Alla inlägg under juli 2016

Av Heidi Månsson - 6 juli 2016 23:30

Det är tur att jag och Linnea gillar att spela spel och lägga pussel för idag blev det rätt så mycket av den varan, hehe. Ute vräkte regnet ner nästan hela dagen så vi hade det jättebra här inne :) Dock så spritter det lite i den rastlösa delen av mig så i morgon får vi nog hitta på något annat. Frågan är bara vad? Det ska bli 16 grader och ostadigt väder. Säga vad man säga vill men vädret påverkar ju valet av utflykt rätt så mycket (åtminstonde för mig och Linnea) så även om vi inte kan påverka vädret så påverkar ju vädret oss... Inomhusaktiviteter är sällan gratis. Utomhusaktiviteter är oftast gratis eller åtminstonde billiga men kanske inte så roliga i blötan? Ja ja vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda.


Sov gott! Puss <3

Av Heidi Månsson - 5 juli 2016 12:33

Jag önskade mig sovmorgon idag och ja jo det kan man väl säga att jag fick! Jag vet inte om jag vågar skriva ut när jag vaknade men here it comes... 10:40 var klockan. Hehe. Jag vet att jag var uppe nån gång på morgonkvisten (har man miniblåsa så har man) men då hade Linnea inte vaknat ännu och Fredrik hade inte stuckit till jobbet än så det var rätt så tidigt. Jag var megatrött och chansade på att få sova mera och jo det kan man ju säga att jag fick :) Sååååå skönt!


Jag såg en film igår kväll som heter "If I Stay". Shit shit shit vad bra den var. Den som ser den utan att fälla en tår är antingen fruktansvärt torr i tårkanalerna eller typ död inombords... Se den!


Nej nu ska jag fortsätta med att planera nya utflyktsmål. Ha en bra dag :)

Av Heidi Månsson - 4 juli 2016 23:05

Idag började andra veckan på min semester och visst är det lite (mycket) trist att jag och dottern inte har badat nått ännu (utomhus alltså) men vi kom överrens om att försöka göra semestern så bra som det bara går ändå. Sitta hemma och gnälla över att vädret inte gör som vi önskar leder ju ingen vart så vi får ta saken i egna händer och då är det ju tur att det finns alternativ :)

Ibland vill man hitta på nått men är det dåligt väder så är det inte så lätt att komma på nått som helst är inomhus men inte kostar så mycket pengar. Semesterkassan kanske inte blev så stor som man trodde av olika anledningar. DÅ är det så underbart med kommuner som går in och subventionerar saker för barnfamiljerna så att de ska kunna hitta på nått ändå. TACK Osby kommun! Linnea och jag var på teater alldeles gratis idag på Teater Borgen. Pettsson & Findus framfördes och skådespelarna lät barn och vuxna i publiken sjunga med och göra rörelser så det var skoj. Ca 40 min var föreställningen och åldern rekomenderades till 5-12 år men jag hade nog snarare satt 3-9 år. Bra var det iaf och gratis som sagt. Osby kommun ska anordna mera gratisaktiviteter i sommar så läs på deras hemsida för mer info om det är nått ni undrar :=)

   


Efter teatern så var vädret lite stadigare så det blev ett lekparksbesök på en utav lekplatserna i Osby innan hemfärd. Bra att rasta barn och deras rastlösa ben :o)

     


På vägen hem från Osby så passade vi på att köra inom jordgubbsplockningen i Kvistalånga. Det blev en hel del röda gubbar denna gången också även om det var lite glesare mellan dom mogna bären denna gången.


Det blev en rätt bra dag alltså trots allt! Jag tror helt enkelt på det där uttrycket "det blir vad man gör det till".

Jag sitter och filurar på lite nya utflyktsmål och det ska nog bli bra det här :o)


Jag satt och slösurfade lite innan och spanade på lite kläder inför hösten. Helt plötsligt fick jag syn på en tröja som jag borde köpa. Spana in denna:

Personligen så tycker jag att tröjan är snygg så vem vet - det kanske blir ett köp ändå men produktnamnet säger ju att jag borde ha den, hihi.


Nej nu tror jag minsann att jag ska glutta på en film innan jag går och lägger mig. I morgon blir det en dag här hemma bara så det blir sooooovmorgon :) Linnea ska leka med en klasskompis och jag ska tvätta och röja. Sov gott. Puss på er <3

Av Heidi Månsson - 3 juli 2016 22:12

                 

Av Heidi Månsson - 3 juli 2016 08:10

God morgon! Det är egentligen alldeles för tidigt för min smak och jag har ju semester - det borde betyda sovmorgon. Men icke sa nicke :) Det går inte att ligga här å tryna hela förmiddagen om man ska ut på äventyr. Får man inte fint väder på semestern så får man väl ta saken i egna händer och planera in nått annat som inte är så beroende av vädret. Idag blir det äntligen bad men på ett badhus. Tur dom finns :)

I går var vi på kalas hos barnens kusin Elsa som fyllde 4 år här om dagen. Det var (som vanligt) väldigt trevligt :=)

Efter kalaset så åkte vi och hämtade Felicia, Nico och lilla söta Gabriella. Äntligen fick vi bebismysa!! Hon är så fin så fin och det går nästan inte att slita ögonen ifrån henne... Den lilla goa familjen åker tyvärr vidare senare redan idag men förhoppningsvis kommer de snart tillbaka :)

Bilder kommer senare. Det blir inte bra när jag lägger ut bilder när jag bloggar via mobilen för då hamnar de på fel håll och går inte att vrida rätt på. Skumt!

När nu måste jag fixa i ordning sakerna till dagens utflykt. Ha en bra söndag! Puss ♡

Av Heidi Månsson - 1 juli 2016 22:00

Det hade jag aldrig trott på om det var någon som sa det till mig men efter att ha sett det med egna ögon så måste jag väl tro på det. Typ. Jag vill bara klargöra en sak först - jag skriver inte någonting i bloggen för någon annans skull! Jag skriver det jag själv vill skriva och det är väl därför som det sällan är så speciellt intressant att läsa för någon annan än mig ;) Jag skriver det jag har på hjärtat men samtidigt så passar jag mig för att skriva vad som helst. Jag vill inte kliva någon på tårna, såra någon eller nått annat dumt. Jag skriver det jag vill och känner för men med lite censur ibland. Jag jagar INTE läsare även om det är väldigt skoj när man har många läsare. Så - då var det klart. Åter till vad det gällde: Idag har jag haft 137 unika besökare!!

Helt sjukt :=) Man kanske ska få barnbarn oftare då så får man många läsare, haha. Ja menar om Felicia hade bloggat på sin egna sida och fått många besökare och likes och allt vad det heter så hade jag liksom förstått det men jag hade ju inte ens en jätteiögonfallande rubrik. Haha. Det är jätteroligt att så många har kikat in, hoppas att det är några av er som kanske kan tänka er att komma tillbaka fler gånger :)


I går var det en som jag känner sedan innan som hörde av sig och hälsade mig välkommen till mitt nya jobb (vi har jobbat ihop på ett annat ställe tidigare) och i dag var det en från mitt nya jobb som jag inte känner som hörde av sig på facebook och hälsade mig välkommen till nya jobbet och så. Det känns jätteroligt verkligen! Det känns dock väldigt skönt att sommaren får passera, semesterperioderna slutar och alla är tillbaka innan jag ska skutta vidare. Förhoppningsvis så blir det inte så rörig övergång då.


Nej nu ska jag pyssla med annat så jag passar på att önska en trevlig helg <3. Jag kommer säkert blogga mera i helgen men lovar inget för vi får nämligen finbesök i morgon :) :) :) Ja ni gissade rätt - den lilla prinsessan kommer hit :) :) :) <3 <3 <3. Ses!

Av Heidi Månsson - 1 juli 2016 17:46

Alltså jag vet inte om ni förstår hur svårt det är att hålla sig borta och inte ligga på hela tiden och tjata om att få träffa Gabriella... Jag lyfter telefonen och lägger ner den igen, slår mig på fingrarna och säger NEJ till mig själv med arg röst. Eller ja typ nått sånt ;) Jag vill ju inget hellre än krama om den lilla goa familjen och få gosa beeeeeeeebis :) Jag önskar att jag hade mycket pengar så att jag kunde köpa allt det där gulliga och fina som man lätt kan skämma bort en liten prinsessa med. Jag har dock bestämt mig för att försöka skämma bort den lilla söta Gabriella med kärlek och tid och att finnas här för henne och hennes föräldrar. En vuxen som bara vill väl kan väl inte vara fel? :=)


Jag vill verkligen inte vara en sån där jobbig anhörig som bara tjatar om att dom ska komma hit nån gång så man får träffa dom men jag vill inget hellre än att åka dit/be dom komma hit... Inte alls kluvet. Inte alls jobbigt. Haha :)

Det bästa vi kan göra är ju att vänta så att den lilla goa familjen får ta allt i sin egna takt och "alla andra" "tjatar" nog också om att få träffa dom. Ligg lågt! Ha is i magen. Tids nog så... Men gaaaaaaah! :)


Titta & njut:

 

Vacker som en nyutsprungen ros :) <3


Nu ska denna nyblivna bonusmormorn gå och fixa pannkakor och försöka tänka på något annat än bääääbis och rosa fluffmoln, haha. Stackars barnbarn som får en sådan jobbig bonusmormor ;)


Ha en bra fredag alla goa & glada <3 

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards