Alla inlägg under mars 2014

Av Heidi Månsson - 15 mars 2014 23:30

Japp. Jag vet. Jag har hamnat efter igen med bloggandet. Det är liksom en sån där svacka igen där jag mest sitter och stirrar på skärmen och inte vet vad jag ska skriva och då känns det inte bra att bara skriva för skrivandets skull. Sen svamlar jag ju för det mesta ändå så det är ju ändå inget intressant men när jag skriver så vill jag att det ska "kännas bra" och det ska komma av sig självt. Jag vill inte behöva sitta och fundera på vad jag ska skriva. Nej det ska vara rena rama "ordbajsandet" som en lärare på Flexvux sa när det gällde konsten att plita ner en text :=)


Sedan i tisdags kväll när jag skrev sist så har jag mest jobbat. Jag hade ju fullt upp med jobb både onsdag och torsdag så det blev inte mycket annat gjort utöver det. Tittade på Greys Anatomi i onsdags iaf. I går förmiddag var jag ledig och laddade upp inför jobb då jag skulle vara på nya stället från 15:00 på fredagen till 10:30 idag. Dessutom så var det dans på Björket och Donnez som spelade så vi skulle ju dit också. Det var en rolig kväll men jag blev ju lite trött då det var första övernattningen på det stället. Dessutom så satte det igång och storma så det knakade i både väggar, tak och fönster på jobbet. Kuuuuul...eller inte. Nåja jag överlevde och kom hem som jag skulle :o)


Här hemma har vi mest slöat. Linnea har varit lite extra "mammig" och då jag inte har träffat henne så mycket de senaste dagarna så är det inte så konstigt. Vi har lekt lite allt möjligt idag och så hade vi en liten myskväll med popcorn, saft och film innan det var dax att sova. Vi tände lite stearinljus på dotterns begäran och det är verkligen nått som hon har fastnat för. Ljusen ska vara tända och alla lampor släckta och gärna ner med alla persienner också så det är riktigt mörkt. Ja jisses - de har sina idéer :)) Men visst håller jag med om att det är extra mysigt när man har levande ljus på bordet. Får se om hon också kommer tycka att det är "kul" med ljus och olika ljusfat när hon ska inreda sitt hem. Äpplet faller väl inte långt från päronträdet? :)


När Linnea hade gått och lagt sig så tittade jag och maken på en film. Här kommer den på bild:

 

Den var riktigt bra så har ni inte redan sett den så vet ni vad ni ska göra! Se den!


Snart är det dax för Plagg & Tragg igen. Det närmar sig med stormsteg och jag har inte hunnit med att märka upp det jag har till försäljning ännu. Vet inte riktigt hur och när jag ska hinna med det/orka med det men det blir väl som vanligt, jag blir sittandes med det låååångt in på nätterna. Suck. Jag har ju vetat om att det ska vara loppis rätt länge ju. Varför vara ute i god tid när man kan skjuta på det ett tag till?? Blääää.

På tal om det här med kläder så tycker jag ju att det är himmla roligt att hitta lite annat än bara "baskläder" till Linnea ibland. Visst är det smidigt att ha mycket som går att mixa och matcha lite hit å lite dit men ibland så kikar jag även efter det där "lilla extra" eller nått som avviker lite från de vanliga vardagskläderna. Jag tycker det är jättekul med barnkläder helt enkelt. Kikar (och handlar) mycket på Tradera och andra köp & sälj-sidor. Handlar på loppisar ibland. Utnyttjar kuponger och rabatter om jag kan. Detta är ett utav de senaste fynden :)  Hela 36:- efter det att rabatterna hade dragits av. Nice price! Och visst är hon extra söt i denna outfit? :

   


I morgon är det söndag igen och det är dax för Linnea att gå på barnrytmiken. Hon tycker att det är så skoj och det riktigt lyser om henne när man berättar att det är dax. Förra veckan lyckades Fredrik få till en jättegullig håruppsättning så jag tänkte att jag skulle visa hur det blev:

 


I morgon ska jag baka lite kaka för att sen ta med mig den när jag ska hem till Annelie på homeparty med Me&I. Jag kan inte bestämma mig för kladdkaka eller chokladmums... Både är ju så goda!!

Resten av dagen ska jag bara ladda upp inför nästa vecka. Söndag är liksom lite granna återhämtningsdagen.


Nä nu ska jag gå och sova. Trött tröttare tröttast - å sen kommer jag... :)  Sov gott mina vänner. Natti natti 


Av Heidi Månsson - 11 mars 2014 22:30

För några dagar sedan så färgade jag ju håret själv hemma och jag vet ju nu varför jag inte brukar göra det hemma längre. Jag vet ju varför jag ska göra det på salong. Jag vet ju varför jag har tvekat länge. Jag försökte putta undan de där rösterna inne i huvudet som sa att jag skulle akta mig för det där. Jag vet ju innerst inne att jag ska överlåta det till proffsen. Men hur svårt ska det va tänker ni då kanske? Nä det är inte det. Det är inte svårt. Det är inte därför jag är missnöjd. Jag är besviken för att mitt hår blir så vansinnigt mjukt och ännu mera svårformat. Jag behöver ju färga/slinga/bleka det för att få stadga i det och för att hårstråna ska svälla och håret blir lite strävt liksom. Jag måste ha det så när jag ska ha det kort och ruffsigt. Nu ser det katasrofalt ut och jag sliter mitt hår varje gång jag ska försöka fixa till det. Bläääää. Nej det är dax att boka in ett besök hos frissan så fort som möjligt tror jag. Får se om proffsen kan rädda det jag har förstört...


I morgon jobbar jag 7-16. Får se hur sleten jag är efter det. Det kan bli lite halvkämpigt med tanke på att jag ff är förkyld och lite påverkad när det gäller andningen men jag är för pigg för att sjukskriva mig fler dagar. Jag har lite hosta men mår bra i övrigt så i morgon får jag minsann jobba :)  På torsdag blir det ännu mera full rulle för då jobbar jag först 8:30-15 och sedan 16-21. Det ni! Tror att jag kanske är lite trött efter det men det är ju bara en dag som jag har det så hektiskt så då går det ju bra :o)


I går kväll råkade jag ju slinka in på Hemmakväll och hyra lite film. Fredrik och jag såg en av dom och jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Sjuttsikens vilken bra film :=) Spana in denna om ni inte redan har sett den:


 


I morgon lär det inte bli någon film för det är ju onsdag och Greys Anatomi så det är ju rätt så skönt att vi har en vecka på oss :)


Om fem (5) FEM veckor är det dax att börja packa inför Sundsvallsresan!! Wiiiiiiiiiiii :)  Veckorna går fort så det kommer bara säga svisch så är det dax att kliva på tåget. Åååå vad det ska bli underbart att få krama om hela den goa familjen Lind/Sandström!! Det ska bli så härligt att åka dit när det är vår också och inte behöva släpa med sig så mycket ytterkläder. Lite lättare packnng kanske? Eller så drar man med sig för mycket annat bara för att det får plats i väskan ;)


Nej nu får jag nog gå och lägga mig med tanke på att jag ska upp tidigt i morgon. Vi ses. Sov gott!

Av Heidi Månsson - 11 mars 2014 00:21

Idag har varit en bra dag (trots att ungarna har haft studiedag   ) måste jag ju säga :)  Det har inte hänt nått speciellt som har gjort det så bra utan en massa små saker som tillsammans har gjort att det har blivit bra. Vädret har ju inte direkt förstört stämningen då det har varit strålande sol och i skuggan var det ca 15 grader ett tag. I solen kom tempen upp till hela 23,9 men det är alltså då i vindstilla, söderläge och intill husväggen så våran termometer är inte riktigt rättvis där. Det har dock varit helt magiskt underbart vårväder och så här får det gääääärna fortsätta  .


Idag orkade jag för det första att ta en dusch vilket var väldigt välbehövligt då denna sjuklingen inte har orkat det sedan i torsdags. Ja usch vad jag måste ha luktat efter feberomgångar å allt. Efter duschen så drog jag till och med på mig lite rena kläder istället för min sunkiga pyjamas. Kände mig som en ny människa. Linserna åkte in i ögonen och så fixade jag till risbusken på huvudet så jag åtminstone kunde visa mig bland folk. Jag följde med Linnea ut på tomten för att "leka" lite. Jag hade ff lite låg energinivå då jag inte är helt frisk men jag var iaf med henne där ute.

Igår hittade jag en annons på en utav Facebooks köp & sälj-sidor där det fanns en cykel till Linnea. Den for vi och tittade på idag och då det inte fanns nått att invända på skicket på den så slog vi till :)  Var även inom cykelhandlarn och köpte ett sånt där handtag så att vi kan hjälpa till och hålla i. Balansen är ju inte riktigt där ännu så förmodligen kommer hon att behöva stödhjul på den till en början. Får väl se hur mogen hon är. Det är ju svårt att träna för henne också då vi verkligen verkligen måste gå iväg en bit hemifrån och ha tid att vara med henne hela tiden då vi bor så backigt som vi gör. Det är ju inte så att vi bara kan gå ut på gatan utanför som de som bor i ett plant villaområde kan. Man är rätt så stor innan man får lov att cykla ner för denna backen själv, hehe. Ska verkligen försöka ta mig tid till att träna med henne denna våren/sommaren så får vi väl se när hon är redo för att cykla utan vare sig stödhjul eller vuxen som håller i handtaget :o)


Efter cykelköpet så hämtade vi upp Felicia och hennes pojkvän (som vi kan kalla Z) och så köpte vi lite fika och for hem hit och mumsade i oss alltihopa. Gott gott. Sen var det full rulle här då både Felicia, Z, Robin och Robins polare Algot var här samtidigt men kul hade dom :)  Lite senare fixade vi köttfärsås och pasta till hela bunten och alla gluffsade i sig så den fick nog godkänt. Kul när det för en gångs skull var jag som lagade maten (ja Fredrik hjälpte till lite också då jag är förkyld och kanske inte ska stå för avsmakningen, hehe, men jag gjorde det mesta iaf).

Jag skjutsade hem Felicia + pojkvän igen så får vi se när de vill komma hit igen :=) Kanske inte vågar alls pga de pinsamma vuxna som bara ska trakassera dom? Hihi. Alltid så kul med tonåringar som tycker att allt är pinsamt bara för att det "ska vara så" :)


På hemvägen råkade jag bara slinka in på Hemmakväll och hyra lite film till mig och gubben min. Tänkte att vi minsann kunde kika på nått kul ikväll men det blev inte av ikväll då karln var lite för trött efter nattningen av minsta tösabiten. Vet hur det är för man är rätt så groggy när man kommer ut därifrån ibland så i morgon kväll får jag natta istället så at vi kan se film sen. Tur att man har en vecka på sig när man hyr tre rullar.


Nej helt plötsligt blev klockan mycket igen. Jag är helt slut på ett sätt efter dagens alla övningar även om jag ändå har tagit det lugnt i det stora hela. Jag har inte gjort så mycket som jag skulle ha velat men jag hade inte pallat med mer heller. Jag ska jobba på onsdag och tills dess är jag alldeles säkert helt fit for fight. Jag har morgondagen på mig också att vila upp mig och återfå full styrka. Nu ska jag nog sova tror jag men först måste jag ju bara länka till lite bilder. Spana in detta (speciellt ni som har barn) och tänk efter på de gånger som ni har blivit tokiga på era ungar för att dom har gjort nått dom inte skulle. Var det egentligen så mycket att bråka om?? Kolla då in detta och ta dig en funderare: http://www.mama.nu/Artiklar/25-anledningar-att-ALDRIG-slappa-barnen-med-blicken. Hihi ;)


Sov gott. Ses.

Av Heidi Månsson - 9 mars 2014 12:30

Hellojsan. Är lite piggare idag så det är väl på väg åt rätt håll kanske. Vore skönt att få kunna andas normalt igen och inte ha en känsla av att en husvagn har parkerat på min bröstkorg. Eller nått. Måste snart försöka bestämma mig för om jag kan klara av morgondagens jobb för jag måste nämligen meddela jobbet innan klockan 15:00 idag. Just nu känns det inte som att det vore någon bra ide att jobba i morgon men jag börjar ju inte förrän kl 15 i morgon - det kan hända mycket på det dygnet ju... 


Igår var det final i Melodifestivalen och RÄTT LÅT VANN!!!! :)  Äntligen kom Sanna Nielsen vidare (på sjunde försöket) till Eurovision Song Contest och det är en riktigt bra låt som hon har så jag hoppas och tror att det kan gå bra för henne. Låten heter Undo och har ni inte hört den ännu så tycker jag ni ska lyssna på den på en gång! :o)


Idag har Linnea varit iväg på sin dans och hon var så fin i sin ljusrosa ballerinadräkt med Hello Kitty på och tunna vita leggings och svarta ballerinaskor. Så sockersött :)  Dessutom hade pappan lyckats sätta upp håret i en jättefin uppsättning. Får se om jag kan hinna knäppa en bild på henne nästa vecka innan hon ska iväg, denna gången han jag inte det.

När de kom hem så var Linnea ute på tomten och busade en stund och då plockade hon en vårblomma till mig - hon är ju för gullig min lilla tös!


Tittar ut och längtar tills jag kan orka gå ut och njuta av vårsolen jag med :)  Gick in på smhi:s sida och kolla vad jag hittade:

Söndag 9 marsDetaljerad tabell
13.00Mest klart12°SV 6  (11) m/s
19.00Mest klartSV 7  (12) m/s
Måndag 10 marsDetaljerad tabell
01.00Mest klartSV 5  (9) m/s
07.00KlartSV 5  (9) m/s
13.00Växlande molnighet13°V 6  (11) m/s
19.00HalvklartNV 4  (8) m/s
Tisdag 11 marsDetaljerad tabell
01.00KlartNV 3  (6) m/s
07.00Klart-1°N 2  (4) m/s
13.00Växlande molnighet10°N 1  (5) m/s
19.00KlartNV 3  (4) m/s
Onsdag 12 marsDetaljerad tabell
01.00Klart-1°NV 2  (3) m/s
07.00KlartV 3  (5) m/s
13.00Klart10°V 5  (10) m/s
19.00Mest klartV 4  (7) m/s
Torsdag 13 marsDetaljerad tabell
01.00KlartV 4  (8) m/s
07.00KlartV 3  (7) m/s
13.00Klart11°V 5  (11) m/s
19.00KlartV 4  (10) m/s

Nice nice :=)  Så där får det gärna fortsätta och inga bakslag tack! Det vore underbart om vi nu kunde få hänga undan vinterkläderna och njuta av lite mindre och lite tunnare ytterkläder :)


Nej jag tror att jag ska inta sängläge igen. Är för trött för att sitta här någon längre stund. Kram på er. Hoppas eran söndag blir bra.

Av Heidi Månsson - 7 mars 2014 13:23

Varför ska jag lyckas dra på mig skiten? Varför tycker alla bacillusker om mig?? Varför just mig? Vad har jag gjort för ont? Igår kväll började det klia i halsen och bihålorna började värka. Kände febern komma. Suveränt....grattis till mig... Vaknade tidigt tidigt i morse och kände att jag aldrig skulle klara av varken morgonens brevidgång på nya stället eller mitt "gamla" jobb. Jag proppade i mig Alvedon och Ipren och C-vitamin och drack flera koppar te. Jag försökte med alla medel men det gick inte. Fick ringa och sjukanmäla mig. Surt. Nu blir det karens och förlorad inkomst. Frågan är hur mycket jag missar denna gången. Jag som skulle ha jobbat heeeeela helgen och på måndag har jag mitt första arbetspass inbokat på det nya stället. Vill ju inte sätta mina kollegor i skiten, vill kunna klara av mitt jobb och de timmar som jag har åtagit mig men vad ska jag göra - man rår ju inte för sånt här. Det gör verkligen ont i precis hela kroppen och jag har mest sovit hela dagen. Nu behövde jag sitta uppp en stund för att variera ställning. Får se hur länge jag orkar. Sorry för mitt negativa inlägg men så här är det just nu.


Jag kom på att min kalender inte kan vara rikitgt upp to date. Det är mars månad nu. INTE vabruari. Robin är dålig och har varit hemma hela veckan, nu är jag dålig. Fel månad! Ok - jag har inte behövt vabba pga att Robin har varit hemma för han klarar ju sig själv för det mesta och dessutom så är ju Fredrik hemma för det mesta men sjukdomarna ska ju inte slå till nu. Nu kommer våren och då vill jag vara ute, inte ligga på soffan och snora. Blä. Idag är det +11°C ute. Jag VILL uuuuuuut :o)


Jag har börjat bli bättre på att ta tag i allt som har med rensning, sortering och försäljning av Linneas urvuxna kläder nu. Det går i omgångar med energin och tiden jag har att lägga på det arbetet men jag gör det iaf. Sakta men säkert så försvinner plagg efter plagg hem till nya ägare. Det känns rätt så skönt när klädhögarna minskar måste jag säga :=)


Nä nu tänker jag gå och äta glass. Skönt för halsen. Hoppas att ni får en bra fredag och en trevlig helg :)  Kram 

Av Heidi Månsson - 3 mars 2014 23:49

Ja men god kväll då, eller jag skulle kanske säga godnatt? Hehe. Ja klockan är ju som vanligt rätt så mycket men jag är inte ett dugg trött just nu. Jag har dessutom märkt en sak - det är superbra för min rygg när jag inte sover så många timmar i sträck per natt. När jag bara sover si så där 3-4 timmar så trivs min rygg väldigt bra. Kommer jag upp i 5-6 timmar så strejkar min rygg och blir det ännu fler så är det som gjort för en katastrof. Suck! Det är nog dax att byta ut både Linneas säng och våran... Linneas säng har först hennes faster Hannah haft, sen ärvde Felicia den, sen när hon inte kunde med den längre så fick Robin den och sen fick han ny och då tog vi den till Linnea. Nu har den stått i hennes rum i över tre år. Och använts mestadels av en utav oss föräldrar då våra tidiga mornar har gjort så att vi delar upp oss och den som ska upp tidigt får alltså sova där. Man slipper bli störd på natten då man behöver all sömn man kan få plus att vi andra som kan ha liiiiite mera sovmorgon slipper bli väckta av alla larm. Både Fredrik och jag är experter på att trycka på znooze nämligen :)  Den sängen har iaf gått igenom en del och behöver nu åka ut. Sicken tur att vi då har en extra sådan resårbotten med tillhörande bäddmadrass stående här :=)  Vi ska bara tvätta den och montera på benen på den så är det fixat. Det är värre med våran dubbelsäng. Dubbelsängar är inte billiga. Nåja - oftast inte. Hehe. Våran fyndade vi för 250:-. Japp. Du läste rätt. 250:- för två resårbottnar. Bäddmadrass hade vi redan (en stor som täcker skarven - såååå bra!) och det var absolut inget fel på resårbottnarna. De var inte nya men de var totalt fräscha och i fint skick. Det visade sig dock att de var ganska så mjuka i modellen och nu när vi har haft dom i några år så är de katastrofala... Ibland kan man ju göra fynd så vi får väl kanske börja spana efter en ny säng.


Såg en bild med ett budskap som jag verkligen gillade. Spana in detta:


 


I morgon är jag ledig men sen jobbar jag onsdag, tors, fre, lör, sön och måndag. Nice! Det är nämligen så att jag har fått ett till ställe att jobba på men det är bara ett kort tillfälligt vikariat (ca 1½ månad bara) så jag fick chansen att höja min procent lite. Känns väldigt bra måste jag ju säga :=) Mitt första tillfälle med bredvidgång var idag och det snurrar lite i huvudet av all ny information. Ska dit på torsdag och fredag igen. Mitt första riktiga jobbtillfälle där är på måndag så håll tummarna för att jag hinner få koll på allt tills dess :o)


Nä nu ska jag gå och sova trots allt. Kan ju alltid läsa en stund så kanske jag blir trött. Gonatt gonatt.

Av Heidi Månsson - 2 mars 2014 12:00

Ute öser regnet ner och vi har det bra här inne i värmen :)  Robin spelar tv-spel, Linnea tittar på film på surfplattan och jag sitter vid datorn. Fredrik tar igen lite för förlorad sömn. Lugn och skön söndag som spenderas i pyjamasen hela dagen kanske? Hehe, vi får väl se. Det är dock skönt att vi har lite alternativ för den som har låg energi så att inte alla slåss om samma tv eller nått. Ångrar INTE att jag köpte surfplattan :)


Idag vaknade Robin med lite feber. Han kände sig som tur är inte magsjuk men vi får väl se var det blir av det hela. Feber, trött och hängig - kan ju bli vad som helst av det...

Linnea är pigg och glad igen, har ätit frukost (och dansat lite för oss medans vi åt upp) och nu ville hon ha sitt lördagsgodis. Ett bra friskhetstecken :o)  Det verkar ju inte vara någon långdragen och jobbig variant som hon fick för det kom igår och det gick över igår. Ska vi nu drabbas av denna skiten så tar jag gärna en snabb omgång. Värre än så har vi varit med om. Slipper helst skiten helt men om det nu ska komma hit så kan det ju vara en mild variant iaf.


Nä jag kanske skulle gå och göra nått vettigt. Som att fortsätta ta tag i tvättberget som gömmer sig nere i tvättstugan. Suck - där snackar vi never ending story!

Hoppas att ni får en skön söndag. Puss & kram.

Av Heidi Månsson - 1 mars 2014 23:32

Så här är det - vad man än skriver, säger, gör, tycker, tänker, känner osv så finns det alltid (och då menar jag f*n i mig ALLTID) någon som bara MÅSTE säga emot/visa att hen tycker annorlunda/skvallra om det bakom ryggen på en/tissla och tassla. Ibland kan man kanske hålla vad man tycker för sig själv! Eller? Jag är måttligt road av "dagisfasoner" och av att behöva försvara mig inför andra. Suck! Jag försöker göra det jag kan, jag försöker göra mitt bästa men jag får också (precis som alla andra) ha bra och dåliga dagar. Kan inte alla bara komma överrens om att det nog för det mesta finns en orsak bakom en handling? Man måste inte analysera allt. Jag ska försöka tänka mig för själv och jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag har klivit nån på tårna eller sagt nått olämpligt. Jag börjar gärna om på ruta ett och det får gärna vara fler som hakar på... Är DU med? Skippa skitsnack och "lägga-näsan-i-blöt-fasoner" så tror jag att du får mindre drama i ditt liv :) Eller det kanske är drama du är ute efter?? Ha då så kul men lämna mig utanför tack!


Så där ja - nu har jag fått det ur mig. Kändes skönt. Nu kan jag gå vidare och berätta att jag såg en film som på svenska heter " Ett bra år". Jag kollade upp filmen på imdb.se och den har originaltitel "A good year" och är från 2006 så den har några år på nacken. Russel Crow är med i den och han spelar bra. Filmen var absolut sevärd och lite mer därtill :o)  Ingen actionrulle direkt men den är fin och välgjord tycker jag. En sån film som man kan gå och grubbla lite på ett bra tag efteråt. Se den om du inte redan har gjort det!


Tittade på Melodifestivalens "andra chansen" som var ikväll och det var ju ingen höjdare. Suuuuuuuck! Det var ju inte alla låtar som gick vidare som borde ha gjort det om vi säger så. Hoppas att det blir lite ordning och reda nästa vecka när det är final!!!


Linnea blev ju hängig förut idag och sen helt plötsligt så började hon kräkas. Det var tur att vi inte hade hunnit åka iväg till lekparken med nån dagiskompis för då hade vi ju garanterat smittat vidare. Nä det blir till å hålla oss hemma till detta har blåst förbi. Håll tummarna för att resten av familjen klarar sig <3. Linnea har legat i sägen större delen av dagen och piggnade till lagom till Melodifestivalen hade börjat. Hon höll igång här i nån timme eller två men sen fick hon minsann gå och lägga sig igen. Tror och hoppas att hon kommer må ännu bättre i morgon men någon dans blir det ju inte för henne! Nä nu ska vi inte sprida detta vidare... Jag jobbar inte förrän på onsdag som det är planerat just nu så håll tummarna för att jag klarar mig från magsjukan!!


Nä jag ger mig för idag. Ses. Sov gott. Puss & kram!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards