Alla inlägg den 12 februari 2018

Av Heidi Månsson - 12 februari 2018 17:27

Ja jag börjar bli desperat. Snart ger jag upp och köper en ny. Vad jag babblar om? Jo min vetekudde. Jag saknar den sååååååå mycket! En viss period varje månad hade jag behövt den mer än någonsin. Den perioden började igår kväll och jag har haft ont hela natten och hela dagen (hitentills). Blä. Jag är så vansinnigt sugen på choklad men inte får/kan jag trösta mig med det ens... Nä nu har jag varit duktig i mer än 6 veckor så varför börja slarva igen? Kämpa Heidi! Ända in i kaklet :o)

Jag åkte hem till Nettan i går kväll och så tittade vi på film och snackade lite om allt mellan himmel och jord. Det är så skönt att bara kunna chilla tillsammans. Vi såg "Overdrive" och den var ju bra men det kändes lite som att det var en sämre version av "Fast & furious". Den gick dock att se på som sagt och Clint Eastwoods son spelar en av huvudrollerna och han kunde man ju vila ögonen på :) Får man inte äta godis så kan man ju få titta iaf :=)

Det blev rätt så sent i går kväll så när jag kom hem däckade jag rätt så omgående. Skönt! Det blev dock inte mer än fyra timmars sömn så i morse var jag trött. Jag brukar ju ställa flera larm så att jag kan snooza lite men i morse vågade jag inte chansa och somna om för jag var rätt så säker på att jag skulle försova mig då. Det är en hemsk känsla. Det var lika bra att hoppa upp ur sängen på en gång.

Jag kom upp och jag kom iväg. Det var segt att jobba så det var skönt med ett kort pass
I kväll blir det filmkväll med Nettan igen så nu ska vi väl försöka få till nån kvällsmat innan jag ska åka till henne. Skriver nog mer i morgon. Ha en trevlig måndagskväll. Over and out!

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards