag planerar och pusslar för att få ihop det men vi får väl se när och hur det blir avfärd dit.

När det gäller barnkläder och shopping så vet jag inte om jag har gjort nått dumt. Jag föll som en fura för ett par jättefina byxor till Linnea. Dom är verkligen jäääääääääättefina!! Och dom finns på H&M för en billig penning. Problemet är att dom är vita. Hur bra är det till en fyraåring???? Men kolla så fina dom är då:



Spana in detaljerna på fickorna:

 


På bakfickan är det också vitt spetstyg:

 

Dessa byxorna är ju så fina och jag tänkte att Linnea kunde ha dom som finbyxor. Å det finns ju vanish. Och vita byxor kan man ju bleka med klorin. Och de var ju inte så dyra... De kanske funkar en gång iaf. Tänk om det är skitväder på midsommarafton så att hon inte kan ha klänning då. DÅ kan det ju vara bra med ett par fina byxor och nån söt topp till. Å tänk så mycket man kan matcha med. Å dom satt ju jättebra på henne. Å sa jag att dom är fina?? Superfina. Ja nu är dom inköpta redan och så får vi väl se hur länge de får klara sig undan gräsfläckar/choklad/fågelskit/leriga tassavtryck från hunden/jordgubbar m.m Dumt köp? Säkerligen! Men de är ju snygga ;)


Nä klockan är mycket. Dax att sova och ladda upp inför en ny vecka. Vi ses. Kram!


Av Heidi Månsson - 9 maj 2014 22:30

Dumma dumma bindningstid. Dumma dumma klantiga jag. Dumma dumma telefontillverkare som gör telefoner så att de bara ska hålla i 1-2 år och dumma dumma telefonoperatörer som "lurar" på en allt skit hela tiden. Dumma dumma klantiga jag som nödvändigtvis skulle tappa telefonen. För jag måste ju erkänna att även om telefontillverkarna säkerligen gör telefonerna så att de bara ska hålla en viss tid för att man ska byta telefon ofta så att de kan tjäna pengar så finns det nog ingen som kan göra en mobil som håller för att slängas i klinkergolv... Jag har haft min telefon ganska länge nu och jag vill ha en ny. NU. Den börjar ge upp. Varför jag skulle tappa den i golvet när jag var uppe i Sundsvall på höstlovet för ca 6 månader sedan vet jag inte men jag vill iaf ha en ny nu. NU! Suck. Bara till å vänta tills abonemangstiden går ut så att jag kan förnya/förlänga eller vad tusan det heter. Visst kan jag gå in och skaffa en ny på ett annat abonemang men då blir det ju jäkligt dyrt för då ska jag ju betala för två å det tänker jag INTE göra. Nä det räcker med ett abonemang. Jag får snällt vänta tills jag slipper förhöjd månadsavgift och sånt skit för det tycker jag inte att jag har råd med. Finns roligare saker att lägga pengarna på. Helt klart!! :)  Men jag skulle ju vilja ha en ny telefon. Nu :=)  Så om någon vill ge mig en ny mobil så blir jag ju inte arg ;)  Någon? Nähäpp - taskmörtar! ;)  På min önskelista just nu står överst en ny mobiltelefon...


Nummer två på önskelistan: jag vill till Ullared nu. Det är dax att köpa lite sommarkläder tex och framförallt till stora grabben. Blir dyrt om jag ska köpa allt här hemma i stan och han har ju ingenting inför sommaren. Det närmar sig tex skolavslutning och han har ju inte nått snyggt att sätta på sig. Lillan har lite sommarkläder men det räcker inte hela vägen så det behöver kompletteras. Ja jag skulle absolut vilja ta en tripp inom snar framtid så vi får väl se om det kan bli av.


Nä nu längtar jag tills i morgon. Jag ska hejja på Sanna och jag tänker faktiskt rösta också. Det är lääääänge sedan jag betalade för nått sånt telefonsamtal eller sms för att rösta på nått men i morgon är det dax :=)) Sanna - älskade Sanna - lycka till i morgon!! Jag håller stenhårt på dig och du är grym!!

Om Sanna Nielsen vinner i morgon så det blir final i Sverige nästa år så vill jag definitivt gå på det. Då SKA jag gå på det. Det ska jag skriva upp i min målbok. I morgon ska jag hejja på allt jag kan från tv-soffan. Ser fram emot det. HEJJA SANNA!! :=)


Hoppas att ni får sova gott. Jag börjar jobba klockan 7 i morgon bitti så jag ska snart gå och lägga mig. Puss på er!

Av Heidi Månsson - 9 maj 2014 10:45

Sitter vid min lilla datorhörna och laddar upp för fullt inför helgen. Musiken flödar ur högtalarna och jag försöker ställa in mig på en högre energinivå men det vill sig inte. Jag är trött och sleten idag men jag ska jobbar heeeeeeela helgen så det är bara till att gilla läget :)  Som tur är så är jag iaf ledig lördag kväll när det är Eurovision Song Contest! Kan ju inte missa det nu när Sanna Nielsen ÄNTLIGEN har kommit med där. Hon har ju dessutom en riktigt riktigt bra låt så detta får man inte missa!!


Har ju Spotify igång och har nu lyssnat på Michael Jacksons skiva Escape. Han dog för fem år sedan men de har lyckats sammanställa en skiva med låtar som han har gjort förut men materialet har inte släppts tidigare. Vet inte vad jag ska tycka om det faktiskt. Är det sjysst att ta material från en artist som av någon anledning inte ville släppa låtarna på skiva när han levde för att han kanske inte var nöjd med resultatet? Nu när han inte kan säga hur han vill ha det så gör man en skiva av hans material. Nja - jag är inte helt säker på att jag stöttar detta. Jag kanske en är gnällig bitch men det är så jag känner. Jag tycker inte att skivan var speciellt bra så jag fortsätter att lyssna på det som MJ godkände och gav ut när han ff levde.


Igår var jag på Kasern Johnson (där omsorgsförvaltningen sitter) och skrev på anställningsavtal som gäller till och med 14-08-31. Känns väldigt skönt måste jag säga :=) Det är en stor stor fördel med att vara månadsanställd och ha ett schema att följa. Det känns så bra att kunna planera sin tid på ett helt annat sätt än innan då man aldrig visste när man skulle bli inringd.


Nä nu ska jag nog göra mig redo för jobb, vore bra om jag fick på mig nått annat än pyjamasen och så kanske jag ska äta nått.

Hoppas att ni får en bra fredag och helg! Kram.

Av Heidi Månsson - 7 maj 2014 23:35

Barn är så härliga på så många sätt. Tänk om vi bara kunde gå fram till vem som helst och inte ens fråga "Ska vi leka?" och sen utan att invänta ett svar bara tuta och köra. Det är ju precis så som barn gör. De bara är så där härligt ärliga och okomplicerade. De säger vad de tycker och tänker, de gör sådant som faller dom in utan att analysera först osv. Tänk om vi vuxna hade deras sätt att tänka ibland. Tänk om vi inte var så stela och inrutade och alltid måste göra allt på ett så korrekt sätt. Vad är det som säger att deras sätt inte hade varit roligare ibland? Jaha vad har nu hänt tänker ni kanske nu. Jo det ska jag berätta - Linnea hade tänkt ut något alldeles fullständigt logiskt och hon hade en lösning på ett problem. Hon gjorde inte som vuxna då som alltid ska vara så tråkiga och sega, vuxna som alltid ska vela och fundera och planera. Vuxna som alltid ska säga "-Inte nu, det där får vi vänta lite med. Det där tar vi sen". Linnea tog tag i det direkt istället. Linnea tog chansen när hon såg den. Och så kommer vi tråkiga föräldrar och skäller på henne! När vi egentligen kanske bara borde se det från hennes synvinkel och göra det på hennes sätt. Eller nääää - i detta fallet så var det inte läge att se på det från en fyraårings point of view. Det var såhär att Linnea tyckte att tapeten i hallen skulle vara lila. Så vad gör en fyraåring som vill förändra nått och det helst NU. Jo denna fyraåring gick och hämtade en lila tuschpenna och började färglägga. Lite här och lite där. Så fullständigt logiskt. Om man är fyra år. När vi upptäckte detta så förklarade vi att det där var ju inte tillåtet och Linnea hon säger bara helt enkelt "-Men mamma jag ville att tapeten skulle vara lite snyggare, lite lila så där." Ja vad säger man. Det som är logiskt för den ena är inte logiskt för den andre...


Idag fick jag äntligen lite tid med "min andra hälft" Annelie ;) Ibland är det precis det som jag behöver. Vi kan prata om allt med varandra och det är så skönt med vänner som står ut med alla sidor som man råkar ha, både negativa och positiva. Det märks när vi har spenderat för lång tid ifrån varandra för då får vi abstinens båda två. Annelie - om du läser detta så ska du veta att du är en väldigt bra vän! Jag säger det nog alldeles för sällan men jag tror att du vet hur jag känner :=)


I morgon ska jag jobba lite på förmiddan och sen ska jag träffa en annan mycket god vän och kollega. Jennie och jag ska träffas och uträtta lite ärenden tillsammans och sen får vi se vad som händer på eftermiddan.


Jag mår mycket bättre i halsen idag och om allt går som jag vill så kanske jag kan dra till gymmet i morgon. Det vore skönt att komma igång igen. Får väl se vad som händer i morgon.


Lyssnar som vanligt på musik och just nu är det en av Darins nyaste låtar som spelas och jag måste säga att den var rätt så skön. Skönt gung i den liksom. Lyssna och njut:


Nä nu ger jag mig för ikväll. Synes! Sov gott :=)

Av Heidi Månsson - 6 maj 2014 23:55

Grrrrrr! Jag är så less på tekniska apparater som inte funkar som de ska. Vi fick hem våran nya box från Boxer förra veckan och den strular redan. Grrrrrr!! Blir så trött på sånt. Vi har den gamla boxen kvar och den är fortfarande installerad så jag kan ju verkligen jämföra kvaliten på samma tv-program och alltså samma sändning genom att bara skifta vilken box jag tittar på. Med den nya så har vi bättre bild än den gamla men det gäller ju bara när boxen betér sig som den ska. När bilden håller på att flimmra fram och tillbaka hela tiden så hackar allting och så missar man vad som sägs. Det är ungefär som att höra varannat eller var tredje ord i en konversation. Det är så där lagom spännande... Jag kommer hålla mig till den gamla boxen så länge. Hellre lite "sämre" bild men med möjlighet att kunna se hela programet än massa program i HD-sändning (eller vad det nu är som gör bildkvaliten bättre) men ändå missa halva programet. Seems pointless to me.


Jag vilade och gjorde vad jag kunde idag för att få den onda halsen att bli bättre men det gick inte. Den blev dock inte sämre heller. Jag gick till jobbet och fick ihop fem timmar extra arbete som jag kan sätta upp på kompkontot och det är inte så dumt. Jag kom hem och mådde likadant som när jag gick. Fortsätter det såhär och inte blir värre så ska jag väl lyckas hantera detta denna gången. Håll tummarna! Helst blir jag av med skiten helt men mitt andrahandsval är status quo.

Jag vet att det är mycket tjatande om sjukdomar, förkylningar och skit men jag behöver få ur mig min frustration över detta just nu. Det kanske verkar som att jag gnäller mycket om att jag är sjuk men det är väl mest det att jag inte vet varför just jag ska drabbas hela tiden. Gör jag nått speciellt? Har jag gjort något ont för att förtjäna detta? (Ja en dum fråga - jag vet, hehe). Jag kurerar mig så gott jag kan nu och hoppas på det bästa. Ska sluta tjata om alla mina sjukdomar. Varje gång jag känner för att blogga om hur förkyld jag är så ska jag ta en kopp te istället. Eller njaaa, det funkar nog inte i längden för vet ni vad? Nackdelen med att dricka mycket te är att det rinner rakt igenom. Det blir liksom lite så här: -Hej. Välkomna till Stödgruppen för "Alla vi som är beroende av te". Mitt namn är Heidi "Juniorblåsan" Månsson och jag är beroende av te. Kan vi ta en kisspaus nu?? Bra - mötet börjar igen om två minuter.


Linnea har börjat sova oroligt på nätterna. Hon vänder och vrider på sig, hon piper och gnäller. Hon är ledsen och det verkar som att hon drömmer mycket. Jag vet inte var detta kom ifrån för så här höll hon inte på förut. Det är nu några nätter i rad som hon har hållt på så här så det kanske försvinner lika snabbt som det kom. Får hoppas på det iaf. Nu när man har en stor flicka på 4½ år så har man ju vant sig vid att få sova igen och minsta lilla som nattsömnen blir lite störd så går man runt och gäspar hela dagen efteråt, har stora påsar under ögonen och beteér sig som en zombie. Detta får mig att undra hur i hela friden man kan överleva bebistiden med vaken-nätter och amning/flaskmatning, kolik och annat skit som man kan få utstå under den första tiden. Jag har överlevt den tiden två gånger och skulle väl naturligtvis klara av den igen om det var tvunget men jisses vad jag blir vääääääldigt säker på att det inte kommer bli fler barn gjorda här hemma när jag tänker på just den biten. Å då har jag INTE behövt tampas med alla föräldrars skräck - kolik! Mina barn har skött sig bra på nätterna. Mer eller mindre. Eller? Hur var det nu egentligen? Joooo men visst har vi kommit lindrigt undan, absolut. Men ska sanningen fram så har det stundvis varit ganska kämpigt och det är väl tur att minnet sviker efter ett tag och att vi människor gallrar rätt så friskt och bara kommer ihåg sådant som vi vill komma ihåg. Annars hade väl ingen haft mer än ett barn...hehe. Jag hoppas för Linneas skull att hon får sova bättre så att hennes nattsömn inte blir rubbad allt för mycket. Inte så kul att gå på dagis och vara trött hela dagarna.


I morgon ska jag träffa bästa Annelie. Tjejsnack tjejsnack hela da´n :)  Sen ska jag väl försöka knåpa lite på sommarschemat till dagis också plus att jag tänkte försöka få tummen ur angående mitt fotoprojekt. Jag måååååååste verkligen komma igång med att framkalla bilder och jag måste göra alla säkerhetskopior på mina bilder. Ja jisses. Morgondagen kommer rusa förbi. Inga problem med att hitta nått att fylla dagarna med här inte. Nu ska det ju regna hela denna veckan typ, mer eller mindre, men sen när vädret är bättre så måste jag ta tag i allt utomhusarbete som vi har... Gaaaaaaah! Nä det orkar jag inte tänka på precis just nu så det förtränger vi en stund till. Har funkat bra hitentills, hehe ;)


Ska väl kanske gå och sova nu så att jag kommer upp ur sängen i morgon. Ses. Sov gott. Puss

Av Heidi Månsson - 6 maj 2014 08:43

Ja vad ska jag göra? Det är faktiskt inte mitt eget val. Det är faktiskt inte mitt fel. Jag kan inte styra över allt som händer. Visst kan man bita ihop ibland och ta en Alvedon och sen låtsas som att allt är bra men det funkar inte alltid. Ibland blir man däckad av de elaka bacillerna men nu har jag hört att när man är kommunalanställd så har man 6 sjukdagar per år. Ja det är uträknat så på nått sätt. Det finns naturligtvis ingen som kan förbjuda nån att vara sjuk och det är väl knappast så att det kommer nån och knackar på dörren och sen släpar ner en till jobbet i öronen om man sjukanmäler sig en sjunde dag heller men det är liksom någon form av riktlinje det där. Sex sjukdagar per år är inte mycket när man har dagisbarn som släpar hem allt. Ja skolbarn med för den delen. Sex sjukdagar är inte mycket när man dessutom jobbar inom vården och blir smittad genom jobbet också. Men sex sjukdagar är mycket när man ser det som så att vi som jobbar inom vården behövs på våra platser hela tiden för det är ju vi som ska vårda andra. Sex sjukdagar på ett år... ja det är maj månad och jag är väl låååååååångt förbi den gränsen. Nu får det räcka med sjukdomar! Och ändå sitter jag här med en hals som är svullen och röd och smärtan som kommer varje gång jag ska svälja är inte så rolig. Jag tänker INTE vara borta från jobbet nått mera pga sjukdom så jag får väl helt enkelt bita ihop. Förstår bara inte vad det är jag gör för fel? I söndags kände jag mig bättre så då ringde jag och sa att jag skulle jobba som vanligt på måndagen, alltså igår. I går morse när jag vaknade så var jag alldeles grötig i halsen igen och innan gårdagen var över så hade jag rätt så ont. I dag när jag vaknade så är jag mycket sämre igen. Vad är det frågan om?? Men som sagt - det är väl bara till å bita ihop. Blir jag inte frisk snart så får jag väl gå och kolla upp det.


Jag hade bestämt med Annelie att vi skulle träffas idag och fika och snacka skit, typ. Nu blir det inte så. Jag känner att det är dumt att åka iväg utan det är bättre att jag är hemma och kurerar mig. Ska nog ta och svepa in mig i fleecefilten, dricka maaaaaassor med te och ladda batterierna. Jag är egentligen ledig idag men ska hoppa in några timmar extra på jobbet i eftermiddag/kväll så det är ju bra om jag är fit for fight då :)


Nu är det äntligen klart för min del med sommaren och jobb. Jag fick schemat igår och jag är jättenöjd! :=) Det verkar bli en bra sommar. Nu ska bara Fredrik göra upp nått slags schema för hur han ska jobba i sommar och så kan vi ge dagis ett besked om hur mycket Linnea kommer behöva vara där i sommar. Äntligen! Det är ändå maj månad nu så jag förstår om dom vill veta.


Jag ska gå och fixa en stor kopp te nu och så ska jag titta på gårdagens avsnitt av nya säsongen med Top Model. Det är så skönt med inspelningsbar box! :))


Hoppas att ni får en bra tisdag mina vänner. Kram

Av Heidi Månsson - 1 maj 2014 23:59

Just nu går jag längst med Memory Laine. Jag håller på att återupptäcka gamla godingar som håller på att glömmas bort. Finns ju till exempel inom musiken huuuuuur många låtar som helst som man lyssnade på som ung/yngre och som man nu inte har lyssnat på på ganska många år. Jag hittade lite gamla sköna godingar med Phil Collins som just nu spelas i mina lurar. Jag har många fina minnen som jag bevarar väl och som jag kan ta fram när jag lyssnar på ett utav musikens underbarn - Phil Collins. Han har gjort så sjukt mycket bra musik. Leta fram lite mysiga låtar med Phil och luta dig tillbaka och bara njut! Har du turen och lyckas få höra nått av hans grymma trumsolon eller trumduetter så kan jag bara gratulera :)  De går inte av för hackor! Gör ju inte ont att lyssna på hans sköna stämma heller så välj vilken låt du vill - chansen att du gillar den är rätt stor :o)


Hittade en direktlänk till duetten med endast trummor, två av de bästa trummisarna genom tiderna. Lyssna och njut. Känner du spagettiarmarna efter de 6 minuterna med trummande i det tempot? Hehe.

 Om inte länken funkade så sök på Spotify efter Genesis och "Drum Duett - Live".


Jag skulle ju gå och lägga mig och titta på surfplattan förut idag. Jo jag gick och la mig men någon surfplatta blev det aldrig tal om. Ögonen ville sjunka ihop så fort jag intog sängläge så jag erkände mig besegrad och slocknade väl innan jag han reagera. Sov väl några timmar iaf innan jag vaknade och kände att det gjorde ont av att ha legat för mycket de senaste dygnen. Fick upp och hoppa och för att få igång blodcirkulationen lite så dammsög jag. Ja varför inte slå två flugor på en smäll? Det behövdes verkligen för nu har väl hunden börjat komma in i en fällperiod igen. Jag dammsög nästan hela övervåningen men pallade inte riktigt med allt så maken fick ta resten. Sen tog jag en välbehövlig dusch och på med nya mjukiskläder. Såååå skönt. Efter det passet var jag dock helt slut men kunde inte gå och lägga mig igen för det gjorde för ont i kroppen så jag har faktiskt varit vaken sedan dess och suttit upp nästan hela tiden. Stort framsteg. Skönt om det börjar vända nu!


Fredrik och Linnea tog med sig Izzie ner till Hovdala förut idag och rastade av henne där. De gick bort till trädkojan och kikade och sen blev det ett besök i inhägnaden innan Izzie fick doppa sig i Finjasjön lite :)  Mysigt!


I övrigt har det väl inte hänt sådär väldans mycket här hemma. Jo förresten - nu under kvällen så var det ju final i Top Model Sverige och det såg jag ju. Har ju sett alla avsnitt i denna säsongen och jag måste ju säga att jag blev sjukt besviken på vem som vann. Trodde verkligen att segern skulle gå till den som verkade ha bäst inställning och attityd utav dom två. Surt att se en dålig förebild få vinna. Det är ju dock inte alltid så att det är ettan det går bäst för sedan - det har vi ju sett exempel på i andra sammanhang. Hejja Ellinor - hoppas att du lyckas "trots" att du "bara" blev tvåa. Jag hejjar absolut på dig!! 

Såg iaf att nya avsnitt av Americas Top Model börjar på måndag så då börjar vi kolla igen då :)  Visst, det är inte sverige som tävlar men va fasen - i väntan på att det drar igång en ny säsong med svenskar så får man roa sig bäst man kan. Hehe.


Nä nu är klockan mycket igen. Dax att sova. Natti natti. 

Av Heidi Månsson - 1 maj 2014 12:00

Å helt plötsligt så blev jag supersugen på att sticka till gymmet. Bara för att jag inte kan. Men jag svär - när jag kommer ut på andra sidan sjukstugan, när bacillerna äntligen lämnar min kropp igen så är det jag som ska till gymmet!! Nu jäklar har suget kommit tillbaka och då gäller det att ta vara på tillfället. Just nu är det dock bara sängläge som gäller. Är tvärkass och har dessutom fått någon slags allergi-reaktion. Yeeeeaaaaah! What the hell, ska jag ändå vara dålig så kan jag väl ta all skit på en gång så är det förhoppningsvis över sen...?


Nu är det första maj och det är bara lite mer än en månad kvar och sen är det skolavslutning och dax för sommarlov för barnen. Härligt :=)  Jag hoppas att detta kommer bli en bra sommar! Det ska bli skönt att ha tre veckors semester också. Jag hoppas att det blir jättebra väder då så jag kan hitta på nått med barnen då. Tyvärr så kommer min man inte ha nån semester denna sommaren men det blir ju alltid nån dag här å där som han blir ledig. Förhoppningsvis får han någon lite längre lucka någonstanns så att vi kan hitta på nått tillsammans med barnen. Vore ju skoj om hela familjen kan vara samlad nått.

Jag är jättesugen på att försöka få ihop det så att vi kan åka till Liseberg, Tivoli, Lalandia eller Tropical Island eller nått liknande. För att det ska roa både 4-åringen och tonåringarna så får det ju antingen vara ett stort nöjesfält med karuseller eller så kanske nått av de där två äventyrsbaden skulle kunna funka. Tror ju inte att tex Legoland lockar de två stora lika mycket längre. Svårt när man har så stort hopp mellan ungarna, lite klurigare blir det ju allt. Nåja vi ska nog hitta nått som roar alla :o)  Får dock vänta ett tag så att vi kan skramla ihop lite slantar först men med lite pengar på väg in så ska vi väl kunna fixa det. Det är 4 år sedan vi var på Liseberg sist så det hade varit väldigt kul att åka dit och de har ju dessutom en ny berg-och-dalbana i år som heter Helix. Den verkar grym! Vill vill vill dit!!


Igår såg jag reklam för en film som kommer snart på bio. Den hette "Need for speed" och det kändes som om det skulle vara en dålig efterföljare på "Fast & Furious"-filmerna. Vet inte om det är tänkt att försöka härma på nått sätt men när det kommer en film i en genre så brukar det förr eller senare alltid dyka upp nån liknande. Får väl se vad som sägs när recensionerna kommer. Jag blev inte jätteimpad av trailern så jag tänker inte lägga pengar på att se den på bio men kommer den på tv så kan man kanske offra sig.


På tal om tv och film och sådant. Vi har fått hem våran nya box nu. Äntligen! Vi skaffade ju en boxerbox när vi hade flyttat in här och det är ju mer än 5 år sedan och vi har märkt att våran box håller på att lägga av. Efter lite letande efter nått bra erbjudande så hittade vi det hos Viasat först. Vi sa upp abonemanget hos Boxer och skulle så ansluta oss till Viasat. Det gick inte som det skulle. Hoppsan. Där stod vi med lite halvpanik då vi snart skulle vara utan tv helt. Som en skänk från ovan så var det Boxer som hörde av sig och frågade varför vi skulle säga upp abonemanget (naturligtvis hade de stenkoll på läget och hade perfekt tajming). Igår fick vi hem den nya boxen. Fredrik har redan kopplat in den och det känns jättebra. Nu vet vi att när den gamla kraschar totalt så har vi detta fixat och det är nog bara en fråga om dagar eller möjligtvis några veckor innan den gamla lägger av. 


Nä nu ska jag inta sängläge igen. Ska nog glo lite på Netflix på surfplattan. Det blir lagom ansträngande. Ha en skön första maj! Kram

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards