Alla inlägg den 4 januari 2012

Av Heidi Månsson - 4 januari 2012 21:15

Idag väckte Linnea oss först klockan 07:00 och vi upptäckte snabbt varför. Det var dax att byta blöja, pyjamas och även lakanen i hennes säng. Hoppsan hejjsan som det kan gå när det svämmar över lite. Trodde aldrig att vi skulle få henne att somna om efter det men jodå, hon slurkade i sig en flaska mjölk med lite grädde i och sen nannade hon gott till klockan 10!! Det var en bra start på dagen med sådan lång sovmorgon :=))


Idag har det varit en sån där dag då man inte vill sticka näsan utanför dörren om man inte absolut måste. Det har stormat rejält och dessutom regnat nästan hela dagen. Jiiiihaa vad roligt. Detta resulterade i slö och slappdag med soffpotatisgänget på Kronovägen 7. Rätt nice med sådana dagar också, tror man behöver det ibland. Och är det jullov så är det :o)

Idag gjorde vi Krabbelurer till kvällsmat men vi åt redan vid fyratiden så det blev visst lite tidigt. Det får nog bli lite kvällsfika snart med barnen. Det är ju gott det med så det gör ju inget. Robin kom hem lagom till det var dax att äta och efter maten körde vi hem Felicias kompis. Sedan vi kom hem vid 17-tiden så har vi mest spelat Wii. Familjemys på hög nivå :)


Eftersom Linnea inte sov någon middag idag så kom hon i säng i rätt så vettig tid så vi får väl se vad resten av kvällen har att erbjuda nu då. Kanske fortsätter med wii:andet eller så kanske det blir en film tillsammans med de stora barnen.


Som ni kanske har förstått så har jag mått bättre idag när det gäller yrseln. Jag tycker dock att det verkar som om det kanske är en förkylning på g för det är lite snörvel och halsont som spökar emellanåt men har jag tur så är det inget som däckar mig totalt. Vill INTE bli sjuk nu när jag ska börja i skolan på måndag!! Åååå vad jag längtar tills dess :=)))

Jag har lyckats införskaffa 3 av 4 böcker till mina studier och har fått tag på en tjej som har den sista boken så jag ska nog ringa henne i morgon och bestämma tid för köp. Måste dessutom till förmedlingscentralen och spana på lite saker så det är morgondagens planer.


Hoppas att ni får en trevlig onsdagskväll. Puss och kram!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards