Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Heidi Månsson - 11 juli 2009 11:21

När jag kom in till förlossningen så tog dom alla prover dom kunde ta, dom kollade även så att bebben där inne mår bra genom att lyssna på hjärtljud och kolla med ultraljud. Allt såg bra ut både för bebis och mig så vi fick åka hem vid 23-tiden. Ingen Preeklampsi på gång än iaf och det är så sköööönt att veta !!

Dom trodde att blixtrandet för ögonen och huvudvärken som jag har haft nu kan bero på att min migrän har tagit en annan form och beter sig annorlunda nu än innan graviditeten så att jag inte kände igen den som migrän. Får väl se om det kan vara så. Att jag har ont bak i ryggen typ där njurarna sitter trodde dom kunde vara urinvägsinfektion men det var det ju inte. Får väl se om det går över. Dom har iaf gjort vad dom kan så jag kan slappna av nu. Ingen fara för bebben och det är det viktigaste !!


Det är skönt att vara hemma, ta det lite lugnt och få krama om sambon. Har ju inte träffat honom så där överdrivet mycket på sista tiden.


Idag fyller svärmor Ullas sambo Knut år så vi ska till dom lite senare för att fira. Trevligt trevligt :)


Igår innan vi somnade så kände Fredrik för första gången hur bebisen sparkade !! Nu börjar det kännas igenom magen och då dröjjer det inte länge till förrän man börjar se när foten kommer och så kan man trycka tillbaka och busa lite :=)  Mysigt. Är i vecka 23 nu och njuter för fullt. Har nästan slutat med illamåendet med och börjar kanske komma in lite i nästa fas som kallas för "boa-fasen". Vill liksom göra färdigt allt, sy små söta babygardiner och sånt där. Hihi. Vill åka till Ullared och shoppa lite babyprylar, blir nästa projekt :=)


Nej nu ska jag väl försöka få nått gjort här hemma. Kram på er !!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards