Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Heidi Månsson - 2 januari 2012 22:15

Ja en stor nackdel med långlov är ju att det är så lätt att vrida lite fel på dygnet å inte bara för ens egen del utan för hela familjen. De stora barnen tycker att det är mysigt att få vara vaken lite längre och vill man då ha egentid efter det att dom lagt sig så blir det sent. Å då vill man ju gärna ha lite sovmorgon dagen därpå å sen är bollen i rullning. I morgon får vi nog göra en kraftansträngning på att vrida tillbaka det hela lite för när lillan går och lägger sig först i familjen och det sker kl 22 på kvällen...ja då är det illa... hehe.


Hela dagen har passerat som i en konstig dimmig värld för mig och jag får kämpa lite för att orka sitta vid datorn och blogga faktiskt. Någonting är fel - den saken är klar. Vet bara inte vad. Om jag är yr i morgon också så kanske jag får kolla upp det. Förlåt för mina negativa inslag i alla blogginlägg, vet att det blir tjatigt att höra om sådant men jag mår ju verkligen underligt och då måste jag få vädra detta lite. Kan ju vara någon som vet vad det är och kan tipsa om nått? Men nä jag ska skärpa mig nu och försöka skriva om roligare saker :)


Min underbare man kokade ihop en supergod svampsoppa förut och vi fick vitlöksbaguetter till. Det var inte så dumt alls. Min man kan laga mat!! Det är rätt så skönt att en av oss kan det. Hehe. Jag är inte någon talang i köket och håller mig hellre till att städa, tvätta och sådant som jag faktiskt kan hantera. Felicia och Fredrik är ett superpar i köket dock så far och dotter står oftast för kalasmåltiderna här hemma. Hoppas att Felicias intresse för matlagning håller i sig :=)


Det blev ju inte någon runda på stan med byxköp till Robin idag så vi får se om den kan bli av nån annan dag denna veckan. Han tog tillfället i akt att leka med polarna istället. I går sov en kompis över här och idag stack Robin iväg till en annan kompis och sover över där. Som vanligt med den grabben då alltså. Får se om man hinner se röken av honom innan jullovet är över ;)


Nehepps nu går jag och intar liggande ställning i soffan igen. Sov gott mina vänner så synes vi väl i morron igen. Kram, puss och natti natti!

Av Heidi Månsson - 2 januari 2012 13:00

Jag tror att vi gjorde helt rätt som skaffade Izzie när Linnea var strax över ett år och redan hade sin plats i familjen. Dom där två har ju växt upp med varandra nu och vet precis var dom har varandra. Att se Linnea lägga sig ner på golvet och gurgla av skratt när hon busar loss med Izzie är så härligt! När Izzie besvarar Linneas bus blir Linnea så lycklig så den glädjen bara lyser upp hela rummet. Såååå härligt. Måste nog försöka fånga dom där två med filmkameran någon gång :)


Idag är energi-nivån på minus 345 så jag tror att det blir minsta lilla aktivitet här hemma. Tänker inte ens hänga nån tvätt idag. Faktum är att jag mår lite sådär och drabbades av ett yrselanfall innan så jag tar det lite chill. Undrar vad som är fel...


Nej nu ringer Linneas mat och sovklocka snart tror jag så det är väl dax att avsluta. Ses och höres!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards