Alla inlägg den 12 februari 2014

Av Heidi Månsson - 12 februari 2014 23:24

Japp - nu sitter jag här igen. Ikväll igen. Lika hopplös som alltid ;)  Vet inte vad jag ska göra för att lyckas bli trött på kvällarna. Har funderat på några alternativ som jag har men inget av dom verkar vara jättebra.

* Nr 1 - någon får klubba ner mig med stekjärn så att jag slocknar tvärt. Tror att det kan ha vissa bieffekter så som tex huvudvärk och ömma bulor i huvudet. Inte bra.

* Nr 2 - sömntabletter. Näää jag tror inte det. Gillar inte att tanken på att knapra sådana piller och då när jag väl däckar så lär jag däcka så hårt så att jag inte vaknar alls om det händer nått. Inte bra!

* Nr 3 - sluta sova helt nattetid. För detta krävs att jag får en nattjänst på jobbet så kan jag sova på dagtid i stället och det kanske funkar? Finns dock ingen nattjänst ledig just nu och det kan ju dröjja ett tag tills det kommer ut en sådan. Inte så bra plan.

* Nr 4 - börja plugga teori på körskolan igen. Ja men DÅ sov jag ju iaf.

Vilket alternativ ska jag välja? Hmmm, klurig den du? ;)


Kom hem från jobbet tidigare ikväll och hittade en nedslagen Robin i soffan. Han hade ont i munnen och var inte alls på humör för nånting så jag tussade ner honom i säng och nu har jag anmält honom "ledig" eller vad man ska säga på Schoolsoft. Tycker inte att han bör gå till skolan när han har så ont i munnen så att han inte ens kunde dricka ett glas yoghurt. Tycker synd om min lilla "stora" kille. Vet att han inte brukar "gnälla" när det gäller tandställningen så detta känns lite jobbigt. Hoppas att han mår bättre i morgon. Kan även vara nått annat på G för han kändes lite varm, var rosig om kinderna och glansig i ögonen. Lite blek i övrigt och väldigt trött. Håller tummarna för att han inte ska bli sjuk nu också.


Näää nu är klockan 23:59. Mååååååååste sova nu. Full rulle på jobb i morgon igen. Sov gott. Natti natti. 

Av Heidi Månsson - 12 februari 2014 15:30

Är hemkommen från Kristianstad. Har varit med Robin hos tandregleringen och de fixade rätt mycket med tandställningen idag. Bland annat så satte de in en fjäder som ska dra isär två tänder så att en annan tand kan få plats emellan dom. Just nu sitter tanden lite bakom tandraden så det gäller att få in den på rätt plats. De pratade lite om operationen också och det kunde vara en bra idé att ringa och trycka på lite där. De kan ju få återbud pga sjukdom osv så vi kan anmäla att vi är intresserade av att få en sådan "akut-tid". När vi fick brevet för ett tag sedan så stod det att det var ca 5 månaders väntetid och då räknade jag ut att det borde bli i slutet på Mars eller början på April som op blir av. Ska ringa och prata med dom i morgon tänkte jag.


Var in på en väskaffär också och gjorde ett bra kap :)  Hittade en bra handväska för 200:- Med tanke på att dragkedjan strular så mycket som den gör på min gamla så kan jag inte vänta för då får jag väl snart inte upp kedjan å då står jag där, ganska så strandad. Slog till nu på rean och är nöjd! :)


Så här ser den ut:

        


Gjorde ett kap till idag. Köpte en vår/sommar/skaljacka som är vattentät och andas och allt det där. Har ju haft dom tidigare till Linnea. Dax för ny storlek. Hade kupong på Kappahl. Jackan kostar 399:- ny. Jag hade 250:- i rabatt. Nice!! En cool rosa blev det och så köpte jag ju ett par svarta överdragsbyxor i samma serie för nån vecka sedan och dom fick jag också billigt pga kuponger. Nu har hon iaf ett set som hon kan ha och så ska jag se om jag kan få fatt i ett till på Tradera tänkte jag. Ett nytt och ett begagnat så borde hon klara sig :=)  Det var rea på gummistövlar i en butik i Kristiansstad där det brukar säljas bra men dyra skor och kläder till barn. Kikade men det fanns inte i Linneas storlek. Attans! Nåja - kan väl kanske inte ha sådan tur så att jag lyckas fynda allt på rea. Får vara glad för "det lilla" :=)


Jahapp. Då börjar det närma sig. Snart dax att gå till jobbet igen. Jobbar 16-21 idag och i morgon har jag 7-16. Sen ska jag jobba natten mellan lördag och söndag och det fick jag ju bara göra genom ett byte så jag blev av med en delar tur och jag är glad :))  Skulle vääääääldigt gärna ta en natttjänst på jobbet. Trivs ju så bra med att jobba vaken-natt. Kan ju alltid hoppas att det blir nån ledig nån gång framöver.


Nej dax att avsluta. Kram kram!

Av Heidi Månsson - 12 februari 2014 01:00

Jag gick till jobbet - ett antal timmar flög förbi - sen kom jag hem igen. Åt kvällsmat med familjen. Lekte med Linnea. Tittade lite på film med henne en stund innan nattning. Eller snarare - jag satte på filmen till henne och innan det hade gått fem minuter så sov jag. Hoppsan. Tvärdäckade på soffan flera gånger om. Min man gjorde henne klar för nattning och sen vaknade jag (för vilken gång i ordningen vet jag inte) av att Linnea pussade på mig och frågade om jag ville natta henne. På "order" av min man så gjorde jag mig i ordning för sängläge eftersom att jag var så trött. Det var liksom lika bra att inse att jag var besegrad där. Nattade min gosfia och somnade själv innan jag han räkna till tre, typ. Vaknade tvärt (tror klockan var 22:30) och var hur pigg som helst. Typiskt! Försökte ge det en chans men oron i kroppen sa till mig att kliva upp. Ja nu sitter jag här igen och min kropp har inga planer på att närma sig samma trötta status som innan. Suck och dubbelsuck!


Sitter och lyssnar på lite goa låtar på Spotify som vanligt. En tanke som slog mig nyss är: kan Eminem och Rihanna göra nått annat är totala hits när de samarbetar?? Både The Monster och Love The Way You Lie blev ju dundersuccé. De borde samarbeta hela tiden :=))


Nu är tv-bänken på plats men allt är inte klart. Vi ska placera in alla teknikprylar som ska vara där och koppla ihop högtalarare och dra en himmla massa sladdar till rätt ställe. Sen ska tv-bänken stå där ett tag så att den får "bo in sig" så att vi hittar den optimala placeringen så att vi sen kan montera hyllorna på väggen så att det hamnar snyggt. Sen ska någon slags förvaring för alla filmer, tv-spel och tv-spelstillbehör införskaffas och ställas i hörnan så att det blir bra. Vill ha någon slags förvaring som både är öppen upptill men gärna har lådor eller skåp nertill så att man kan välja att dölja vissa saker. Allt är inte snyggt att ha framme och jag vill inte att det ska se rörigt ut utan "rent" och enhetligt. Eller hur jag nu ska förklara det. Känner att jag mest svammlar men ja ja - jag vet hur jag vill ha det iaf :)  Eller jag och jag - vi är fler som ska säga sitt om detta men jag brukar få med mig min man i mina inredningsval. Han kanske inte vågar annat än hålla med iofs men då gäller det ju att bara tuta och köra medans man kan, haha.


Nä klockan är över ett på natten. Kanske borde ta och sova. Men bara kanske. Fattar bara inte hur jag ska kunna bli trött igen. Läsa lite kanske? Ja det låter som en bra plan så så får det bli. Natti natti. Hoppas att ni sover gott redan och får en bra onsdag :)

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards