Alla inlägg den 10 februari 2014

Av Heidi Månsson - 10 februari 2014 23:55

Idag har det varit en bra dag på många sätt trots lite negativa saker men de positiva sakerna har lyckats vinna stort över de negativa så totalt sett så har det varit en väääääldigt bra dag :)  Någonting säger mig dessutom att innan veckan är slut så är det ännu mera positivt som har hänt. Jag bara har det på känn. 


Idag har dessutom solen visat sig och jag fick verkligen vårkänslor. Fick dessutom syn på att det redan kommer vårblommor i en rabatt inne i stan och då spratt det till ännu mer i den här gamla tanten ;)  Det är snart dax att plocka fram alternativ till vinterkläderna. Love it! <3


I morgon är det jobb 7-16 som gäller. Fick en extra jobbdag då jag har en sjuk kollega. Synd om henne men tur för mig ;)  Nä men skämt åsido så tycker jag faktiskt synd om de som blir sjuka men det är ju oftast på så sätt som man har chansen att få lite extra timmar. Grymt men sant.


På onsdag ska jag till Tandvårdshuset igen med Robin. Japp - det är dax igen. Var nyss där ju. Den här gången är det bäst för bilen att den håller ihop hela vägen dit och hela vägen hem för annars är det någon här som blir liiiiiite förbannad. Hehe. Nä då - nu ska den hålla. Den är lagad och Fredrik körde med den rätt mycket igår utan strul så nu håller vi tummarna för att det dröjjer lite tills nästa reparation. Nej - jag vet! Med en gammal sleten bil så dröjjer det väl aldrig speciellt länge mellan reparationerna. Men ändå. Hoppet är det sista som överger människan ibland ;)


Nä jag tror att jag måste försöka sova nu. Det blir full rulle i morgon också. Hoppas att ni har haft en bra måndag och att ni får en ännu bättre tisdag. Kram :o)

Presentation

Hej. Här kan ni läsa om mig och min familj :) Jobbar som habiliteringsassistent (himmla fint ord det där!) Precis som alla andra föräldrar så försöker jag balansera jobb, familj och fritid så att jag orkar/hinner med allt det där som måste göras och förho

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

Buzzador-räknare


Ovido - Quiz & Flashcards