Alla inlägg den 9 februari 2014

Av Heidi Månsson - 9 februari 2014 14:30

Hehe, ja vad sägs om den titeln? En enda röra och hur ska jag nu reda ut detta? Var ska jag börja? :)  Jo vi tar det från början va? ;)  Jag har fått tummen ur när det gäller att lägga ut Linneas urväxta Me&I-kläder på nätet till försäljning. Har sålt en del redan och har mer på G. Känns bra. Jag kommer dock koncentrera mig på att lägga ut sådant som man får lite mera för som vissa "märkeskläder" och ytterkläder av bättre kvalite och så. Det vanliga billigt inköpta kanske jag inte pallar med att fotografera och göra annonser av för det är väldigt tidskrävande. Tyvärr. Köpa på Tradera och motsvarande tar dock inte så mycket tid så jag fortsätter köpa begagnat och älskar att göra fynd och kap på det sättet :)


Jag jobbar delad tur idag. Jag avskyr egentligen delad tur. Dels så måste man gå upp tidigt och det gillar inte jag plus att när man får gå hem så är det bara tillfälligt för sen ska man tillbaka igen. Sen så slutar man sent och det är extra jobbigt om man ska börja tidigt nästa dag igen. Idag så får jag dock lite extra lång paus då jag har bytt tur med en kollega och jag var skyldig honom en timme så den fick han ta tillbaka idag. Han skulle ha jobbat 13-21 så han kom till kl 12 istället och så fick jag gå hem då. Nice! Fredrik har dessutom åkt iväg med Linnea så jag verkligen kan passa på att vila lite. Det är svårt att få vara ifred och verkligen vila annars. Nu har jag hörlurarna på och poppar lite musik och stänger ute omvärlden. Rätt så skönt faktiskt :=)


Linnea har varit iväg på barnrytmiken/dansen nu på förmiddan och jag pratade med Fredrik på telefonen och han sa att allt hade gått bra. Ska bli spännande att höra henne berätta allt sen. 

Nu skulle de iväg och uträtta lite ärenden som bland annat hämta tv-bänken!! Äntligen ska vi får hem vår efterlängtade tv-bänk . Jag får fotografera sen när vi har fått det snyggt i tv-hörnan och lägga ut bilden så ni får se förändringen. Det kommer nog dröjja ett tag innan allt är klart med tanke på att det ska sättas upp hyllor och jag måste ha en hel del hjälp av min make. Det finns lite olika saker som vi har svårt att få tummarna ur för ;)


Idag var det inte roligt alls att kliva upp. Jag gillar ju inte tidiga mornar i vanliga fall och idag var ännu värre. Jag skulle kliva upp 05:30 men stängde av larmet gång på gång och klev upp typ 30 min senare. Hade ont i huvudet (men dock inte migrän) och mådde lite illa pga huvudvärken. Hade ingen matlust så nån frukost fick jag inte i mig och jag kände VERKLIGEN inte för att gå till jobbet men det var bara till å ta sig i kragen och släpa sig dit i nackskinnet, typ. Efter ett tag på jobbet så blev det bättre och sen vid 10-rasten så hade aptiten kommit tillbaka så då fick jag i mig lite frukost. Nu är jag rätt så hungrig så jag ska snart gå å käka lite lunch tänkte jag.


Det har regnat rätt så mycket de senaste dagarna och i normala fall avskyr jag regn men inte nu. Snön försvinner ju lite fortare när det är några plusgrader och regn så just nu får det gärna regna mera. Dock så kan det ju få regna nattetid och så kan solen skina och värma upp rejält på dagtid så ska minsann snön snart vara borta och vårblommorna börja visa sig i rabatterna :)  Det längtar jag till. Nu är jag sugen på att plocka fram alla fina vårkläder och gömma vinterkläderna lååååångt lååååångt in i garderoben. Jag vet att jag får ha is i magen ett tag till men jag är sugen.


Har en kollega på jobbet som jobbar sin sista dag hos oss idag. Trist! Jag är glad för hennes skull för att hon har fått en heltidstjänst som hon ville ha och för att hon kommer till ett ställe som inte är lika tungrott som vårt. Jag är jätteglad för hennes skull!! Men jag känner redan stor saknad... Det är en av de kollegor som jag har som jag trivs bäst med och det kommer kännas väldigt tomt utan henne. Jag önskar dig lycka till på det nya jobbet Zandra! Kram!


Såg på Melodifestivalen igår kväll. Det fanns flera låtar som var rätt bra faktiskt men Sanna Nielsen var överlägsen med låten Undo. Iaf enligt mitt tycke men tydligen enligt rätt så många andra också för hon gick vidare till finalen. Nice! Bra gjort Sanna! Än så länge så har hon bästa låten enligt mig men Martin Stenmarck hade också en grymt bra låt och sen följde några andra tätt efter. Melodifestivalen är lite som ett gift för mig. Jag kan inte hålla mig borta från det och när jag väl har börjat titta så kan jag inte sluta. Ibland sitter jag och stör mig på alla dåliga låtar och tänker att jag borde sluta slösa tid på det programmet då men nästa gång är jag där ialla fall. Sjukt stört :)  Det är väl som med karlar - man kan inte leva med dom men vill inte leva utan dom ;)


Hittade den här bilden på facebook. Var bara tvungen att lägga ut den här. Sååååå coolt! 


 


Nä nu får jag ge mig för idag. Ha en trevlig söndag! Kram   

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards